Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

bunlarda benım en sevdıgım bappalarımmm hepsıde cok rahat ve şık..topukludan vazgeçemıyorum çunku bacaklarım cok uzun degıl sempatiksalakcinni

miriana senmisin bunlar kıssss..
alttaki dore ve lame modeller çok şık..sende iyi göstermişsin ayakkabıları yaniii...

Ya bu gece herkes erkenden gidiyo :bbo: Dün gece ki kaynattıklarınızı yeni okuyorumda fotoları kaçırdığıma o kadar pişmanım ki ah ah :çok üzgünüm:
Cidden inanılmaz eğlenceliymiş sobhetiniz şekerler keşkem bende katılmış olabilseydim buarada ıslandım bende Bucadayım :jeyyar:
Ama ama ben ıstanbul buluşması yaparsanız katılmayı çok isityorum yada o buluşmayı ızmirde mi yapsak acep tüm ıstanbuldaki fıstıkları uçakla getiririz buraya sempatiksalakcinni

hediyem geldi dediiinde güle güle kullan demiştim ama..
tekrar diyeyim canım..
Pati ne ince ruhluymuşş.bayanssulusmile.süspüs yapmış..tıpkı nişan bohçası gibi süslemiş, ne güzel olmuş..:lepi:

çok ince ruhluyumdur hee aklinialirimsmile
süsü püsü severim tatlıgacım Şeniz

ne kadar güzel tam senin istedigin renklerde almış iyi günlerde saglıkla kullan paticim
balımmmmmmmmmm hediyelerin çok güzel t_shirt tam olmuş oyyy yerim seni
]
şansıma tam almışım bedeni,çok yakışmış ilarzuma opuyorumnanaktan
bende hediyemi begendm cidden teşekkr ederim livcimm Şeniz

Patim hedayelerini beğenmene çok sevindim..bi de gözleri dolmuşşşş..:1hug:
Gel gözlerinden öpemmm.Şeniz.canım güle güle güzel günlerde kullan..
:
:kedi: :kedi: saol cnm benimmm

Patim Hoşgeldin canımcımopuyorumnanaktan

Buarada Tanrıçam hediyesini ekledi mi şekerler diğer topikte görmedimde merak ettim :uhm:

ben geldimmm opuyorumnanaktan
hoşgeldinnnn..

opuyorumnanaktan

Xzgim bebişim daha iyisin dimi inşallah ayağında biran önce tümden iyileşir melek yüzlüm benim :Saruboceq:

evett guzel kuzumm amelıyatımıda oldum carsamba gunu dıkıslerımıde aldırıcam yasasın sonunda daha ıyıye gıdıyorum delikafadulden
aprill kuzucummm ben geldim hiç görmedin beni

Fıstıklar bende gitsem iyi olacak sanırım yine kendimi halsiz hissediyorum uyuyup toparlayım yoksa yine hastanelerde sürünmek istemiyorum :1no2:
Hepinizi Kocaman Öpüyorum fıstıklı lokumlarım iyi geceler tatlı rüyalar ayrıca hepinizi çok Seviyorum çilekli pudinglerim benim :asigim:

miriana senmisin bunlar kıssss..
alttaki dore ve lame modeller çok şık..sende iyi göstermişsin ayakkabıları yaniii...

benım gııı başkasına denetcek halım yohya papuçlarımı mantar neyın olur hiç ugraşamam sorunsuz ayaklarım var eccık parmaklarım ince uzun ama olsun olumunekankayizsmile

canım günde 2 bardak içtim hemşomzemuszemus

ben 2 içtim tanrıçam
hayatım sen tozundan bahsediyosun dimi?
livo kaçar canlar
iyi geceler canımopuyorumnanaktan
ben geldimmm opuyorumnanaktan
selam patent
ama sen yoksunmafoldumben
gecelere akcak zaar
hee o bar senin bu bar benim yapıp geldimsempatiksalakcinni

Buarada Tanrıçam hediyesini ekledi mi şekerler diğer topikte görmedimde merak ettim :uhm:[/B]
[/COLOR]
orayada eklicektik dimibilmiyorumkismilegeldi canım saolsun panter yollamış
evett guzel kuzumm amelıyatımıda oldum carsamba gunu dıkıslerımıde aldırıcam yasasın sonunda daha ıyıye gıdıyorum delikafadulden
aprill kuzucummm ben geldim hiç görmedin beni
maşalah canım ne güzel bi haber

ya noluyo sana böyle.üzüntüdenmi böyle oldunalsanaalsanasmilevarya çok pis sinirlendim o malum kişiye şimdiklava:
gülüm bırakma kendini nolursun yabilmiyorumkismileofff peri offffffbilmiyorumkismile

Tanrıçam sağol bebekim ben de çok beğendim farları.hihoyyyt
Azcuk tv keyfi yaptım sonra odama daldım haftaların pisliğini toplamaya çalıştım sınavlardan iyice salmışım belediyeden basmalarına az kalmış çöp oda diye:1ninca:

Ooo bi toprağım daha varmış. memnun oldun tatlım.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…