- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.261
deichmann ın yeni sezon ayakkabılarımı wwow begendim vallaha
kız gold olan daa koyu olmaz mı, bej açıktır..sana bişeyler mi oldukine..tanrıçam biz rahat rahat sohbet ederken
sen alıntılaya alıntılaya buraya geldin:smiley-cool:
şimdi sorumu sorayım
ben böğün hemen çalışkan ürenci olarak
cliniquenin renkli nemlendiricilerine baktım
bana iki tane renk scalası olduğunu söylediler
bej ve gold
ben her iki elimin üstüne de numune sürdürdüm
benim için bej sana uygun dediler
ama ben gold olanını daha çok beğendim
diğeri daha koyu geldi bana
sen ne dersin bitanem Şeniz:asigim:
Du bak kendi giydiğim bi tanesini kesip ekliyim aşkom bayanssulusmile
Flo dan almıştım bunu boshayallersmile
gecelere akarken skinny kot altına süper oli
ne kaaa seksapaliteli ayakkabılar..böölelerini de severim..ayak yapısı güzel olunca bu bantlı bağcıklı filan tarzda aykkabılar da güzel duruyor haniiii...
af büyürrr..skinny ne ola?:kedi:
:roflol:söyle o tanıdığa köpeği olsunŞenizadres versin yollıyımaklinialirimsmileSeninki de çok şıkmışş..güle güle giy..ayağını sıkıyorsa..benim bi tanıdığım var..ona verebiliriz..o da bööle ayakkabıları seviyormuşş...aklinialirimsmilesempatiksalakcinni
geliyo kız yoldaaklinialirimsmilehediyemmmmmmmmmmmm :1no2: :gitme:
livim attan arabaya binmek kolay, arabadan ata binmek zordur derler
sende tam tersi olmuş sempatiksalakcinni
mis gibi araba işte, bak ireme gkı çıkmıyorgamyoncuiremsu
hayırlı olsun şimdiden canımzemuszemus
bizde dün iremle gittik niko:lepi:saolsun aldı arabasına aşkitomgamyoncuiremsutıngır mıngır gittiksüprizzzzzgerçi 5 dakkalık yolu 5 saatte gittik ama olsunbenneyaptımki
sağol papatyam iyi ki varsın olumunekankayizsmileaynen kanka 2 tane...yok be sakın beji alma hiç bi fark yok:umursamaz:dieri pembelik veriyo hafif:asigim:kesinlikle onu al bebem:lepi:
bide bunlar var canım
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/17/6.jpg
sağol papatyam iyi ki varsın olumunekankayizsmile
bundan kelli artık sırtım yere gelmez:lepi:
stand görevlileri korkun benden alsanaalsanasmile
Livim deichmannın sitesine bakabilirsin ben bayıldım çoğuna ve alacaklarımı işaretledim antalyaya gittiğim an alıcammhihoyyyt
aynen kanka 2 tane...yok be sakın beji alma hiç bi fark yok:umursamaz:dieri pembelik veriyo hafif:asigim:kesinlikle onu al bebem:lepi:
[
ne kaaa seksapaliteli ayakkabılar..böölelerini de severim..ayak yapısı güzel olunca bu bantlı bağcıklı filan tarzda aykkabılar da güzel duruyor haniiii...
af büyürrr..skinny ne ola?:kedi:
yüzüm çok beyaz olduğu için tanrıçam tavsiye etti:lepi:kız gold olan daa koyu olmaz mı, bej açıktır..sana bişeyler mi oldukine..
:roflol::roflol::roflol: kanka nerden buluyoın valla sen de beni gülmekten öldürüyon:roflol:söyle o tanıdığa köpeği olsunŞenizadres versin yollıyımaklinialirimsmile
geliyo kız yoldaaklinialirimsmile
bizde dün iremle gittik niko:lepi:saolsun aldı arabasına aşkitomgamyoncuiremsutıngır mıngır gittiksüprizzzzzgerçi 5 dakkalık yolu 5 saatte gittik ama olsunbenneyaptımki
aprilim ayakta ayakabıda çok hoş:asigim:fetişler bakmasın ayaklarınalülülülülülü
dar kot demek gacım..ayrıca alıntıda buyrun benim çıkmış,sayende:)))
başka manada bi kelime olsaydı gacım bilirdi kesin:jeyyar::jeyyar:yıvrım Klinik renkli nemlendiriciyi öneriyon dimek. Çok sevindim...hihoyyyt
yazın fondoten sürülmez gari sıcakta değil mi,:1no2:
ben de renkli neml. alicim öyleyse olumunekankayizsmile
kuzum ferah oluyo yaz akşamında ondan iyi oli, azcık ta seksü oliy. hihoyyyt
skiny jeans, tene yapışık çok dar kot demektir.aklinialirimsmile :jeyyar: 'skini' diye okunur gacım. evet gerçekten. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
nie antalya kanka?istanbulda yokmuohaoldumsmilebende çok beğendim oysaki..Livim deichmannın sitesine bakabilirsin ben bayıldım çoğuna ve alacaklarımı işaretledim antalyaya gittiğim an alıcammhihoyyyt
yüzüm çok beyaz olduğu için tanrıçam tavsiye etti:lepi:
başka da bana ne oldu bilmiyombenneyaptımkifisfisfis
aksine bej bana daha koyu geldi
elimin üstüne sürdüm bileğimle çok fark oldu kirli gibi geldi
bu kız isimlerini mi yanlış söyledi acep alsanaalsanasmile
:roflol::roflol::roflol: kanka nerden buluyoın valla sen de beni gülmekten öldürüyon
seni az da olsa neşelendirmek beni de mutlu ediyoopuyorumnanaktan:asigim:
öneriyorum aprilimolumunekankayizsmilelakin ben bu yaz bronzlaşmak,kendimle yozlaşmak istediğim için sonbahara doğru almayı düşünüyorumhihoyyytkısmetsesüprizzzzzvalla yazın sürülmez anam fondotenakannehiryıvrım Klinik renkli nemlendiriciyi öneriyon dimek. Çok sevindim...hihoyyyt
yazın fondoten sürülmez gari sıcakta değil mi,:1no2:
ben de renkli neml. alicim öyleyse olumunekankayizsmile
kuzum ferah oluyo yaz akşamında ondan iyi oli, azcık ta seksü oliy. hihoyyyt
skiny jeans, tene yapışık çok dar kot demektir.aklinialirimsmile :jeyyar: 'skini' diye okunur gacım. evet gerçekten. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ne kocası be:mymeka:gayet zarifzemuszemusyok be kanka kim napsın benim koca ayaamı. sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile5al bendende o kadar..bayılırım boru paçaya ya..bende çok nostaljiğim heboshayallersmileheee..şu dizlerden itibaren iyice bacaaa yapışan..bütün kızların fiziklerini berbat gösteren, popoları da leğen gibi yapan kotlar yağğğniii:dilcikar:
hiç sevmiyorum onları..:dilcikar:ben eski kafalı oldum artıkın,onun için bana öyle geliyordur..ben boru paça severim..insanın fiziiini çok şugar göstertiyooo yeeaaaa..:icecream:
başka manada bi kelime olsaydı gacım bilirdi kesin:jeyyar::jeyyar:
ondan böle şaşırdı gali sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?