- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.621
hee. sunumumu yaptım da geldim...
heee sunum yok demeeeekk..bugün sıradan yani senin için hıııı..aklinialirimsmile
yazık kız ona kıyamam :jeyyar: hep sunum yapmasın azcık da kutu kutu pense oynasın
napcanız at fırçasını neyini benım açtıgım konuyada gözatın kılo,selulıt çatlak,bolgesel kılo cılt beslenmesı hepsını kapsayan kısa bı formul :jeyyar:
http://www.kadinlarkulubu.com/bolge...asin-bolgesel-kilosu-olanlarda-baksinlar.html
ayyy benim sorunum yok ama, hadi bi bakiiim.. seni mi kırcam..
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
tatlıgacı patiye aldığın küpeleri çok beğendim aklım kaldı valla boshayallersmile
heee sunum yok demeeeekk..bugün sıradan yani senin için hıııı..aklinialirimsmile
bahtın mı bebem naniknanik zeytınyagı lımon ve kese işte ppuruzsuz cıldın ve bolgesel zayıflamanın anahtarı dıyorum ben delikafadulden
pislükkkaklinialirimsmileaklinialirimsmile
şakkıdıöleeee ama..diii miii?
sunum yoksa sıradandır..sositososito
boshayallersmile çok şirindi valla boshayallersmile kimbilir ne kadar yakışacak :kedi:Ciddimisinnnn..aklinialirimsmile
kızlar ben kaçtımm öpüyorum hepinizii kocamannnopuyorumnanaktan
boshayallersmile çok şirindi valla boshayallersmile kimbilir ne kadar yakışacak :kedi:
nerden buldun kız onu aklinialirimsmile
ben çok sıkıldım aman bana bir çara :teselli:
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnihadi git..
sıcak su torbası bıraksaydın da 10 dk daaa kalsaydın..:1ninca:
ne işin var bu saatte kızzklava lumunekankayizsmile
Tanrıçam söz verdiğim gibin deve hörgücü tohumundan aldım..öğüttüm şincük demleyip iççem..
Şap ta aldım yaptımzemuszemus..kırmızı kurdaaalem hazırsa takiiim..bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?