Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Livim deichmannın sitesine bakabilirsin ben bayıldım çoğuna ve alacaklarımı işaretledim antalyaya gittiğim an alıcammhihoyyyt

kız gold olan daa koyu olmaz mı, bej açıktır..sana bişeyler mi oldukine..

sağol papatyam iyi ki varsın olumunekankayizsmile
bundan kelli artık sırtım yere gelmez:lepi:
stand görevlileri korkun benden alsanaalsanasmile

havaya giriyim dur

:1closedeyes: bayanssulusmile
kaydirigubbakcemile3
savulun nikom geliyo:lepi:
aprilim ayakta ayakabıda çok hoş:asigim:fetişler bakmasın ayaklarınalülülülülülü
biberim güle güle kullan..çok güzel hediyelerin..minikinemeğine sağlık vede kesesine bereket

aynen kanka 2 tane...yok be sakın beji alma hiç bi fark yok:umursamaz:dieri pembelik veriyo hafif:asigim:kesinlikle onu al bebem:lepi:

yıvrım Klinik renkli nemlendiriciyi öneriyon dimek. Çok sevindim...hihoyyyt
yazın fondoten sürülmez gari sıcakta değil mi,:1no2:
ben de renkli neml. alicim öyleyse
olumunekankayizsmile

[
ne kaaa seksapaliteli ayakkabılar..böölelerini de severim..ayak yapısı güzel olunca bu bantlı bağcıklı filan tarzda aykkabılar da güzel duruyor haniiii...
af büyürrr..skinny ne ola?:kedi:

kuzum ferah oluyo yaz akşamında ondan iyi oli, azcık ta seksü oliy. hihoyyyt
skiny jeans, tene yapışık çok dar kot demektir.aklinialirimsmile :jeyyar: 'skini' diye okunur gacım. evet gerçekten.
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kız gold olan daa koyu olmaz mı, bej açıktır..sana bişeyler mi oldukine..
yüzüm çok beyaz olduğu için tanrıçam tavsiye etti:lepi:
başka da bana ne oldu bilmiyombenneyaptımkifisfisfis
aksine bej bana daha koyu geldi
elimin üstüne sürdüm bileğimle çok fark oldu kirli gibi geldi
bu kız isimlerini mi yanlış söyledi acep alsanaalsanasmile

:roflol::roflol::roflol: kanka nerden buluyoın valla sen de beni gülmekten öldürüyon
seni az da olsa neşelendirmek beni de mutlu ediyoopuyorumnanaktan:asigim:

dar kot demek gacım..ayrıca alıntıda buyrun benim çıkmış,sayende:)))

heee..şu dizlerden itibaren iyice bacaaa yapışan..bütün kızların fiziklerini berbat gösteren, popoları da leğen gibi yapan kotlar yağğğniii:dilcikar:
hiç sevmiyorum onları..:dilcikar:ben eski kafalı oldum artıkın,onun için bana öyle geliyordur..ben boru paça severim..insanın fiziiini çok şugar göstertiyooo yeeaaaa..:icecream:

başka manada bi kelime olsaydı gacım bilirdi kesin:jeyyar::jeyyar:
ondan böle şaşırdı gali sempatiksalakcinni

Livim deichmannın sitesine bakabilirsin ben bayıldım çoğuna ve alacaklarımı işaretledim antalyaya gittiğim an alıcammhihoyyyt
nie antalya kanka?istanbulda yokmuohaoldumsmilebende çok beğendim oysaki..

manyahh topiğin neşesi sensin:roflol:allah hep güldürsün bitanemŞeniz
valla ben kimseye bişey sormuyorum,tepeme geleni uğurluyorum:)sakin sakin deneme yapa yapa sürüyorumbayanssulusmile
hangisi içibayanssulusmileme siniyosa onu alıyorum,en doğru kararı kendim veriyorumolumunekankayizsmile

Canlarım benim erken kaçmam lazım...:gitme:
Zira dün gece geç yattık, ben sabah erken kalktım evi temizledim...akannehir
koca gün ayaktaydım...akannehir
gün güzeldi ama aneye güzeldi...kaydirigubbakcemile

şimcik evde mini yeğenim var, odada uyuyor, ona ses yapmayayım diye çıkmam lazım bebeklerim :a015:
hepinizi öpüyorum sulu sulu
opuyorumnanaktan

tanrıçam yaw sen ne yüce bi kişiliksin,deve dikeni tohumunu içiom düzenli ama şahane yaaohaoldumsmilearkamdaki sivilceler kuruyup döküldüler,sivilce kalmadı heç.nası şahane bişi buohaoldumsmile

öneriyorum aprilimolumunekankayizsmilelakin ben bu yaz bronzlaşmak,kendimle yozlaşmak istediğim için sonbahara doğru almayı düşünüyorumhihoyyytkısmetsesüprizzzzzvalla yazın sürülmez anam fondotenakannehir
yok be kanka kim napsın benim koca ayaamı. sempatiksalakcinni
ne kocası be:mymeka:gayet zarifzemuszemus
kaydirigubbakcemile5al bendende o kadar..bayılırım boru paçaya ya..bende çok nostaljiğim heboshayallersmile
başka manada bi kelime olsaydı gacım bilirdi kesin:jeyyar::jeyyar:
ondan böle şaşırdı gali sempatiksalakcinni

şeytanlığa süper basar valla gacının kafaaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…