Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Yüzümde kil+hodan yagi karısımıyla karsiladim seni tanricam kusuruma bakma kaydirigubbakcemile3 2 dk ya yikayacagim zemuszemus

gözünün yağında yumurta kırdıklarım ben geldimŞeniz
ama gidicem..madem gidiceksin nie geldin die sorarlar adama:mymeka:
bende anlatıyım hemen:dance:
hediyem gelmiş:sm_cool: :dance: hihoyyyt

bizimkiler aradı,dışardaydım ben,alışveriş ediyodum,dedilerki sakaryadan kargo geldi sana:sm_confused:
dedim benim hediyem o anadelikafadulden:dance:
sakarya denilince direk aklımaPANTERİM
geldi:asigim:
hemen bastım geldim evepaketimi açtım heycanla:teytey: baktım içindeki nota...evet evett...doğru tahmin etmiştim..hediyempanter

den gelmişti...
burdan canım panterime çok ama çok teşekkür ederim..kesesine bereket:Saruboceq:allah razı olsun beni düşünüp neler almış,zahmetler vermiş...
çok saol bitanemŞenizhediye verenlerin çok olsun:smiley-cool:
canlar alışverişim yarım kaldı,markete gidip kalan alışverişimi tamamlıyım:roflol:hediyeleri tabikide paylaşıcamaklinialirimsmileama akşamı bekleyinaklinialirimsmile

hediye olayında yayında ve yapımda emeği geçen herkeze teşekkür ederimvereliniortak
a.s.

Sağolun fıstıklarım
Bitsin gitsin artık yaw mezuniyet için kıyafet saç modeli falan ayarlamam lazım. Geçenlerde eklediğiniz abiye fotolarını kaydediverdim hemen kenara süpersiniz yawhihoyyyt
aşkitom hiç canını sıkma..daha detaylı biçimde el atıcaz o konuta topikçek..sen rahat ol:sm_cool:
prensesler gibi olucaksın:içelim:

Ahanda topigimizin sahibesi, gonullerimizi sultani, kraliçem gelmiiiişşş Şeniz
oyy canım cierim ya bitanesin senŞenizburcum gül suratlım geldim ama çıkıcam malesef,market alışverişimi yarım bıraktımkaydirigubbakcemile3affettirmek için kendimi akşama resimler ekliycem:lepi:
Yüzümde kil+hodan yagi karısımıyla karsiladim seni tanricam kusuruma bakma kaydirigubbakcemile3 2 dk ya yikayacagim zemuszemus

git yıka yüzünüalsanaalsanasmilekapıyı açınca ödüm koptu allahh bu ne bee diedelikafaduldeneyvahedigeldismilemafoldumben
sempatiksalakcinnimemnun kalıp kalmadığını yani yorumunu bekliyorum meleğim,ayrıca karışıma sütte kattın dimi?sengözlerimebaksanab

Eprılımm çok üzüldüm yaw
ama çok şanslısın şu hayatta en çok istediğim şeylerden bir tanesi sevdiceğimin ya edirnede yada bursada askerlik yapmasıı
bursa idoyla 75 dk, edirne otobüsle 1,5 saat
edirneye çok gittim okul için, çok severim nede olsa trakyamın nadide bir şehrisi zemuszemus

tanrıçanında hedayesi gelmiş güle güle kullan kuşum
merak ettim çook aklinialirimsmile
benimki hala gelmedi bağa kimse bişi almiyi herıld bilmiyorumkismile
gerçi dinime küfreden müslüman olsa misali ben hala yollayamadım ama birazdan işten çıkıcam yoliicimm
yolladıktan sonra hedayem nie gelmedi die burda çirkeflik yapmaya hakkım olucak sempatiksalakcinni

canim hediyen hayiri ugurlu olsun, gule gule kullan bal bocugum Şeniz Şeniz Şeniz :1hug: aksam cok gec kalma bari e mi? 6 da gel mesela :kedi:

çıkamadım hala-tatlicadiarzu-
barbim saol tatlımŞenizsanırım sana eda çıktı..eğer o çıktı ise haftaya yollıyacakmış-tatlicadiarzu-liv msj atmış,öyle cevap vermiş...haftaya yollarım die..neyse bekliycez artık

ben çıktım hadi gömdüm..pardon öptüm

Tamam canimin ici, sabirsisliklan bekliyom fotolari ve suru cevaplarimi sempatiksalakcinni

Anam, bacım hem kendinise bakin diyon bakinca da enseye indiriyon:mymeka: kaydirigubbakcemile3 yazmam mi canom, yazarim tabi, su an yuzum gergin ve nem maskemle yuşmacık boshayallersmile

yok vallahi sut katmadim, emme sonraki seferde katarim balim a.s Şeniz

ben çirkeflik yapam o zaman
benim niye hedayem gelmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yoksa ben edaya mı çıktım

liv soruyorruuumm
gelmeni bekleyemedimde:)
sanırım sende mat ruj kullanyosun
önerebilceğin marka var mı

Ohh neler de bilir yaparmış yarasın cildine canımcımzemuszemus
Şu hodan hala yaygınlaşmadı geçenlerde sordum aktarıma ben daha güvenemiyorum birkaç yağı karıştırıp piyasaya sürüyorlar dedi:1shok: Merak etmiyor değilim şu hodanı:hulya:

Tanrıçam hoşgelmişin alışveriş çılgını afroditim.kaydirigubbakcemile
Hedayelerini güle güle kullan bebekim fotolarını bekliyoruz.
Sizin zevkinize çok güveniyorum zaten içim rahat olnadn

sagol canimmm :1hug: aktarin guvenilir o zaman, guzel bir sey bu a.s guvenilir olmasa o da karistirir hodan yagi diye verir alsanaalsanasmile

ya siyah noktalari cikaracak bir urun onersenize bana guzellerim :1hug: ama cildim karma ama yagliy adnuk ve cok nemsiz kaldigi icin kuru, ayrica hassas ve alerjik. hani ona gore bir urun olursa sevinirim..

bir krem değil ama sana bir bakım önericem kızlar sizde duyun çilek yağı mucize gibi yüzünüzü temizleme sütü tonikle temizledikten sonra birde bir pamuğa döktüğünüz çilek yağı ile silin simsiyah çıkıyor süper yapıyor cildi ve gözenekleri burcucum dene sende süper fayda görürsün

canim aksam yatmadan once yapacagim hemen. cilek yagim kalmistir umarim bilmiyorumkismile

ben girmesem farketmezsin bile :çok üzgünüm:

AHHHH, canimsin seeenn, olur mu oyle seyyyyy :teselli: :teselli: :1hug: :1hug: Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…