Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
herkese günaydınlaaarr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

benim eklediğim ayakkabıyı diyorsun sanırım tuti..
ben onu gittigidiyordan bulmuştum japon style kıyafetler filan oluyo ya o da onlardan işte..

kızlar bişey sorucam fikir verin ne olur hem far bazı hemde göz altı kapatıcısı olarak kullanılabilen bir ürün varmı mac markasında var sanki yardımcı olursanız sevinirim

günaydın cancağızlarıma.s.
dolphinebru artdeco kullanabilirsin ille far bazı alıcaksan,mac te de var tabi ama ben bilmiorm,ben normal kapatıcımı fazbazı olarak kullanıorm vallah ya da ten rengi bir far'ı baz olarak kullanıorm.

ben onu gittigidiyordan bulmuştum japon style kıyafetler filan oluyo ya o da onlardan işte..

evet canımcım sen eklemişsin çok beğendim başka bir arkadaş link attı saolsun.bir sürü ayakkabılar var harika kafam karıştı valla. ama senin eklediğin ayakkabıyı şansımı deneyip araştırdım dün gece gitti gidiyorda buldum ama siyah ve moru siyah ve kırmızı modeli kalmış gri pembe elinde yokmuş adamın ben gri olup önünde pembe kalp olan modeli beğenmiştim...
teşekkür ederim canım...
opuyorumnanaktan

cnm anketti dovmelerden mı yaptırdın
hangisi yaptırdın aaaaaay çatlatma delikafadulden
yok canım ..
senin dediğin gibi yaptım orda beğendim herkeşte olmayan bişi istedim
eros çok yapılıyomuş ..
en çok oy alan 1 numara en fazla 5 cm olur dedi
benim ki 10 cm ..

benimde kanatlarım var kaydirigubbakcemile3
çok merak ettim bebeği hafta içi koy eminim süper olmuştıraklinialirimsmile
koycam kuzum..
görmüştüm senin kanatlarını çok tatlı duruyodu ..
haha haftaya canlı canlı gösteririm size ben .
sephoraya beraber ugrıycağız ..
leke acıcıyı görcez bakalım ne olcak
sagol tutim :1hug:

aney :1shok: 3 dovme akannehir canimm, rowentanin kedisini bende cok severim boshayallersmile ne hos olmustur.. boshayallersmile

gule gule kullan tospikim makkac malzemelerini zemuszemus opuyorumnanaktan

benim hoşuma gitti dövmelerim bakalım sizde beğencekmisiniz..

sabak uyanamadım kursada gidemedim eyvahedigeldismile

gacı m3 e gitcem kuyagöre arkadaşın sacını gördüm dün muhteşem yapmışar ..

rica ederimm :) benim de favorim kırmızıdır :)
bu arada bu japon style kıyafetlerin görünüşleri filan çok güzel oluyo ama kalitesiz çıkabiliyolar bu konuda memnun olmayanlar çok var ama memnun olanlar da var :)

leke açıcı neyin ürünü?şekercimm.merakta kaldım..CADIARZU
m3 e kesime mi gitçen?..benim kuaförüm öööle güzel yapar herbişeyi..randevuyla gidiliyor ama söyliim.

evet cnm doğrudur dediğin gibi çok şirin ürünleri var .acaba ayakkabıları sağlammıdır yarı yolda topuk mopuk kırılmasn bide =))kaydirigubbakcemile3

bu arada herkese gunaydiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn a.s.

günaydın kızlar iyi pazarlar

günaydınn kızlarrrrzemuszemus

halo kıtylerrrr opuyorumnanaktan

hepiciiinize günaydınnnn..alkisalkisalkis

Burcucum..şapı suda erittim ama kalnını döktüm saklanır mı acaba diye düşündüm de uğraşmadım..bilmiyorum..tanrıcaya bi sorak..tabi o da gelirrrrrseeeee...:tomato:

evet cnm doğrudur dediğin gibi çok şirin ürünleri var .acaba ayakkabıları sağlammıdır yarı yolda topuk mopuk kırılmasn bide =))kaydirigubbakcemile3

ahaha en korktuğum şeydir zaten topuklu giyince :) yedek ayakkabı taşımak mı lazım ne sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
aslında japon style ile ilgili bi topik vardı orda alanlar yazmıştır belki

kızlar bana bı yardımcı oluverın ya kendıme melhem olamadım bu konuda mafoldumben kaç yıldır lens kullanıom bıde solotıca alım dedım gozlerım sıyah ondan topazıo aldım ama resmlerde gordugum butunleşmeyı saglamadı..harelı lenslere alışmışım bu guya harelı ama gozbebegım mınnacık gozuktu sankı oyuncak bebegın gozbebegı gbı ustelık gunduz guzel gece kötu..oyle mat duruyorki...hiç pişman olcagımı düşünmemiştım ..herkes rengını yadırgarsın dedı tam aksıne rengı ıyı duruşunu yadırgadım..bl green ocean bıle yuzumu aydınlatıodu..bunu takınca kendımı özel hısetmıom napım deiştreyımmı bırını bulup sankı nası bulcaksam böhüüüüüüüüüüüü

ben de bi soru sorayım mıııı
allık almak istiyorum ben aslında ama hiç bi fikrim yok
açık ten rengim var saçlarım da kumral
ne renk gider hangi markadan memnunsunuz??
bi de badi şopun allıklarında gözüm kalıyo ama nasıldır ki bi de oturduğum yerde yok mağazayı arayıp kargoyla gönderttirebiliyormuşsun hiç deneyen var mı ki :)

gözümün kaldığı allık da bu :)

bıda alıntı yapım kendımden ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…