Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Bu akşam da kulağım ağrıyor yaa mafoldumben
Bi burnum moktan çıkmadı gitti...
alsanaalsanasmile

canlarım öpüyorum sizi
hocanın verdiği ödevi yapayım
vergi hukukundan neffret ediyorum ..
yarın sabah 8,30 da kurs..
belkim saçlarımıda boyatırım yarın ..
belkim kestiririm ..
kendimle uğraşıyorum paso şu aralar ..
ya 30 lu yaşlarda tamamen değişcem
ya da şarlatan olcam kaydirigubbakcemile3

bi de parfüm tene göre değişir diorlar var dimi öle bişe mesela beyaz tenlilerde başka esmerlerde başka gibi...

nası bı koku bu ay ışığı ajep brıtneyın mı bilmiyorumkismile benımde herkesın sordugu ama cok pahalı olan bır parfumum var alamıom yenısını yaaa

la pıerre sılver rain -clasıcı var,gecesı var bırde sımlısı var oy oy 2 yıl once 300 falandı sımdı kaç ajeba dunyada cok az uretılıomuş daalsanaalsanasmile

kankam evet çok fazla makyaj yapıyor yapsada kapkara teninde makyaj belli oluyor mu sanki delikafadulden

ay ışığı değil cnm gece yarısı fantezi sexüü bi ismi varr:jeyyar::jeyyar:

Bu akşam da kulağım ağrıyor yaa mafoldumben
Bi burnum moktan çıkmadı gitti...
alsanaalsanasmile

ay cnm duş alırken su falanmı kaçtı acaba...tedbirini al cnm yarına kadar ağrırsa dr a git cnm su kaçtıysa havlu koy kulağının üstüne yat suyu atsın cnm çok kötüdür kulak ağrısı geçmiş olsun cnm...:1no2:

minigim evet midnight fantasyın kokusu çok güzel ama benimkisi begenmedigi için kullanmıyorum

oyyyyyy nisanım noldu kulagına =(

ya kızlar biraz saçma olucak ama geçen buraya bir arkadaş topuklu ayakkabı eklemiş böyle önü kapalı önünde kalp var onun markası ne ??? geçmiş sayfalarda görmüştüm vuruldum ayakkabıya japonca bişeyler yazıyordu sanki üstünde...

ay ışığı değil cnm gece yarısı fantezi sexüü bi ismi varr:jeyyar::jeyyar:

ben moonlıght anlamışım kafamçokkarıştı keske ole kalsaydı hafızamda ne o ole sapıkca bır ısımsempatiksalakcinni olan vaaa olmayan vaaa deeemiii yıwrımm bu arada benım ter beslerım çalışmor habıre su içip wc ye gdıom :1ninca: yaz kış hıc terlemem..ondan parfum kokusu nu herkes bende dener sengözlerimebaksanab ama dedıgn gbı esmer beyaz ayrımı cok var bende beyazımm

kızlarr suratıma yoğurt,kabartma tozu,limon maskesi yaptım kuruyana kadar beklettim yıkadım.......şimdilik iyi görünüyor sabaha kabarırmıyım bilmiyorum emmeaklinialirimsmile

hadi yaaaa:sinifsinif: benmkide bayıldı livimmmmkaydirigubbakcemile3
kuşum tanrıçadan haberin var mıııbilmiyorumkismile

off benimkisi gıcık vallaha jewels tan aldıgım çilek setinide begenmedi ...bozuk çilek gibi kokuyor dedi ya akannehir bir tek johnsons baby soft ve noa yı sevdi

tanrıcam birazdan gelir belki benimde haberim yok cnm

olann vaaa olmayan vaaaakaydirigubbakcemile3:roflol:koptum yakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…