- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.581
hayr canm sahte deıl kuaforler falanda ordan getırıtrıo daha o nekı neler var ne setler ne fıyatlara şok olursun ojelı rujlu setler var nerdeyse 20 parça cok ucuz fıyata..bı kız arkdsma almıştık hala btıremedı :lepi:
Ay bi de nostalcik parfüm muhabbeti olmuşşş..zemuszemus
dolçe vita yı bende çok kullandım..herkes sorardı kokusunu..
sonra herkeste duymaya başladım kokuyu,sonrada piyasadan kayboldumu ne?senağlama
Bide miriana.. o ketrin arley parfümlerinden de kullanmıştım.:1closedeyes:.
liseye mi ne gidiyodum..piyasada da parfüm mü vardı?
daha daha eskisinde ortaokula yıllarında bellisima ve bi parfüm daha vardı ben o adını unuttuğumu kullanırdım..ne ağır kokuymuş meğer..:1rolleyes:
öyle miii ohaoldumsmile ucuz olunca insan kıllanıyor be güzelim o yuzden oyle dedim :ecrin_bebek: tamam o zaman ürüne teklif vereyim bari :kedi:
bayanlar aldıklarınızı güle güle kullanın...
mini,burcukutlu,miriana iyi günlerde kullanın...
minicim ojelerinin tonları harika bayıldım yaaaa...
birde rujlarını çok beğendim ortadaki ve sondaki rujun numarası ve markası nedir ???
tanrıca dedin dudak dolgunlaştırıcıyı aldım
yakıyo bu be .. sürdüm şimci..
kızlar benim artık 1 değil 3 dövmem var :)
canım melek 200 liraya yapıldı kediden para almadı
bu hafta içinde koyarım kuzum sağolasın
bu hafta içi koyarım tatlım
kedi ve melek :)
ben bugün battım cilinique ve erkul kozmetike uğraddım.
yarın fotolarını çeker p.tesi eklerim.
kredi kartlarımı ablama teslim ettim :)
artık kullanmıcam yoksa benim bütçeyi dervişi getirseler toparlayamıcaklar.
aldığım ürünlerden özellikle leke açıcıyı 6 hafta kullandıktan sonra yorum yapcam
gerçekten işe yararsa mucizevi bi ürün demektir.
Ahahaha ŞOK akannehir ben bu saatte burdayim akannehir ama kacacagim 2 dk. ya, bir girip bakayim dedim caktirmadan kaydirigubbakcemile3
öyle miii ohaoldumsmile ucuz olunca insan kıllanıyor be güzelim o yuzden oyle dedim :ecrin_bebek: tamam o zaman ürüne teklif vereyim bari :kedi:
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
tırsıyon dimi kocişten..aklinialirimsmile
iyi geceler bayanlar bende yatayım artık kocaman kocaman öpüyorum hayırlı geceler olsun hepinize...
Flormarın sahtesi yapılmaz herhalde canım yaaa..sanmıyorum..
Piyasası çok pahalı olmayan bi ürün çünkü..
teklıf olaylarına hiç dalmadım ben ama sanırım gecen yıl 19 lırayamı ne almıştık nerdeyse 8 ruj 7 oje kalem frcalı ruj falan vardı..hemen al seçenegı yok burda goremedım fıyatı..
e bende kacar, cok sogumadan benim taraf :kedi: aklinialirimsmile :roflol:
Ahahaha ŞOK akannehir ben bu saatte burdayim akannehir ama kacacagim 2 dk. ya, bir girip bakayim dedim caktirmadan kaydirigubbakcemile3
bak ben 2 yıl once pazarda ıraklı bı adamdan bı far setı aldım cakma sandım 13 lıra verdım lancome marka orjınal çıktı delikafadulden sanırım buydu hafıf kremsı metalıc duruyor
canım ben ozmnlar lorealın uzmanıydım..pazarlardan bu tıp urunlerı toplayıp test ıcın laborotuvara gonderıoduk ..o amaclı bakarken almıştım.loreal lancome halka fırmalar.şefım ınceledı ve orjın dedı ama bılıosunkı her ulkede uretımlerı farklı bole markaların..adam turkc bıle konuşamıodu dubaı tarafından geldını soledıler dger evıme gecersem sureyım renklerı bı bak ozmn anlarsın :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?