- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.761
mini fot koycam dedi kaçtı vallaha
canlarımmmmmm yemek yiyip geliyorum muckooo herkese a.s.
acil çıkmam lazımdelikafaduldenseviyom sizimafoldumben
güle güle tanrıçam :gitme:
hepiciiinize günaydınnnn..alkisalkisalkis
Burcucum..şapı suda erittim ama kalnını döktüm saklanır mı acaba diye düşündüm de uğraşmadım..bilmiyorum..tanrıcaya bi sorak..tabi o da gelirrrrrseeeee...:tomato:
tanrıçam
şu bime gelen dove sac maskesinden ben de alsam mı
aslında biliyorsun aktardan dfn garlı alıcam.
ne dersin?
al niko yararı olur zararı olmaz, değişimli kullan mı dersin kaydirigubbakcemile5
yoksa dfn sana yeter niko ne boşyere paranı harcıycan kumbarana at ay sonu daha yarayışlı bişi alırısın mı dersin ha alsanaalsanasmile
kafamçokkarıştı...maske gibi 10-15 takka tuuttum, geriyor yüzü..sonra yıkadım..nemlendirici sürdüm..o kaaaa..gacıııııııııııııııııııııı :1hug: anam peki surdukten sonra yikiyom mu? yoksa tonik gibim suruyom sonra kremimimi suruyom? bilmiyorumkismile tospike diyon sen parti parti yaziyon :mymeka:
kızlar selam yeni geldim dışardan nasılsınız bakalım ya allah aşkına bir fikir verin clinique göz altı kapatıcısı far bazı yerinede geçermi ayrıca far bazımı almam gerekiyor
kafamçokkarıştı...maske gibi 10-15 takka tuuttum, geriyor yüzü..sonra yıkadım..nemlendirici sürdüm..o kaaaa..
kapatıcı,far bazı yerine geçmez canım..:umursamaz:
kızlar arkadasım geldi kalem eyeliner denedm ama bn dik tutuyomuşm yan tutmam gerekmiş sn fırçalı olandan al ama fırçası sert olsn dedi napm bn bi marka önerndipliner mi alsam acaba
canım flormarla başlayabılırsın sert uçlu bu dıplınerı var kolay surersın bendekı yumusak fırçası ama ben gerdırmeden suruyom alıştım artık zemuszemus
anladım tatlım peki far bazı olarak hangi markayı önerirsin fisfisfis
canım ben sana farklı bırsey solıcem ben hıc far bazı kullanmadım cunku şöyle yapıyorum..nemlendırıcıden sonra fondotenımı suruyorum parmaklarımla..aynı fondotenı yada 1 ton açıgını gozaltına ve gozkapagıma yedırıyorum..
yuzume ve gozkapagıma pudra surup onun ustune far suruyorum ..farım hıc akmaz bulaşmaz..kalıcı olur..far rengım ne olursa olsun pudradan sonra ustune açık tonlarda kaş altına kadar far gecerım ... yanı kısaca ben bazımı kendım yapıyorum fondoten + pudra surerek..tabı gozaltına asla pudra surulmez..ama ustune cok guzel oluyor
canım flormarla başlayabılırsın sert uçlu bu dıplınerı var kolay surersın bendekı yumusak fırçası ama ben gerdırmeden suruyom alıştım artık zemuszemus
işte bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?