Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Kanka ne dicem dün akatara uğradım selülit yağı var mı bakayım diye vardı 15 dedi ama sanki seninki kadar büyük değildi bir de kremi var dedi mecitefendinindi galiba kreme de 10 dedi. Bu selülit yağını alırsan yosun sabunu da kullanman lazım dedi artı streçlersen daha iyi sonuç alırsın dedi. Kararsız kaldım yağ mı alsam krem mi alsam diye ben de almadım sana bi sorayım dedim napayım sence?

Bir de benim saçlar baya yıpranmış sanki kanka ya soluk duruyo boyattıracaktım daha kötü olursa diye boyamadım. Barcelino bakım yağı var ama onu da sık yapmak lazım sık yapınca faydası iyi ama bırakınca yine kötü duruyo saçlar benim şu aldığım bakım da yapınca iyi duruyo sık tekrarlamazsan faydası yok:sinifsinif: Bana öyle bi formül lazım ki anlık güzel yapmasın uzun süreli bakım yapsın var mı öyle birşey yoksa sık sık bakım mı yapmak zorundayım?

Canım ben almıştım onu, rengini ancak çok beyaz tenlilerde belli eder. Eğer öyleysen al tatlım. Ben ablama verdim...far olarak ta kullanılır.
Ve bana aşırı ışıltılı hatta simli gelmişti.
opuyorumnanaktan

kesinlikle katılıyorum kankacım...olumunekankayizsmile
doğal diye bitkisel yağların direkt yüze sürülmesi hiç doğru değil...:1no2:
benim cildim tam düzelmişti, sadece izleri geçirsin diye sürdüğüm yağlar yüzünden Roaccutane tedavisine kadar gitti yani. Gerisini anlayın artık.
:a015:

[
Ciddi misin kızz kimsede görmemiştim bi bende var sanıyodumbilmiyorumkismile
So chic'ten mi aldın?
[/QUOTE]

taşlı olanı demiorm cnm diğer olanı diorm sewgilim aldı bilemiorm :asigim:

[
Ciddi misin kızz kimsede görmemiştim bi bende var sanıyodumbilmiyorumkismile
So chic'ten mi aldın?

taşlı olanı demiorm cnm diğer olanı diorm sewgilim aldı bilemiorm :asigim:[/QUOTE]

Taşlı olan pırlanta zaten canım diğeri so chic'in ürünü bizim alyansımız ben çok severek takıyorum çok içime sindi.
Siz de ömür boyu takarsınız inşallah.opuyorumnanaktan

lacrima, canım body shop allık düşünüyorsan mineralli olanlara bak. Ben de 2 tane var birini bitirdim.
Hayatımda bitirdiğim ilk allıksempatiksalakcinni
Tavsiye ederim.:hulya:

taşlı olanı demiorm cnm diğer olanı diorm sewgilim aldı bilemiorm :asigim:

Taşlı olan pırlanta zaten canım diğeri so chic'in ürünü bizim alyansımız ben çok severek takıyorum çok içime sindi.
[/QUOTE]

ewt cnm bnmkide alyans ayy inşallah cnm dha 3.yılımız :):asigimpuyorumnanaktan

ewt cnm bnmkide alyans ayy inşallah cnm dha 3.yılımız :):asigimpuyorumnanaktan[/QUOTE]

Beni yıllarca kandıramadı yüzük takmak için swatch tarihl ayarlı yüzük almıştı onu takmadım, ama nedense bu benim çok çok hoşuma gitti yüzükdaş çıktık iyimisempatiksalakcinni
Allah tamamına erdirsen diyelim tatlım.

ewt cnm bnmkide alyans ayy inşallah cnm dha 3.yılımız :):asigimpuyorumnanaktan

Beni yıllarca kandıramadı yüzük takmak için swatch tarihl ayarlı yüzük almıştı onu takmadım, ama nedense bu benim çok çok hoşuma gitti yüzükdaş çıktık iyimisempatiksalakcinni
Allah tamamına erdirsen diyelim tatlım.
[/QUOTE]

o tarihli yüzüklere hastaym bn inş.bizde alırız öğrencilik işte naparsn yüzükdaş kaydirigubbakcemile3 saol cnm hepimiznkini

o tarihli yüzüklere hastaym bn inş.bizde alırız öğrencilik işte naparsn yüzükdaş kaydirigubbakcemile3 saol cnm hepimiznkini [/QUOTE]

O hiç kullanışlı değil canım ya da ben beceremedim 2 gün taktım tarih ayarlanan aparatı defalarca düştü geri verdim yerine başka bişi aldım kolye.alırsan dikkat et çünkü o aparat düşünce yüzüğün bir manası kalmıyor.
Bir de herkesete var ondan yaa boşwer sendeki daha güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…