Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

neeeeyy yogurtlumu :bbo: gercı bayat balıkla sut urunlerı yemeyın derler ama yınede temkınlı olmak lazım tek dırenc gösteremedıgım sey mıde bulantısı eyvahedigeldismile yedım bıle pırınc yerıne şehrıye katmış nenem yaa mafoldumben

rica ederim bebeğim ne demek beğenmene çok sevindimopuyorumnanaktan tuticim adaşız bu arada sanırım opuyorumnanaktan

canolar ben geldim noa ın kokusuna benzer bir parfüm arıyorum bebek gibi kokan hafif :ecrin_bebek: tavsiye edebileceginiz öyle bir parfüm var mı ?

noayı hatrlayamadım ama en sevdıgım bırkaç fresh koku yazayım sana

bu benım vazgecılmezım pudramsı harıka kalıcı bır koku guccı by gucci

envy me de tam bebek kokusudur..

ve nina rici zemuszemus love ın parıs..ne hoş kokudur ya özledımm senağlama

parfüm demişken birde bir zamanlar impaulse diye bir deodorant vardı böyle beyazı vanilya kokardı sanırım satıştan kaldırıldı yazın çok kullanırdım onu herkes sorardı ne bu diye ona benzer koku bulsam alcam walla ???

maalesef şu an eklesemde anlayamazsınız
streçle sarılı zaten ..
1-2 gün geçsin bi kendine gelsin eklerim ..
sağ omzuma melek ama güzel bişi oldu ..
sağ aayak bileğimede rowenta epilasyon aletinin reklamında ki kediyi yaptırdım

miriana gucci envy me bende kullanıyorum bebeksi kokuyor evet katılıyorum sana...
bende genelde şekerli kokuları tercih ediyorum
escada island kiss,dior addict bunlarda yazın çok güzel oluyor tende tavsiye ederim bayanlar...

Ayy İmpulse bir efsaneydi yaaa boshayallersmile hihoyyyt
ben Zen olanı kullanırdım yeşil...kaydirigubbakcemile2
bi de mavisi de güzeldi. keşke olsa gene. sıkmalı püskürtmeli şişe
sempatiksalakcinni

roventamı sırnaşık şey merak ettım yauww..benımde kafamda 3 -tane dovme var hepsınıde yaptrcam ama nezaman opuyorumnanaktan kaç para verdın gııı

guclubacismile
Afferim kız tospik, hayırlı olsun kuzucum, güle güle kullan kaydirigubbakcemile5
en kısa zamanda görürüz işalla
yerimseniben

miriana gucci envy me bende kullanıyorum bebeksi kokuyor evet katılıyorum sana...
bende genelde şekerli kokuları tercih ediyorum
escada island kiss,dior addict bunlarda yazın çok güzel oluyor tende tavsiye ederim bayanlar...

evet ya ben cok kullandım bıktım bıde şey vardı flowers kenzo oda pudra kokusuydu..ama klasıkleştı..benım cok parfumum var..bı şekerlı bı tuzlu sıkıyorum sempatiksalakcinni şu sıralar favorı şekerlı parfumum jlo sun kissed..

çok çok sagol tatlım not aldım bunları ...envy me çok merak ediyordum ilk deneyecegim o olacaktır
tanrıca dedin dudak dolgunlaştırıcıyı aldım
yakıyo bu be .. sürdüm şimci..

kızlar benim artık 1 değil 3 dövmem var :)

fot istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzz

ayy bu parfümlerin şişeleri ne güzelmiş sempatiksalakcinni
ben de değişicem parfümümü şekerli bi koku istiore:hulya:
tospikim hayırlı olsun,nasıl bişi yaptırdın bende 2.yü düşünüormopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…