- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.561
bi de parfüm tene göre değişir diorlar var dimi öle bişe mesela beyaz tenlilerde başka esmerlerde başka gibi...
ihtiyarladın kızzzkaydirigubbakcemile3 dikkat kendine cnm yaa su falan kaçırmışsındır yıkanırken falannalsanaalsanasmile
yirim ben seni yaaa öle deme geçmiş olsun bebikim,su falan kaçmıştır,gel öpimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kankam evet çok fazla makyaj yapıyor yapsada kapkara teninde makyaj belli oluyor mu sanki delikafadulden
ay cnm duş alırken su falanmı kaçtı acaba...tedbirini al cnm yarına kadar ağrırsa dr a git cnm su kaçtıysa havlu koy kulağının üstüne yat suyu atsın cnm çok kötüdür kulak ağrısı geçmiş olsun cnm...:1no2:
minigim evet midnight fantasyın kokusu çok güzel ama benimkisi begenmedigi için kullanmıyorum
oyyyyyy nisanım noldu kulagına =(
off benimkisi gıcık vallaha jewels tan aldıgım çilek setinide begenmedi ...bozuk çilek gibi kokuyor dedi ya akannehir bir tek johnsons baby soft ve noa yı sevdi
kızlarr suratıma yoğurt,kabartma tozu,limon maskesi yaptım kuruyana kadar beklettim yıkadım.......şimdilik iyi görünüyor sabaha kabarırmıyım bilmiyorum emmeaklinialirimsmile
]
ya kızlar biraz saçma olucak ama geçen buraya bir arkadaş topuklu ayakkabı eklemiş böyle önü kapalı önünde kalp var onun markası ne ??? geçmiş sayfalarda görmüştüm vuruldum ayakkabıya japonca bişeyler yazıyordu sanki üstünde...
yalanmı yanı abaza gençliğe uzanan eller kırılsın sempatiksalakcinniolann vaaa olmayan vaaaakaydirigubbakcemile3:roflol:koptum yakaydirigubbakcemile3
hadi ya çilek süperdir aslındaaboshayallersmile demek bebeksi soft kokuları seviyo cnm boshayallersmile
yalanmı yanı abaza gençliğe uzanan eller kırılsın sempatiksalakcinni
evet cnm ...body shop çilekliyi sevdi ama :sm_cool:
aman bu erkeklere birsey begendirmek ne zor akannehir
evet cnm ...body shop çilekliyi sevdi ama :sm_cool:
aman bu erkeklere birsey begendirmek ne zor akannehir
erkekler şurup kokularını sevmıyor..karamel fındık ve hındstan cevızı gbı kokuları sevıoo
ıkıde yumurta kıraydın gı kek oluverırdın sempatiksalakcinni
:roflol:heee olurdum dimi sizede birer dilim ikram ediverirdimsırnaşık şey
Canlarım ben yatayım...mirmirmirmir
Yarın sabahtan fakülteden arkadaşlarla buluşçaz...kaydirigubbakcemile5
Akşam üstü gelirim gücellerim
öpüyorum her birinizi tek tek mis vanilya kokulu (Arko nem fındık vanilya süründüm)sempatiksalakcinni bayanssulusmile
İyi geceler ballar opuyorumnanaktan
http://www.lovelyshoes.net/ istedigin ayakkabıyı burada bulabilirsin cnm
canolar ne dicem http://urun.gittigidiyor.com/INANILMAZ-MAKYAJ-SETI-ASGARISIZ-1-YTLDEN-SATISTA_W0QQidZZ26328272
buradakı flormar sahte mi ki ?
nisamımmmmm kocaman optum muckooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?