- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.461
ben pakkala gidiyorum gelirim kısçelerim
sagol canimmm :1hug: aktarin guvenilir o zaman, guzel bir sey bu a.s guvenilir olmasa o da karistirir hodan yagi diye verir alsanaalsanasmile
Ayy bilmiyom burcum güvenilir mi ama kazıkçı olduğu kesin el kadar otları 2 katı fiyatına satıyor yaa:mymeka:
Gaza geldim sürdüm hemen yüzümü yıkayıp cildim yağlı dokunmaz inşallah.eyvahedigeldismilebir krem değil ama sana bir bakım önericem kızlar sizde duyun çilek yağı mucize gibi yüzünüzü temizleme sütü tonikle temizledikten sonra birde bir pamuğa döktüğünüz çilek yağı ile silin simsiyah çıkıyor süper yapıyor cildi ve gözenekleri burcucum dene sende süper fayda görürsün
pis aktar o zaman :mymeka: kaka aktar :mymeka:
dun ne dusunerek ciktim evden neler aldim geldim anlatayim eyvahedigeldismile tanricam dun senin mesajini okuyamadan cikmis bulundum :sinifsinif: cogunluga uyarak body shop dan mineralli pudra alacaktim, gittim, megersem pudralar bronzlastirici pudralarmis, sadece fondoten varmis mineralli. bende elim bos ciktim oradan. boynere girdim. tam lorealin mineralli pudrasina bakiyordum ki, kadinin biri beni bourjois daha uygun isterseniz onun minerallisinden verelim dedi. bakayim dedim yuzume uyguladi, yine bourjois in pembis pembis alliklarindan da birini surdu uzerine, kadife gibi oldu, bayildim. borjouis in mineralli pudrasini aldim (bu arada bourjois lancaster, cacharel gibi markalarin yan urunuymus olumunekankayizsmile) sonra kadin makyajı yaparken bana, sizin cildiniz cok nemsiz kalmis didi, size nem maskesi vereyim didi, haftada 2 gun kullan didi, 4 hafta sonra kaymak gibin olacan didi boshayallersmile uzun dusunmelerimden sonra vir didim, seytana uydum kötükedihüso 75 TL de ona bayildim akannehir koca cok kizmasa bari :mymeka: zaten artikin yeter almiyorum bir sey ben :1rolleyes: ve iste resimler
arzuşla konuştum şimdi
doom gününü kutladım
ilçeye gittiği içün girememiş nete ..
artık yarın giricek
aa canım ne güzelmiş güle güle kullan-tatlicadiarzu-yeni görmüş gib yaptım kankeaklinialirimsmilelan ben aldım el kadarını 8 tl,sen hayvan kadar şeye verdin o parayı..ben gaz vermesem almıcaktın amaaklinialirimsmilekanka bende gece mavisinde kaldım heboshayallersmilene güzeldi rengi...
[]
[
fırapanlıktan geliyo kanımca..kokoş fırapan..fırapaçino havalı...fisfisfisımmm böyle bişey sanırımfisfisfisçözdüm çözdüm..fırapaçinonun şifresini çözdümhihoyyytda vinci çözmüş gibi sevindim ahaa:sm_cool::dance::tomato:
biz kuyu suyunu kaynatıp öyle içiyoruz anam
o...ooo..... evet starbaks çocuu:smiley-cool:
hemende iyi geceler herkezezemuszemus:mymeka:az bekle..geberme emialsanaalsanasmile
da vinci demeyin yaa bugün da vincinin hayatını anlatttımmm:uhm: da vinci kuscam yakında-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 bölüm ne bebeim
tamam sustukk sempatiksalakcinni
tanrıça kız geldi mi hedayeennn :lepi:
meraklardayım ekle çabık akşam kaydirigubbakcemile2
güle güle kullan şimdiden
ben bekliyorum eda kesin bana alcak desenize sempatiksalakcinni
Gaza geldim sürdüm hemen yüzümü yıkayıp cildim yağlı dokunmaz inşallah.eyvahedigeldismile
Evet canım ya allahın otunu satıyo alt tarafı bide paragöz (ay ne karaladım kadını ha piyasadan silcem onu dermişimsempatiksalakcinni)
Hastalandım sınavların bitişini kutluyo heralde benimki:1ninca: belim berbat ağrıyo birazdan benim sesim soluğumda kesilir berbat geçiyo çünkü bu dönemim. Gelse bir dert gelmese bin dert
güle güle kullan fıstıkımmmolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3 bölüm ne bebeim
tamam sustukk sempatiksalakcinni
tanrıça kız geldi mi hedayeennn :lepi:
meraklardayım ekle çabık akşam kaydirigubbakcemile2
güle güle kullan şimdiden
ben bekliyorum eda kesin bana alcak desenize sempatiksalakcinni
Hoşgeldin minikim
Ben varla yok arasındayım belimmm:gitme::sinifsinif:
oyyyyyyy tatlım çok sağol söylemen yeter ...dedigin gibi sosyete pazarlarına bakayımistersen alayım canım ben tekrar giderim oraya
ama kendim alırım dersen de izmirde de vardır sosyete pazarlarına bak emi opuyorumnanaktan
haklısın bitanem testerina bakayımanladim canim, alirsan begenirsin insallah, yine de alacagin yerde testerina falan bak e mi? :1hug:
cnm benimmmm ya çok üzüldüm neden öyle oldu ?Üff kızlar çok içim sıkılıyor...:gitme:
Sanırım yarınki çarşımız iptal olacak...mafoldumben
tatlım flormarın super mat serisi muhteşem yalnız renk skalası geniş degilliv soruyorruuumm
gelmeni bekleyemedimde:)
sanırım sende mat ruj kullanyosun
önerebilceğin marka var mı
Hoşgeldin minikim
Ben varla yok arasındayım belimmm:gitme::sinifsinif:
anacim benim koca geliyor yoldaymis ben de yemek memek islerine bakiyom ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?