- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.301
bunlarda benım en sevdıgım bappalarımmm hepsıde cok rahat ve şık..topukludan vazgeçemıyorum çunku bacaklarım cok uzun degıl sempatiksalakcinni
livo kaçar canlar
hediyem geldi dediiinde güle güle kullan demiştim ama..
tekrar diyeyim canım..
Pati ne ince ruhluymuşş.bayanssulusmile.süspüs yapmış..tıpkı nişan bohçası gibi süslemiş, ne güzel olmuş..:lepi:
şansıma tam almışım bedeni,çok yakışmış ilarzuma opuyorumnanaktanne kadar güzel tam senin istedigin renklerde almış iyi günlerde saglıkla kullan paticim
balımmmmmmmmmm hediyelerin çok güzel t_shirt tam olmuş oyyy yerim seni
]
:kedi: :kedi: saol cnm benimmmPatim hedayelerini beğenmene çok sevindim..bi de gözleri dolmuşşşş..:1hug:
Gel gözlerinden öpemmm.Şeniz.canım güle güle güzel günlerde kullan..
:
patiiiiiiiiiiiiiiiiii hgdin cnmmmmmopuyorumnanaktan
buraya gel kızaklinialirimsmile
nie antalya kanka?istanbulda yokmuohaoldumsmilebende çok beğendim oysaki..
hoşgeldinnnn..ben geldimmm opuyorumnanaktan
çok ince ruhluyumdur hee aklinialirimsmile
süsü püsü severim tatlıgacım Şeniz
şansıma tam almışım bedeni,çok yakışmış ilarzuma opuyorumnanaktan
bende hediyemi begendm cidden teşekkr ederim livcimm Şeniz
:kedi: :kedi: saol cnm benimmm
Xzgim bebişim daha iyisin dimi inşallah ayağında biran önce tümden iyileşir melek yüzlüm benim :Saruboceq:
miriana senmisin bunlar kıssss..
alttaki dore ve lame modeller çok şık..sende iyi göstermişsin ayakkabıları yaniii...
canım günde 2 bardak içtim hemşomzemuszemus
hayatım sen tozundan bahsediyosun dimi?ben 2 içtim tanrıçam
iyi geceler canımopuyorumnanaktanlivo kaçar canlar
selam patentben geldimmm opuyorumnanaktan
ama sen yoksunmafoldumbenYa bu gece herkes erkenden gidiyo :bbo: Dün gece ki kaynattıklarınızı yeni okuyorumda fotoları kaçırdığıma o kadar pişmanım ki ah ah :çok üzgünüm:
Cidden inanılmaz eğlenceliymiş sobhetiniz şekerler keşkem bende katılmış olabilseydim buarada İslandım bende Bucadayım :jeyyar:
Ama ama ben İstanbul buluşması yaparsanız katılmayı çok isityorum yada o buluşmayı İzmirde mi yapsak acep tüm İstanbuldaki fıstıkları uçakla getiririz buraya sempatiksalakcinni
hee o bar senin bu bar benim yapıp geldimsempatiksalakcinnigecelere akcak zaar
orayada eklicektik dimibilmiyorumkismilegeldi canım saolsun panter yollamış
Buarada Tanrıçam hediyesini ekledi mi şekerler diğer topikte görmedimde merak ettim :uhm:[/B][/COLOR]
maşalah canım ne güzel bi haberevett guzel kuzumm amelıyatımıda oldum carsamba gunu dıkıslerımıde aldırıcam yasasın sonunda daha ıyıye gıdıyorum delikafadulden
aprill kuzucummm ben geldim hiç görmedin beni
Fıstıklar bende gitsem iyi olacak sanırım yine kendimi halsiz hissediyorum uyuyup toparlayım yoksa yine hastanelerde sürünmek istemiyorum :1no2:
Hepinizi Kocaman Öpüyorum fıstıklı lokumlarım iyi geceler tatlı rüyalar ayrıca hepinizi çok Seviyorum çilekli pudinglerim benim :asigim:
hay şanssız bedevim benim:teselli:klasiktir ama söyliyim yinede...vardır bi hayır anacım...
tembel,kendi aldıklarınıda,arzumun hediyelerinide güle güle kullan..kayısılı kremden bende aprilime yollamıştımhihoyyytpişti oldunuz:)
kuziiii eve netmi geliyodelikafaduldengeceleri geliceksin yihuuu:sm_cool:
ömür çiçeğim,sen beni bi kaç ay kurtardın,adam oldum sandım ama alışmış kudurmuştan beter,eski hayatıma geri döndüm:kedi:
bitanem varya içime oturdu bu lafın:))ben o sırada sayfada sadece suder ve burcunun mesajlarınıı gördüm,aşşağıda sen yoktun,bi kaç kişi vardı ama tanımadıklarımdı..topiğin demirbaş kızlarına öpücük verdim,seni vallahi sonradan gördüm tospam...ayrıca sen diyete başladığını yazınca ben senide öptüm yazdım.o sırada yeni görmüştüm çünkü....öyle bi olmuşki,sanki senin mesajı gördümde han senide öptüm gel üzülme gibi:)))sakın yanlış anlama çok üzülürüm canı benima.s.
