G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.681
doğru diyon fıstık
ben ufaktan makkaj hazırlıklarına başlıyım
seni eken daş olsun daş
bende bunlardan kullanıyorum 1. ve 3. pembe tonlarını kullanıyorum benim saçlarım platin sarısı kumral değilim yanlışlık olmasın
1 ve 2. çok hoşmuş bunlar bourjois mı?
ooh misler gibi bakımlı hatun, maşallah :asigim: boshayallersmilekil maskesi yaptım bugün,nişanlım bi bağırdı höh die korktu deli kaydirigubbakcemile3
tırnaklarımı da süsledim zemuszemus
bi de maşa yapıcam şimdi bayanssulusmile
yarın okul var ama onun için bişe yapamıycam kaydirigubbakcemile3
tutim ben de 2.yi kullanırm dahası artık kullanamıorm taş gibi oldu çünkü,çabuk sertleşior bourjois,çabuk dediğimde 7 8 ay olmuştur ama gelmior fırçaya alsanaalsanasmile
onun yerine flormar aldım 46 no. o da çok güzel şeflatimsi pembemsi bronz kaydirigubbakcemile3
tutim ben de 2.yi kullanırm dahası artık kullanamıorm taş gibi oldu çünkü,çabuk sertleşior bourjois,çabuk dediğimde 7 8 ay olmuştur ama gelmior fırçaya alsanaalsanasmile
onun yerine flormar aldım 46 no. o da çok güzel şeflatimsi pembemsi bronz kaydirigubbakcemile3
teşekkürleeerr
lorealinki çok hoşmuş rengi filan hem aynalı da daha kullanışlı olur..
deneme açısından da iyi en azından bulabilirim burda mac filan da yok bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
anamm kızlar bnmde boynumda bi yara çıktı 3 gündür onunla uğraşıorm kmyasal şeyler yasak parfm fln şimdilik parfmsüz hyt olur mu yaa:maskede yapamıorm ki zaten bildiim hiç bi maske işe yaramıo ne biçim suratım varsaa
burjua lar zamanla sertleşior evet malesef çok güzel rengi kokusu ama gelmior anam fırçayaohaoldumsmile
bi de bana bi bronz pudra önerirmisiniz bebekler ?
canım yarayı anında tedavı edıp ızını gecıren tek bırsey vardır kırmızı kantoron yağı..gazlı bez ıle pansuman yap lutfen guclubacismile
evet canım loreal en uygunu pudramsı cunku çizgı gbı cıkmıo yatay fırçasıda var..renkte uygun..yalnız fıyatı 30 tl falan olmalı ama ben burdan cosmetıca sıla gbı yerlerden ındırımden yarı fıyatına alıoyorum...nerde yaşıosun kı yok bole şeler ohaoldumsmile sende ucuza denk getrmeye calıs
edacım geçmiş olsun acıomu :sinifsinif:
mirianacım çok güzelmiş bu ama ben loreal kullanmak istemiorm hayvancıklar üstünde deney yapılıor die mafoldumben maybelline ve max da sevmiorm mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?