Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tanrıçam yaw sen ne yüce bi kişiliksin,deve dikeni tohumunu içiom düzenli ama şahane yaaohaoldumsmilearkamdaki sivilceler kuruyup döküldüler,sivilce kalmadı heç.nası şahane bişi buohaoldumsmile

oh maşallahhhhh
çok sevindim bitanem inanki:sm_cool:allah bidaha göstermesin sivilce işallah:Saruboceq:hemen coşup bırakma ama devam etyerimseniben
yüce müce deme kız utanıyom:kedi::smiley-cool:estafurullah balım:kedi:

tamam bitanem allah rahatlık versin..yarini gör rüyanda işallah:Saruboceq:Şeniz
bende bu gün baya yoruldum,erkende kalktım,yarında yapmam gereken işler var,ama hala burdayım baykuş gibisempatiksalakcinni

başka manada bi kelime olsaydı gacım bilirdi kesin:jeyyar::jeyyar:
ondan böle şaşırdı gali sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Kız forum istanbulda deichmann varrr..görmek gerek modelleri..bi de nişantaşısında varmışşş..
tanrıçam yaw sen ne yüce bi kişiliksin,deve dikeni tohumunu içiom düzenli ama şahane yaaohaoldumsmilearkamdaki sivilceler kuruyup döküldüler,sivilce kalmadı heç.nası şahane bişi buohaoldumsmile
çok sevindim şekercimm.:sm_cool:.du bende deniycem..tanrıçam dene dene deyip durdu.bilmiyorumkismile.yarın gidiyim aliim..

ya derim walla ,neler denedim olmadı,karaciğerim pambuk gibim olmuştur wallahaa dimi ondan kurudu meretlerzemuszemus

iyi uykylar bebişim..olumunekankayizsmile
7/24 hizmet vermişsin dinlen.:1hug:.yarına zımba gibin ol..
haftaya buluşma olunca naapçan gelebilcenmi ballı lokmam..askerine mi gitçen yoğsam..
fisfisfis

aga bu forum ist ne olibilmiyorumkismile
hala almadınmıkaydirigubbakcemile

alçakgönüllü mütevazi tanrıçam benimopuyorumnanaktan
niko eline su dökemezopuyorumnanaktan
nikom deme böyle yerin dibine giriyorum be:kedi::smiley-cool:ben dökiyim sana su,baştan aşşa sulıyım seni:dance:
ya derim walla ,neler denedim olmadı,karaciğerim pambuk gibim olmuştur wallahaa dimi ondan kurudu meretlerzemuszemus

olmaz olurmu kaymak gibi oldu hemide:dance:dediğim gibi bırakma ama tamammı gülümŞenizmaşalah çok sevindim

forum istanbul..otogar,hal falan var ya..ikeanın yanında dev alışveriş kopilekisi..dev akvaryumun olduğu yer..
netten bakıver hele bi yol..

söz kıss deve tikenini alcam hep unutuyom..

şimdiki sorunum ise alnımın pul pul soyulması dediklerini deniyorum fakat yine kuruo,,pudra falan sürünce kabarıyo askıtom

dün resim eklemeyenler;
minik
tanrıçam(ııııh o yasaklı:smiley-cool:)
liv
karabiber
ssatler ilerliyo kocayla papaz olmadan yükleyin resimleriklava:delikafadulden

forum istanbul..otogar,hal falan var ya..ikeanın yanında dev alışveriş kopilekisi..dev akvaryumun olduğu yer..
netten bakıver hele bi yol..

söz kıss deve tikenini alcam hep unutuyom..
hee anladım erik gözlüm saololumunekankayizsmile
şimdiki sorunum ise alnımın pul pul soyulması dediklerini deniyorum fakat yine kuruo,,pudra falan sürünce kabarıyo askıtom
pudra sürme bu ara..fondoten sür,ayrıca kaymak yaptınmı doğru söyle:ecrin_bebek:kaymak çok iyi gelir..yaptıysan eğer süt sür gece yatarken madem:hulya:
sserm hemşom.. sen günde bi fincan mı iki fincanmı içtin?

bebem çay değil toz o..günde 3 kere içiyosun..
kızlar çıkmam lazım gelicemŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…