- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.641
ya kızlar biraz saçma olucak ama geçen buraya bir arkadaş topuklu ayakkabı eklemiş böyle önü kapalı önünde kalp var onun markası ne ??? geçmiş sayfalarda görmüştüm vuruldum ayakkabıya japonca bişeyler yazıyordu sanki üstünde...
herkese günaydınlaaarr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
benim eklediğim ayakkabıyı diyorsun sanırım tuti..
ben onu gittigidiyordan bulmuştum japon style kıyafetler filan oluyo ya o da onlardan işte..
yok canım ..
cnm anketti dovmelerden mı yaptırdın
hangisi yaptırdın aaaaaay çatlatma delikafadulden
koycam kuzum..benimde kanatlarım var kaydirigubbakcemile3
çok merak ettim bebeği hafta içi koy eminim süper olmuştıraklinialirimsmile
haha haftaya canlı canlı gösteririm size ben .Hızlı hızlı okudum.. herkeş kaçıyo mu yoksaaaa..
Tospişşş...dövmelerini bende merak ettim..bi de leke açıcını..bi de sephoraya gittinmi ,eklediğim fotodaki o krem için..onları bi deyiveresinnn...toptan bunları güle güle kullan diyiiim..
sagol tutim :1hug:
aney :1shok: 3 dovme akannehir canimm, rowentanin kedisini bende cok severim boshayallersmile ne hos olmustur.. boshayallersmile
gule gule kullan tospikim makkac malzemelerini zemuszemus opuyorumnanaktan
evet canımcım sen eklemişsin çok beğendim başka bir arkadaş link attı saolsun.bir sürü ayakkabılar var harika kafam karıştı valla. ama senin eklediğin ayakkabıyı şansımı deneyip araştırdım dün gece gitti gidiyorda buldum ama siyah ve moru siyah ve kırmızı modeli kalmış gri pembe elinde yokmuş adamın ben gri olup önünde pembe kalp olan modeli beğenmiştim...
teşekkür ederim canım...opuyorumnanaktan
yok canım ..
senin dediğin gibi yaptım orda beğendim herkeşte olmayan bişi istedim
eros çok yapılıyomuş ..
en çok oy alan 1 numara en fazla 5 cm olur dedi
benim ki 10 cm ..
koycam kuzum..
görmüştüm senin kanatlarını çok tatlı duruyodu ..
haha haftaya canlı canlı gösteririm size ben .
sephoraya beraber ugrıycağız ..
leke acıcıyı görcez bakalım ne olcak
benim hoşuma gitti dövmelerim bakalım sizde beğencekmisiniz..
sabak uyanamadım kursada gidemedim eyvahedigeldismile
gacı m3 e gitcem kuyagöre arkadaşın sacını gördüm dün muhteşem yapmışar ..
rica ederimm :) benim de favorim kırmızıdır :)
bu arada bu japon style kıyafetlerin görünüşleri filan çok güzel oluyo ama kalitesiz çıkabiliyolar bu konuda memnun olmayanlar çok var ama memnun olanlar da var :)
bu arada herkese gunaydiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn a.s.
herkese günaydınlaaarr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
benim eklediğim ayakkabıyı diyorsun sanırım tuti..
ben onu gittigidiyordan bulmuştum japon style kıyafetler filan oluyo ya o da onlardan işte..
günaydın kızlar iyi pazarlar
günaydın cancağızlarıma.s.
dolphinebru artdeco kullanabilirsin ille far bazı alıcaksan,mac te de var tabi ama ben bilmiorm,ben normal kapatıcımı fazbazı olarak kullanıorm vallah ya da ten rengi bir far'ı baz olarak kullanıorm.
günaydınn kızlarrrrzemuszemus
halo kıtylerrrr opuyorumnanaktan
evet cnm doğrudur dediğin gibi çok şirin ürünleri var .acaba ayakkabıları sağlammıdır yarı yolda topuk mopuk kırılmasn bide =))kaydirigubbakcemile3
kızlar bana bı yardımcı oluverın ya kendıme melhem olamadım bu konuda mafoldumben kaç yıldır lens kullanıom bıde solotıca alım dedım gozlerım sıyah ondan topazıo aldım ama resmlerde gordugum butunleşmeyı saglamadı..harelı lenslere alışmışım bu guya harelı ama gozbebegım mınnacık gozuktu sankı oyuncak bebegın gozbebegı gbı ustelık gunduz guzel gece kötu..oyle mat duruyorki...hiç pişman olcagımı düşünmemiştım ..herkes rengını yadırgarsın dedı tam aksıne rengı ıyı duruşunu yadırgadım..bl green ocean bıle yuzumu aydınlatıodu..bunu takınca kendımı özel hısetmıom napım deiştreyımmı bırını bulup sankı nası bulcaksam böhüüüüüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?