Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Miriana birşey sorucam başka yerlerde okuduğuma göre kese yapmak daha doğrusu kızarana kadar kese yapmak ince kılcal damarların çıkmasına sebep oluyormuş sen de bol kese öneriyorsun böyle bi sorunla karşılaşmadın mı hiç?

ben de yarın sevgilime gidiyorum ya,hihoyyyt
Saçıma Badi Şop maske sürcem şimdi, yatmadan yıkanan kadar dursun :lepi:
saçlarım yumuş olsun mis olsun
zemuszemus

o tarihli yüzüklere hastaym bn inş.bizde alırız öğrencilik işte naparsn yüzükdaş kaydirigubbakcemile3 saol cnm hepimiznkini

O hiç kullanışlı değil canım ya da ben beceremedim 2 gün taktım tarih ayarlanan aparatı defalarca düştü geri verdim yerine başka bişi aldım kolye.alırsan dikkat et çünkü o aparat düşünce yüzüğün bir manası kalmıyor.
Bir de herkesete var ondan yaa boşwer sendeki daha güzel.
[/QUOTE]

hmm abmde kullanamadı zaten :umursamaz: ewt bizim yüzükler farklıızemuszemus

anaamm bnde bi maske mi yapsam 3 gndür gribim dışarı çıkmıorm bide yaram için tentirtiyot fln sürdüm pis kokuorm iice:d

bakımlı hatunlarım benim =) ohh maskeler şaç bakımları :sm_cool: bende birazdan cildime buhar tuttuktan sonra yumurta maskesinden yapacagım sositososito

sağ alttaki renge aşk beslemeye başladım,kendi saç rengimde öleydi,geri ona dönmeliyim alsanaalsanasmile

eprılişko naparsın kızanım..yarın gitçeeene göre ,24 nisan toplantısına gelirsin heralde ..önce de yazdım ama görmedin mi ne?

eprılişko naparsın kızanım..yarın gitçeeene göre ,24 nisan toplantısına gelirsin heralde ..önce de yazdım ama görmedin mi ne?

kuzum belli değil daha gördüm yavru kuşum da, fisfisfis
belki köye gidebilirim o yüzden...:sm_confused:

kızlar yemek yiyip geliyorum
kaydirigubbakcemile5

4-5 sene önce saçlarım bu renkti oooooof ne güzeldi

beni her gören gerçek kızıl sanıyordu ...ama şimdi casaret edemem

bu renkte güzelmiş,şimdiki saçıma benzior ama çok akıor rengi ve çok dikkat çekior,nişanlım çok kızdıalsanaalsanasmileondan geri bakırlığı atık kumrala geri dönmek istiyırum.livim ben senin son saçını çok beğendim koyu yerlerin adı ney?

yok liv senin saçının rengi güzel..:smiley-cool:
güzel diyosam güzeldir ülayyynnn.delikafadulden.güzel işte itiraz yokkkkkkk..
delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…