Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
lacrima bacı..kargo ile gönderiyormuş body shop..ezbere de gider gitmaz nasıl denir bilmem ama ..beğendiğin güzel..

[/COLOR]

leke açıcı neyin ürünü?şekercimm.merakta kaldım..CADIARZU
m3 e kesime mi gitçen?..benim kuaförüm öööle güzel yapar herbişeyi..randevuyla gidiliyor ama söyliim.

cilinique tatlım
ten ürünlerinde tercihim hep ciliniqueden yana ..
kesim ve boya
beni randevusuz kabul eder .
ben gidiyom yani ha holıvıd starı ha ben kaydirigubbakcemile3

rengı guzelmiş allıgın..sanırım bıraz pahalıdır sen ıstedıgın tonu soyle ben bırkaç sey arastryım olma mıhihoyyyt

ya beyaz tenliyim çok pembe pembe dursun istemiyorum doğal dursun ama renk de versin yüzüme.. anlatabilebildim mi bayanssulusmilebayanssulusmile

lacrima hafif şeftali tonları ve toprak tonları güzel olur birde toz pembe ama şeftali daha hoş durur...
[/URL][/IMG] mesela

Son düzenleme:
kuaföre çıkcam makkajlı mı çıksam
makkajsız mı bilemedim ya
bi bünye nickiyle bu kadar uyuşur mu
ben uyuşuyom
tembelim tembelllllllllllllllllllllll

ya beyaz tenliyim çok pembe pembe dursun istemiyorum doğal dursun ama renk de versin yüzüme.. anlatabilebildim mi bayanssulusmilebayanssulusmile

canım bak bundan bende var 2 yıldr btıremedım ufak oluşuna bakma bendekı bunun bronzu..cok hoş pudramsı...

flormarın allıklarıda hem gram olarak çok hem ucuz hem guzel...bende var..

buda mac halo kıty allık

kuaföre çıkcam makkajlı mı çıksam
makkajsız mı bilemedim ya
bi bünye nickiyle bu kadar uyuşur mu
ben uyuşuyom
tembelim tembelllllllllllllllllllllll

makyajlı git cnm saçını yaptırıcaksan veya boyatacaksan daha hoş gelir kendi gözüne makyajlı saç rengin ve modelin ordanda çıkar gezersin...kaydirigubbakcemile5
ben ekildim evde kaldım iyimi bugün of offffffffffffffffffmafoldumben

teşekkürleeerr
lorealinki çok hoşmuş rengi filan hem aynalı da daha kullanışlı olur..
deneme açısından da iyi en azından bulabilirim burda mac filan da yok bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

doğru diyon fıstık
ben ufaktan makkaj hazırlıklarına başlıyım
seni eken daş olsun daş

ben kuaföre makyajsız gidince kendimi bi tuhaf hissederim nedense bilmiyorumkismile
lacrima ben de kumralım,şeftali ve bronz tonlarını tercih ederim,pembenin ise yine şeftaliye bakan bi pembe tercih ederim pespembe allıkları yakıştırmam hiçopuyorumnanaktan

bende bunlardan kullanıyorum 1. ve 3. pembe tonlarını kullanıyorum benim saçlarım platin sarısı kumral değilim yanlışlık olmasın

aliiim sana da..çok beğendinse..naniknanik
beğendik dedik tebrik ettik o kadar guclubacismile
sağol canım almış kadar oldun Şeniz

kızlar bu ara fazla giremiyorum,biraz geçmişe göz atıyım,kaçıcam yine,daha sonra gelirim..öptüm hepinizi yalap şalapŞeniz
kız sadece yalap şaplı öpme :umursamaz:
tut mendil ucunu:teytey::teytey:
bu fasulyaa ikibıçık liraaa
bu fasılyaa iki bıçık liraa
hem kaynasın hem oynasın
hem kaynasın hem oynasın hobareee:teytey:
hoşgeldin kız çakma trakyalı zemuszemus opuyorumnanaktan

kil maskesi yaptım bugün,nişanlım bi bağırdı höh die korktu deli kaydirigubbakcemile3
tırnaklarımı da süsledim zemuszemus
bi de maşa yapıcam şimdi bayanssulusmile
yarın okul var ama onun için bişe yapamıycam kaydirigubbakcemile3

ben de aynı senin gibi düşünüyorum bir zamanlar avondan bi allık almıştım en pembe tonu onu sürdüğümde aynı heidi gibi oluyodum tatlı gacı görse heidi niyetine benim resmi avatara koyardı lülülülülülülülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…