- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.281
tanrıçam yaw sen ne yüce bi kişiliksin,deve dikeni tohumunu içiom düzenli ama şahane yaaohaoldumsmilearkamdaki sivilceler kuruyup döküldüler,sivilce kalmadı heç.nası şahane bişi buohaoldumsmile
Canlarım benim erken kaçmam lazım...:gitme:
Zira dün gece geç yattık, ben sabah erken kalktım evi temizledim...akannehir
koca gün ayaktaydım...akannehir
gün güzeldi ama aneye güzeldi...kaydirigubbakcemile
şimcik evde mini yeğenim var, odada uyuyor, ona ses yapmayayım diye çıkmam lazım bebeklerim :a015:
hepinizi öpüyorum sulu sulu opuyorumnanaktan
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnibaşka manada bi kelime olsaydı gacım bilirdi kesin:jeyyar::jeyyar:
ondan böle şaşırdı gali sempatiksalakcinni
Kız forum istanbulda deichmann varrr..görmek gerek modelleri..bi de nişantaşısında varmışşş..nie antalya kanka?istanbulda yokmuohaoldumsmilebende çok beğendim oysaki..
manyahh topiğin neşesi sensin:roflol:allah hep güldürsün bitanemŞeniz
valla ben kimseye bişey sormuyorum,tepeme geleni uğurluyorum:)sakin sakin deneme yapa yapa sürüyorumbayanssulusmile
hangisi içibayanssulusmileme siniyosa onu alıyorum,en doğru kararı kendim veriyorumolumunekankayizsmile
çok sevindim şekercimm.:sm_cool:.du bende deniycem..tanrıçam dene dene deyip durdu.bilmiyorumkismile.yarın gidiyim aliim..tanrıçam yaw sen ne yüce bi kişiliksin,deve dikeni tohumunu içiom düzenli ama şahane yaaohaoldumsmilearkamdaki sivilceler kuruyup döküldüler,sivilce kalmadı heç.nası şahane bişi buohaoldumsmile
Canlarım benim erken kaçmam lazım...:gitme:
Zira dün gece geç yattık, ben sabah erken kalktım evi temizledim...akannehir
koca gün ayaktaydım...akannehir
gün güzeldi ama aneye güzeldi...kaydirigubbakcemile
şimcik evde mini yeğenim var, odada uyuyor, ona ses yapmayayım diye çıkmam lazım bebeklerim :a015:
hepinizi öpüyorum sulu sulu opuyorumnanaktan
aga bu forum ist ne olibilmiyorumkismilesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Kız forum istanbulda deichmann varrr..görmek gerek modelleri..bi de nişantaşısında varmışşş..
çok sevindim şekercimm.:sm_cool:.du bende deniycem..tanrıçam dene dene deyip durdu.bilmiyorumkismile.yarın gidiyim aliim..
nikom deme böyle yerin dibine giriyorum be:kedi::smiley-cool:ben dökiyim sana su,baştan aşşa sulıyım seni:dance:alçakgönüllü mütevazi tanrıçam benimopuyorumnanaktan
niko eline su dökemezopuyorumnanaktan
ya derim walla ,neler denedim olmadı,karaciğerim pambuk gibim olmuştur wallahaa dimi ondan kurudu meretlerzemuszemus
dene gacim şahane bişi,karaciğer parlıo wallaopuyorumnanaktan
ben geldim tekrardannzemuszemus
deve dikeni tohumunun çayını mı içicez tozunu mu yutucazfisfisfis benneyaptımkio parlayan yüzün aşkitom:roflol:açıp bakmış gibi nasılda tatlı anlatıyo ya..karacieri parlatıyobizzat açıp baktım..parlıyo
yerim ben senikaydirigubbakcemile3Şeniz
hee anladım erik gözlüm saololumunekankayizsmileforum istanbul..otogar,hal falan var ya..ikeanın yanında dev alışveriş kopilekisi..dev akvaryumun olduğu yer..
netten bakıver hele bi yol..
söz kıss deve tikenini alcam hep unutuyom..
pudra sürme bu ara..fondoten sür,ayrıca kaymak yaptınmı doğru söyle:ecrin_bebek:kaymak çok iyi gelir..yaptıysan eğer süt sür gece yatarken madem:hulya:şimdiki sorunum ise alnımın pul pul soyulması dediklerini deniyorum fakat yine kuruo,,pudra falan sürünce kabarıyo askıtom
sserm hemşom.. sen günde bi fincan mı iki fincanmı içtin?
gel gel gel Kartele gel.. karteldekiler kankardeşler..kaydirigubbakcemile2
kartellll..bir numara almanyadan çıkan çılgın Tüüüürrrkk..kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?