- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.541
Bu akşam da kulağım ağrıyor yaa mafoldumben
Bi burnum moktan çıkmadı gitti... alsanaalsanasmile
bi de parfüm tene göre değişir diorlar var dimi öle bişe mesela beyaz tenlilerde başka esmerlerde başka gibi...
Bence de kanka, normal bir fırça da olur. a.s
maharet atta değil yani...sempatiksalakcinni
her gün masaj yapmaya çalışıyorum ben de ama...fisfisfis
ben Eda taşpınarın sadeliğini de seviyorum. abartı boyamıyor kendini. Farklı tarzda giyiniyor bazen ama hoş yani... :lepi:
nası bı koku bu ay ışığı ajep brıtneyın mı bilmiyorumkismile benımde herkesın sordugu ama cok pahalı olan bır parfumum var alamıom yenısını yaaa
la pıerre sılver rain -clasıcı var,gecesı var bırde sımlısı var oy oy 2 yıl once 300 falandı sımdı kaç ajeba dunyada cok az uretılıomuş daalsanaalsanasmile
Selam krem şokolalar.cokacimcoook.gelmişini geçmişiniziiii.....okumaya gidiyom..
minigim evet midnight fantasyın kokusu çok güzel ama benimkisi begenmedigi için kullanmıyorum
oyyyyyy nisanım noldu kulagına =(
Selam krem şokolalar.cokacimcoook.gelmişini geçmişiniziiii.....okumaya gidiyom..
ay ışığı değil cnm gece yarısı fantezi sexüü bi ismi varr:jeyyar::jeyyar:
hadi yaaaa:sinifsinif: benmkide bayıldı livimmmmkaydirigubbakcemile3
kuşum tanrıçadan haberin var mıııbilmiyorumkismile
ben moonlıght anlamışım kafamçokkarıştı keske ole kalsaydı hafızamda ne o ole sapıkca bır ısımsempatiksalakcinni olan vaaa olmayan vaaa deeemiii yıwrımm bu arada benım ter beslerım çalışmor habıre su içip wc ye gdıom :1ninca: yaz kış hıc terlemem..ondan parfum kokusu nu herkes bende dener sengözlerimebaksanab ama dedıgn gbı esmer beyaz ayrımı cok var bende beyazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?