Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

öyle miii ohaoldumsmile ucuz olunca insan kıllanıyor be güzelim o yuzden oyle dedim :ecrin_bebek: tamam o zaman ürüne teklif vereyim bari :kedi:

evet canım bellısıma çay kokusu gbıydı ne bulursak sıkardık annemızden sempatiksalakcinni

öyle miii ohaoldumsmile ucuz olunca insan kıllanıyor be güzelim o yuzden oyle dedim :ecrin_bebek: tamam o zaman ürüne teklif vereyim bari :kedi:

Flormarın sahtesi yapılmaz herhalde canım yaaa..sanmıyorum..
Piyasası çok pahalı olmayan bi ürün çünkü..

sagol tutim :1hug:

tanrıca dedin dudak dolgunlaştırıcıyı aldım
yakıyo bu be .. sürdüm şimci..

kızlar benim artık 1 değil 3 dövmem var :)

aney :1shok: 3 dovme akannehir canimm, rowentanin kedisini bende cok severim boshayallersmile ne hos olmustur.. boshayallersmile

gule gule kullan tospikim makkac malzemelerini zemuszemus opuyorumnanaktan

Ahahaha ŞOK akannehir ben bu saatte burdayim akannehir ama kacacagim 2 dk. ya, bir girip bakayim dedim caktirmadan kaydirigubbakcemile3

teklıf olaylarına hiç dalmadım ben ama sanırım gecen yıl 19 lırayamı ne almıştık nerdeyse 8 ruj 7 oje kalem frcalı ruj falan vardı..hemen al seçenegı yok burda goremedım fıyatı..

Flormarın sahtesi yapılmaz herhalde canım yaaa..sanmıyorum..
Piyasası çok pahalı olmayan bi ürün çünkü..

haklısın aslında
aaaaay cnm geçenlerde yabancı bir site gördüm mac o kadar komık fiyatlardaydı ki sorma akannehir çakma oldugu bariz belli ohaoldumsmile bulabilirsem o siteyi link atarım

teklıf olaylarına hiç dalmadım ben ama sanırım gecen yıl 19 lırayamı ne almıştık nerdeyse 8 ruj 7 oje kalem frcalı ruj falan vardı..hemen al seçenegı yok burda goremedım fıyatı..

tatlım çok iyiye almışsınız vallaha opuyorumnanaktanevet hemen al şecenegi koymamıştır kaça kapanırsa o fiyata verecekler işte

bak ben 2 yıl once pazarda ıraklı bı adamdan bı far setı aldım cakma sandım 13 lıra verdım lancome marka orjınal çıktı delikafadulden sanırım buydu hafıf kremsı metalıc duruyor

Miriana sanmıyorum ben şekerim gerçek lancome olduğunu.. çünkü böyle markalar çoklu setler pek çıkarmıyorlar 3-5 renkli setler çıkarıyorlar..

canım ben ozmnlar lorealın uzmanıydım..pazarlardan bu tıp urunlerı toplayıp test ıcın laborotuvara gonderıoduk ..o amaclı bakarken almıştım.loreal lancome halka fırmalar.şefım ınceledı ve orjın dedı ama bılıosunkı her ulkede uretımlerı farklı bole markaların..adam turkc bıle konuşamıodu dubaı tarafından geldını soledıler dger evıme gecersem sureyım renklerı bı bak ozmn anlarsın :kedi:

tamam şekerrr..konu uzmanı değilim tabiii de piyasaya bakarak söyledim..madem test edilmiş.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…