Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gacıablaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden
bunlar süperrrrrrrrrrrrrr bundan istiyorummmdelikafadulden
ama mal kuaförüm anlamadı

canolar bugun toplam 4 tane bim magazası gezdim hiçbirsey kalamamış =( alabildiklerim sadece bunlar

bunlarıda bimden aldım ayıcık çok şeker hemde 3.5 tl =)

canimm guel gule kullan insallahzemuszemus

canlar daha 2 yıkamada saçımın rengi açıldı ooooof napcam =( umarım dahada açılmaz =( ahanda rengi

canim bence cok hos boshayallersmile ama begenmediysen tabi ki, degistir opuyorumnanaktan

Ben de bunları bulabildim işte..sengözlerimebaksanab

gule gule kullan canim Şeniz

ben geldimhihoyyyt
hepinizi özledim hihoyyyt
biraz moralim bozuktumafoldumbenalsanaalsanasmile
biraz geçmişi okuyum da geri kalmayayım hiç bişeden naparım sonra aklinialirimsmile

canim moralin neden bozuk? :teselli:

işte bu tonlarda düşünüyorum..
yani benim tonumdan bi açık olan renkler aşağı yukarı..

ahhhh boshayallersmile ne guzel renkkkkkk boshayallersmile

tatlıgacı senın saçın bronz kahve bu saçta(lima nın saçında ) bal sarısı gölgeler var farkı bu saçının yarım ton kırılması aralara bal sarısı golgeler geçilmesı lazım senın yapman zor olabılır..eger o yarım veya bır tonluk kırılmayı kendın yapmak ıstıyorsan lorealın açıcıları var preference serısı ultra açıcılar 6.1

saçın açılımına gore beklet derımmm

oglusu attaya goturuyoz :ecrin_bebek: insallah kozmetik konsunda tutarim kendimi :mymeka: disari cikmamam lazim benim, cikmamam :mymeka:

oooffff anam ooooooooooooooff:içelim:
livcim ben de çok beğendim ama sen koyu istiyorsan neye boyarsan boya gene akıcak, gene açılıcak oralar çünkü boya tutmuyor malesef röfle balyaj benim 1 yıl odu nerdeyse kapanmıor röflelerim,bencede birden sinirleip koyuya falan boyamasempatiksalakcinni
burcukutlumu kedi bulmuştum,çöpe atmışlar, bi tane bebek yeni doğmuştu,1 gün yaşayabildi onun için çok moralim bozukmafoldumbennişanlımlada kavga ettim delirtti benialsanaalsanasmilebende bıraktım onu yolun ortasında döndüm gittim alsanaalsanasmileklava:

merhaba.. uzun zamandor takip ediyorum sizi.. bende aranısa gelebilirmiyimmm?
Hoşgeldin bitanem...a.s.

Ne oldunuz anacım niye delirtti seni ama az sabırlı olun kıyamam yalnızken ne ediyosan et ona ama yollarda yalnız koyup gitmeyin yazıktıryerimseniben

süper birseysin sen cnm çok yardımcı oldun bana sagolasın tatlım a.s.

Bi de bu var....mini bende çok beğeniyommmmmm

hhhhhm anladım sen adriana cısın ...sagdaki gisele daha guzel ama =)

mini sevgilin neden seni delirttin anlatsana

teşekkür ederim miriana..ama kendim yapamam,bi de mahfolur bu rengimi bile ararım sonra..
süper birseysin sen cnm çok yardımcı oldun bana sagolasın tatlım a.s.

hhhhhm anladım sen adriana cısın ...sagdaki gisele daha guzel ama =)

mini sevgilin neden seni delirttin anlatsana

bayanssulusmileSeverim kendisini..güzel hatun..türk kzı havası da vari bizden gibi..Cisel de bariz alman mı ,neyse öyyyle işte.. ama o da güzel..dünya beğeniyor biz mi burun kıvırcaz bu güzellere ..

ya Allahım kendisi bazen çok konuyla alakasız sorular soruyor,ben bişe diorm bişey sölüo konu hakkında sorulması söylenmesi gereken en son şey gidip onu soruyor beni çok sinirlendiriyor bu durum aynı şeyi 193658374367283 kere yaptı sustum sustum sonuncusunda susamadım artık bi de bana agresif dior alsanaalsanasmile böle anlatınca bişe yok ama yüz ifadesi falan,bi de hiç alttan almıomuşumalsanaalsanasmile

selamın aleyküm milletsüprizzzzz
işallah ben yokken çok kaynatmadınız..gözlerim kayıyo okurkenkafamçokkarıştılülülülülülügeçmişe gidiyorum gelmişinizi geçmişinizi okumaya:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…