Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Tamam tamam uğraşmıcam artık minikimle kaydirigubbakcemile3

Tatlı rüyalar hepinize

Öpüyorum afroditimopuyorumnanaktan

yarim askerden gelsin bende ders çalışıcamaklinialirimsmilehadi öptük yaladık yuttuk suratınıŞenizhayırlı işler islandımkaydirigubbakcemile3koptum sana ya deli:)))

Ayy ben de bime gidicemm ama duramam o saate kadar off ne var da sabahın köründe açıyolar:umursamaz:

kızaaamm cenıfır nikli arkadaş saat 7 de açılıyo dedieyvahedigeldismilekanka beyvahedigeldismileizdemi çıksakbilmiyorumkismilealıcanmı süpürgeneohaoldumsmiledemin dediklerimi unutun:smiley-cool:hiç uyumucam demiştim ya:kedi:

Herkes ders çalışmaya ne meraklıymış:roflol: Beni de gazlayın ben de ders çalışmak istiyorum:roflol:

Son düzenleme:

Yok kanka 7 de açmıyolar ya 7 de açsalar hadi duralım dicem ama ıı ıhh 7 de açılmıyo:1no2: hava soğuk süpürgeyi unut arabaya binek hem yk dinleriz
Uykuyu düşününce anında değişti:roflol:

taam o zaman iremsunun kamyona binekgamyoncuiremsuçekirdekten yetişti manyak kullanır hehadi atlayın arabaya
seviyorum sizi çıktım bende..sözünü yutan ve yarın sıfatınıza bakıcak yüzü olmayan tanrıça smili:)hadi allaha emanet olun..bimi boşaltın bırakmıyın bişey:hooray:gazanız mübarek olsunkaydirigubbakcemile3

ay güzele ne yakışmaz ..
beğendine çok sevindim kuşum ..

eklicem kuzum bugün ..

KIZLAR
hani arzucumun bakımından yapmıştım ya
bu sabah anladım işe yaradığını
çünkü benim saç dalgalı daha dorusu
iri dalgalı kıfırcık
bi baktım bugün dalgalar ortaya çıkmış maşa yapmışım sanki
sarmısaklı şampuanda güzel yapıyo saçımı
dün kil maskesinide yaptım ..
killi yüzüme sürerken bi sıcaklık yayıyo killl.
üstüne rosense tonikle geçtim
siyak noktalarımı sıktım tabi ilk önce
sonra mavala ürünlerimi kullandım ..

h.sonuda tanrıcamın sölediği selülit yağını arıcam aktarlarda ..

ve bugün 3 günlük şok diyete başladım ..

kendimi baştan yaratmaya niyetliyim ..
30 dan sonra azdım mı ne boshayallersmile

tembelim hoşgeldinnn çiçeğim hala geçmişinizden çıkamadım:))

neler aldın gıızz

bir suru alinti yaptim, sonra neden yapiyorum ki dedim, kustum ben hepinize :dilcikar: hepiniz gece kususunuz anladim ama bu gunduz kuslarina haksizlik olmuyor mu, bendimde canim var :enbuyukkk: ben de bu topigin uyesiyim :enbuyukkk: ben de sizleri merak ediyoruuummmmm!!! :enbuyukkk:

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

yaaa inanamiyorum 1900 yildir uyuyan yanardag bile patladi burda tum ucuslar iptal 2 gundur nasil bir sans bu mafoldumben benimde ucusum iptal olabilir

arzuşumun gönderdikleri
canım benim tekrar teşekkür ederim hepiciği çok güzel
hele o kitapçık çok işime yarıcak
o aparatı kullanabiliyom artık ..
istenmeyen tüyler korksun benden
vidio işe yaradı zemuszemus

ben çirkeflik yapam o zaman
benim niye hedayem gelmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yoksa ben edaya mı çıktım

kız var ya iyiki akşam yoktum gimredim yoksa kesin söylerdim berbat ederdim süprizi de:)))

arzuşla konuştum şimdi
doom gününü kutladım
ilçeye gittiği içün girememiş nete ..
artık yarın giricek

canuummm bidenesi merak etmiş beni yaa Şeniz

ozleyecegiz yani arzuşumu 1 gun :gitme:

geldim lee sabah kahvalltımŞeniz

ben girmesem farketmezsin bile :çok üzgünüm:

:mymeka: bu var ya tam sopalık haaa klava:

doğum gunusumuymuş arzunun
kutlu olsun canooommmm[/B]alkisalkisalkis

çok teşekkür ederim sefkilimmmm Şeniz

:))) çiçeğim beğendiğine çok sefindim Şeniz insanın hediye alması kadar zor bişey yok ben çok kasılıyorum birine her hediye alışım olay oluyor:))) bi mağazaya en az 4 kere tekrar girerim :)) deli sanarlarsempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-

[dipnot: buarada bugün ilarzu sekerinin dogum günüsümüş msj attım cok sevindi
bu kız msjda da böyle msjın heryeri ballı güllü dallı cok seker yav bu kız yemelik cokacimcoook

cano canooo hemşom çok teşekkür ederim gül suratlım şehrimde okuyon yarı bursalı sayılırsın ciğerim

şaşırdım çok kız dün agşam :)) son kutlayan sen oldun kuru incirimŞeniz

yani son bekar halimlen doom günümü kutlayan zat sın şekerim

tanrıçam selam kuzum.ay çok moralmanım bozukkkk,komşumla kavga ettim.balkon yıkadım die üstüme yürüdü

aaaa patlatsaydın kafasına bi hortumda senalsanaalsanasmile

cano yanlış hesapladın o kadar hesap kitap standart sapmadan ötrü 1 gün kaydı :roflol:
pastalar fişekler için çok teşekkür ederim çok makbule geçti mahallede havam oldu laşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…