Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
öle oluor lacrimacım evet ama en çok bronzları sverim,senin seçtiğinde çok güzel opuyorumnanaktan

tutim ben de 2.yi kullanırm dahası artık kullanamıorm taş gibi oldu çünkü,çabuk sertleşior bourjois,çabuk dediğimde 7 8 ay olmuştur ama gelmior fırçaya alsanaalsanasmile
onun yerine flormar aldım 46 no. o da çok güzel şeflatimsi pembemsi bronz kaydirigubbakcemile3

anamm kızlar bnmde boynumda bi yara çıktı 3 gündür onunla uğraşıorm kmyasal şeyler yasak parfm fln şimdilik parfmsüz hyt olur mu yaa:maskede yapamıorm ki zaten bildiim hiç bi maske işe yaramıo ne biçim suratım varsaa

ooh misler gibi bakımlı hatun, maşallah :asigim: boshayallersmile

yaa kullanışlı değil demek ben zaten mümkün değil onu erken bitiremem delikafadulden

ana benimkine bişey olmadı nedense olursa atarım camdan aşşa eheheheopuyorumnanaktan

teşekkürleeerr
lorealinki çok hoşmuş rengi filan hem aynalı da daha kullanışlı olur..
deneme açısından da iyi en azından bulabilirim burda mac filan da yok bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

evet canım loreal en uygunu pudramsı cunku çizgı gbı cıkmıo yatay fırçasıda var..renkte uygun..yalnız fıyatı 30 tl falan olmalı ama ben burdan cosmetıca sıla gbı yerlerden ındırımden yarı fıyatına alıoyorum...nerde yaşıosun kı yok bole şeler ohaoldumsmile sende ucuza denk getrmeye calıs

burjua lar zamanla sertleşior evet malesef çok güzel rengi kokusu ama gelmior anam fırçayaohaoldumsmile
bi de bana bi bronz pudra önerirmisiniz bebekler ?

canım yarayı anında tedavı edıp ızını gecıren tek bırsey vardır kırmızı kantoron yağı..gazlı bez ıle pansuman yap lutfen guclubacismile

burjua lar zamanla sertleşior evet malesef çok güzel rengi kokusu ama gelmior anam fırçayaohaoldumsmile
bi de bana bi bronz pudra önerirmisiniz bebekler ?

canım pudra demişsın ama ben sana hem pudra hem allık olarak kullanılabılen eşsız bırsey buldum..ben kullanmıştım allıklarım btsın gene alcam

mirianacım çok güzelmiş bu ama ben loreal kullanmak istemiorm hayvancıklar üstünde deney yapılıor die mafoldumben maybelline ve max da sevmiorm mafoldumben

canım yarayı anında tedavı edıp ızını gecıren tek bırsey vardır kırmızı kantoron yağı..gazlı bez ıle pansuman yap lutfen guclubacismile

doktora gittim çok kaşınıodu çünkü alerjik yada stresten olabilir dedi ilaç verdi bi ton ilk önce tentirdiyot sürüp temizliorm sonra gece kremi kullanıorm şimdilik dha ii kurumaya başladı..görünüş biraz kötü olsada :) ya bnm yüzüm bna dert sivilcelerm hç acımazdı şmdi cnm çok yanıoo:gitme:

burda mac badi şop filan yok ama ykmde filan bourjois filan bulabilirim sevil filan var ayrıca başka büyük kozmetik dükkanları da var yabancı pahalı markalar satan.. elbette lorealin indirim zamanı olur kaparım hemen bi tane kaydirigubbakcemile5zemuszemus

mirianacım çok güzelmiş bu ama ben loreal kullanmak istemiorm hayvancıklar üstünde deney yapılıor die mafoldumben maybelline ve max da sevmiorm mafoldumben

canım ben okdr egıtım aldım hıc bole bişe duymadım ..ınanmıyorumda ama tabı senın tercıhın..ben sana pastel marka onercem..heryerde bulunmuyor ama ınankı terocotaları harıka bende sedeflısı vardı..bacaklarıma kadar suruyordum..ışıl ışıl..sen ıstersen matını alabılırsın gormen ıcın resmkoyuyorum ama tabı renk bu degıl..aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…