- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.441
aşkitom hiç canını sıkma..daha detaylı biçimde el atıcaz o konuta topikçek..sen rahat ol:sm_cool:Sağolun fıstıklarım
Bitsin gitsin artık yaw mezuniyet için kıyafet saç modeli falan ayarlamam lazım. Geçenlerde eklediğiniz abiye fotolarını kaydediverdim hemen kenara süpersiniz yawhihoyyyt
oyy canım cierim ya bitanesin senŞenizburcum gül suratlım geldim ama çıkıcam malesef,market alışverişimi yarım bıraktımkaydirigubbakcemile3affettirmek için kendimi akşama resimler ekliycem:lepi:Ahanda topigimizin sahibesi, gonullerimizi sultani, kraliçem gelmiiiişşş Şeniz
Yüzümde kil+hodan yagi karısımıyla karsiladim seni tanricam kusuruma bakma kaydirigubbakcemile3 2 dk ya yikayacagim zemuszemus
gözünün yağında yumurta kırdıklarım ben geldimŞeniz
ama gidicem..madem gidiceksin nie geldin die sorarlar adama:mymeka:
bende anlatıyım hemen:dance:
hediyem gelmiş:sm_cool: :dance: hihoyyyt
bizimkiler aradı,dışardaydım ben,alışveriş ediyodum,dedilerki sakaryadan kargo geldi sana:sm_confused:
dedim benim hediyem o anadelikafadulden:dance:
sakarya denilince direk aklımaPANTERİMgeldi:asigim:
hemen bastım geldim evepaketimi açtım heycanla:teytey: baktım içindeki nota...evet evett...doğru tahmin etmiştim..hediyempanter
den gelmişti...
burdan canım panterime çok ama çok teşekkür ederim..kesesine bereket:Saruboceq:allah razı olsun beni düşünüp neler almış,zahmetler vermiş...
çok saol bitanemŞenizhediye verenlerin çok olsun:smiley-cool:
canlar alışverişim yarım kaldı,markete gidip kalan alışverişimi tamamlıyım:roflol:hediyeleri tabikide paylaşıcamaklinialirimsmileama akşamı bekleyinaklinialirimsmile
hediye olayında yayında ve yapımda emeği geçen herkeze teşekkür ederimvereliniortak
a.s.
canim hediyen hayiri ugurlu olsun, gule gule kullan bal bocugum Şeniz Şeniz Şeniz :1hug: aksam cok gec kalma bari e mi? 6 da gel mesela :kedi:
oyy canım cierim ya bitanesin senŞenizburcum gül suratlım geldim ama çıkıcam malesef,market alışverişimi yarım bıraktımkaydirigubbakcemile3affettirmek için kendimi akşama resimler ekliycem:lepi:
git yıka yüzünüalsanaalsanasmilekapıyı açınca ödüm koptu allahh bu ne bee diedelikafaduldeneyvahedigeldismilemafoldumben
sempatiksalakcinnimemnun kalıp kalmadığını yani yorumunu bekliyorum meleğim,ayrıca karışıma sütte kattın dimi?sengözlerimebaksanab
:roflol::roflol: senin akşamın o,benim akşamım 10-12:roflol: bu sefer gittim:tomato:ay bu arada teşekkürler bitanemopuyorumnanaktan
ben çirkeflik yapam o zaman
benim niye hedayem gelmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yoksa ben edaya mı çıktım
Yüzümde kil+hodan yagi karısımıyla karsiladim seni tanricam kusuruma bakma kaydirigubbakcemile3 2 dk ya yikayacagim zemuszemus
Ohh neler de bilir yaparmış yarasın cildine canımcımzemuszemus
Şu hodan hala yaygınlaşmadı geçenlerde sordum aktarıma ben daha güvenemiyorum birkaç yağı karıştırıp piyasaya sürüyorlar dedi:1shok: Merak etmiyor değilim şu hodanı:hulya:
ya siyah noktalari cikaracak bir urun onersenize bana guzellerim :1hug: ama cildim karma ama yagliy adnuk ve cok nemsiz kaldigi icin kuru, ayrica hassas ve alerjik. hani ona gore bir urun olursa sevinirim..
arzuşla konuştum şimdi
doom gününü kutladım
ilçeye gittiği içün girememiş nete ..
artık yarın giricek
ozleyecegiz yani arzuşumu 1 gun :gitme:
bir krem değil ama sana bir bakım önericem kızlar sizde duyun çilek yağı mucize gibi yüzünüzü temizleme sütü tonikle temizledikten sonra birde bir pamuğa döktüğünüz çilek yağı ile silin simsiyah çıkıyor süper yapıyor cildi ve gözenekleri burcucum dene sende süper fayda görürsün
ben girmesem farketmezsin bile :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?