barbi la,dierlerini hiç sevmedim,en güzeli buydu valla...
güle güle kullan barbiş..kızım millet hazırda beklemiş yağmalamak için..hani amerikada bi mağza her sene gelinliklere indirim yapınca izdiham oluyo,5 dakikada mağza boşalıyo ya onun gibi:))
farları bende çok sevdim islandım..içlerini açtım bıçakla ama..çekip koyucam..uğraşamam öyle dökmeyle felan...
tembelim niveanın kayısılı bi kremi var ışıltı veriyo,hala varmı bilmiyorum..ayrıca pastel yada golden rosede ışıltılı kremler var..badi şoptada var tatlım..
:asigim:güle güle kullan kuzi..ellerine emeğine sağlık kankam..zevkli karısın vesselam
puhahahaha salak:roflol:lan ben not yazmayı unuttum aprilime((ne ayıyım healsanaalsanasmile
manyak karı ya kale alma beni kızaamlaelaelaelaelae..bu gün ağzıma mıçtın zaten ben aldım sen alamadın die kafama vurup durdun:roflol:
kankee güle güle kullan..ruju birebir gördüm..rengi çok güzel,patimede çok yakıştı..dier hediyelerinde çok ciciymiş,yeşil toka ve badi ne kadar uyumlu..yazın bronz tende süper durur..takılarda çok hoş..tatlıgacım emeğine sağlık kesene bereket hayatım
güle güle kullan cano..bende pembe ve grisini aldım..farlar çok güzel ya ben bayıldım
buraya yazmam gereken mesajı bi dier mesajına yazmışım:))olsun sorun değil..orayı okuyun :))çoklu alıntıda beyin şerbetlemesi oluyorum biliyonuz
güle güle kullan suderim..gelince emily leri carminaları stok edicen nede olsa:))
evet suderim sivilcelerine böyle veda etti duyurulur..
ben masumum..valla gece kudurdular nazom,yapmayın etmeyin dedim ama dinletemedim(resimleri görmenin rahatlığı ile konuşan tanrıça smili)
vay vay vayyy...en güzel doğum günü hediyesi işte..allah sizi birbirinizden hiç ayırmasın arzum..maşalah 4444 kere tütütütüt...toto kaşıyan smil
hacı sana bi güzellik yapıcam bekle beni
oldu ebiş-tatlicadiarzu-senin için sarıyere giderler sen sıkma tatlı canını:teselli:sempatiksalakcinni
istanbullular hu huuuu
aga kahkaha atıyorum yemin ederim..alayına gider:roflol:
tatlıgacı yazdı biliyorumki...:))
hayırlı olsun yarışmamız..ben olsaydım çingene makyajıda sıkıştırırdık araya..konuyu ben açabilirim canlar..resim ekliyemiyorum bari konu açıyım katkım olsun..
livom güle güle kullan..bende rimelle allık almak istiyodum ama yağmacı hatunlar bitirmiş..sabah 8 de gitseydim bende o yağmacılardan biri olucaktım:)
çok zevklidir benim kankam çook:asigim:
livim koleston al 6.0 kumrala boya gitsin bebem sıkma canını..
güle güle kullan gacım benim..
hoşgeldin minim..bizde özledik canımı..nie kafan bozuktu anlat hele
aşşada görüyodum zaten hep..geç bile kaldın..hoşgeldin hayatım:sm_cool:kızlar yer açın bitufulahihoyyyt
mokunu çıkartmamak kaydıyla alabilirsin:)kalan paralar kumbaraya biliyosun..oğlunuda yerim haacokacimcoook
aha misafir perver nazom:)...
anam oku oku anca bitirdim he:)hoşgeldin topiğin ceyarı:)
sserm süpürgemdeydin düştünmü kı:))
afiyet olsun balıma...kankam gel ama özledim...
ne işin varaklinialirimsmile
Ooo bi toprağım daha varmış. memnun oldun tatlım.opuyorumnanaktanYa bu gece herkes erkenden gidiyo :bbo: Dün gece ki kaynattıklarınızı yeni okuyorumda fotoları kaçırdığıma o kadar pişmanım ki ah ah :çok üzgünüm:
Cidden inanılmaz eğlenceliymiş sobhetiniz şekerler keşkem bende katılmış olabilseydim buarada İslandım bende Bucadayım :jeyyar:
Ama ama ben İstanbul buluşması yaparsanız katılmayı çok isityorum yada o buluşmayı İzmirde mi yapsak acep tüm İstanbuldaki fıstıkları uçakla getiririz buraya sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?