- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.801
island şinci gördüm tamamını..saçın çok hoş..bittabi sende..opuyorumnanaktan
rengi ne kı saçının, boyaysa ne numero..
sempatiksalakcinnitopikçe ortak mogıç kredisine girsek diyorum hazır faizler düşükkene CADIARZU
Tanrıcam benim yaptığım tek bakım son durulama suyunu bitkilerle yapmak hiç de rahatsız etmiyor beni kuruyunca kaybolup gidiyor.kızlar yatarak yazınca uykum geliyo,ışığıda kapadım dehşet uykum var aynen şu moddayımmirmirmirmirşutarafagitti-tatlicadiarzu-
acil uykumu açmam lazım..zira yarın tüp kuyruğu..pardon bim kuyruğu olucak:lepi:kalk tanrıça kendine gelalsanaalsanasmile
islandım,kırkkilit saçta olduğu bellide olmuyodu süperde uzatıyodu ama bıraktım üşengeçlikten beneyvahedigeldismile
livim günde 1 tl atsak ayda eder 30 tl..kendimize 30 tl ye neler alırız neler:teytey:tabi daha fazlada atabilirizaklinialirimsmilefikir iyimi kzılar?yarın başlıyalımmı:dance:
nikoncanım yerim senin sevimli elbiseni:))gülen bi yüzmü var elbisede yoksa ben bu kafayla(uyku kafası)halüsünasyonmu gördüm:bbo:...kanka çok tatlısın belli belli şirin hatun yaaklinialirimsmile
april allah tependen baksın,yüzüne maske yapıcakmış rendeleyip..serseri mayın:roflol:
kızlar gözüm acıyoğ :gitme:
bi de uykum geldi mirmirmirmir
yarın annem eve bütün akrabaları çağırdı :1no2:
bana koşturmak düşer: hemen bir kuple şarkı: sositososito
yine bana çaylaaarr, yine bana servis vaar, yine bana sabah kek yapmak düştüüü eyvaah
mafoldumben
bizde ödüyoz evden ayrılalı cok oldu :/ ezik öğrenci yasamı sempatiksalakcinniBa ba ba..para biriktirelim diyenlere bak..
Hepppppsi bekar..sengözlerimebaksanab
alantirink su .d.gaz,tilifon ve diğer bilimum faturaları babaları ödeyenler bunnar.CADIARZU.
hahahahah..:umursamaz:
kızlar gözüm acıyoğ :gitme:
bi de uykum geldi mirmirmirmir
yarın annem eve bütün akrabaları çağırdı :1no2:
bana koşturmak düşer: hemen bir kuple şarkı: sositososito
yine bana çaylaaarr, yine bana servis vaar, yine bana sabah kek yapmak düştüüü eyvaah
mafoldumben
sempatiksalakcinni
yok bebeem bence fon yada tahvil satın alalım
sen evden takip edersin nası CADIARZU
Kekin fotosunu istiyoruz olmadı müsaitseniz topikçene geliriz valla
aa nekadar izmirli var=)))bende bucadayım=)
tüm ısrarlardan sonra nikoncan ekledi sonunda
ama yüzü yok yüzü yok :sinifsinif:
minişş sıra sana ne zaman geliyaklinialirimsmile
bakışlara bakkkaklinialirimsmile cnm bana bugün gelmesin sıra ziraaaa enişteniz şuan burda ( hemen bu smile geçmeyin:jeyyar: ders çalışıyoruzz:1closedeyes:)yarın ortak sunumumuz var onu yapıyoruz gerçi o kendi bilgisayarında ben kendi pilgisayarımdayım emmee yinede yakalanabilirimaklinialirimsmile ben daha sonra eklerim bebeklerimm:1rolleyes:aklinialirimsmile
bakışlara bakkkaklinialirimsmile cnm bana bugün gelmesin sıra ziraaaa enişteniz şuan burda ( hemen bu smile geçmeyin:jeyyar: ders çalışıyoruzz:1closedeyes:)yarın ortak sunumumuz var onu yapıyoruz gerçi o kendi bilgisayarında ben kendi pilgisayarımdayım emmee yinede yakalanabilirimaklinialirimsmile ben daha sonra eklerim bebeklerimm:1rolleyes:aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?