- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.661
miriana lens konusunda hiç bilgim yok.. lens topiklerine bi bak..
sıfır bilgiye sahibim...
lacrima bacı..kargo ile gönderiyormuş body shop..ezbere de gider gitmaz nasıl denir bilmem ama ..beğendiğin güzel..
keşke deneyip görme imkanım olsaydı ühühüh :gitme::gitme:
bu arada alakasız olcak ama yazdığın heidi iletilerine hastayım yavv :lepi::lepi:
[/COLOR]
leke açıcı neyin ürünü?şekercimm.merakta kaldım..CADIARZU
m3 e kesime mi gitçen?..benim kuaförüm öööle güzel yapar herbişeyi..randevuyla gidiliyor ama söyliim.
rengı guzelmiş allıgın..sanırım bıraz pahalıdır sen ıstedıgın tonu soyle ben bırkaç sey arastryım olma mıhihoyyyt
lacrima hafif şeftali tonları ve toprak tonları güzel olur birde toz pembe ama şeftali daha hoş durur...
ya beyaz tenliyim çok pembe pembe dursun istemiyorum doğal dursun ama renk de versin yüzüme.. anlatabilebildim mi bayanssulusmilebayanssulusmile
o zaman benim beğendiğim uygun gibi desene bayanssulusmile
kuaföre çıkcam makkajlı mı çıksam
makkajsız mı bilemedim ya
bi bünye nickiyle bu kadar uyuşur mu
ben uyuşuyom
tembelim tembelllllllllllllllllllllll
canım bak bundan bende var 2 yıldr btıremedım ufak oluşuna bakma bendekı bunun bronzu..cok hoş pudramsı...
flormarın allıklarıda hem gram olarak çok hem ucuz hem guzel...bende var..
buda mac halo kıty allık
kuaföre çıkcam makkajlı mı çıksam
makkajsız mı bilemedim ya
bi bünye nickiyle bu kadar uyuşur mu
ben uyuşuyom
tembelim tembelllllllllllllllllllllll
makyajlı git cnm saçını yaptırıcaksan veya boyatacaksan daha hoş gelir kendi gözüne makyajlı saç rengin ve modelin ordanda çıkar gezersin...kaydirigubbakcemile5
ben ekildim evde kaldım iyimi bugün of offffffffffffffffffmafoldumben
beğendik dedik tebrik ettik o kadar guclubacismilealiiim sana da..çok beğendinse..naniknanik
kız sadece yalap şaplı öpme :umursamaz:kızlar bu ara fazla giremiyorum,biraz geçmişe göz atıyım,kaçıcam yine,daha sonra gelirim..öptüm hepinizi yalap şalapŞeniz
ben kuaföre makyajsız gidince kendimi bi tuhaf hissederim nedense bilmiyorumkismile
lacrima ben de kumralım,şeftali ve bronz tonlarını tercih ederim,pembenin ise yine şeftaliye bakan bi pembe tercih ederim pespembe allıkları yakıştırmam hiçopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?