- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.941
:gitme: ya sanirim bir tek hediye almayan ben kaldim topikte senağlama hayir yanis anlasilmayayim hediyesinde degilim, ama hani heyecani, sevinci ben de yasamak istiyorum senağlama
oyy arzu ablam söledim gelior çaylar ıscak ıscak cokacimcoookguclubacismile
burcum sana da vare tabi gülo bizim topik kalabalık ondan tepsiyi kaptım geldim canom
bu arada live söyleyelim o üyeye ulaşsın üye ne diyor ona göre biz başka bi çözüm bulalum canım
bir daha da böyle olmasın
gönderi tarihi belirlensin herkes aynı anda alsın aynı gün versin mesela eğer haber vermiyorsa ses çıkmıyorsa bayandan onun hediyesi gönderilmesin
ancak bu şekilde çözebiliriz bu durumu Şeniz
anaam olsun onda da bir aksilik olmuştur belki ya da ptt de falan bir gecikme olmuştur üzülme :1hug:
kanal d de ancelinanın çayını verior ender saraç sayıflamak için zayıflama çayıymış
zencefili kaynat içine
2-3 sarımsak at
kaynat imonla süz iç
sabah akşam iç
ben geldim ..
1 kg 200 gram vermişim
çok mutluyum
ki rejimede uyamadım bozdum ..
tavşan kanı bunlar tavşan kanııı
:gitme: ya sanirim bir tek hediye almayan ben kaldim topikte senağlama hayir yanis anlasilmayayim hediyesinde degilim, ama hani heyecani, sevinci ben de yasamak istiyorum senağlama
bende almadım valla işin doğrusu bu hediye olayı nedir nasıl oluyor onuda anlamadım
canim, 1 hafta 10 gun kadar evvel topikte cekilis icin liste yapildi, o listeye katilanlar arasinda cekilis yapildi. herkes kendisine cikan kisiye hediye gonderdi. ama bir ben kaldim hediyesini almayan :çok üzgünüm: bakalim, bugun yarin gelir diye bekliyorum :sm_confused:
bugün topik ni,ye boooşşş
sna eda17 çıktı sanırım
bu hafta göndercem demişti liv'e ama
peki çekiliş listesine nasıl ulaşabilirim haberim yok belki bende katılmışımdır
bilmiyom vallahi :sm_confused: teyzoslargelince benimde ugrama sıklıgım azalacak bugunluk fisfisfis
yok o barbiye aliyordu galiba, yazdi buraya yanlis hatirlamiyorsam :sm_confused:
canim cekilis oldu ve bitti, insallah baska sefere. zaten sen kendini yazdiriyorsun cekilis icin listeye, ben katilmak istiyorum diye fisfisfis
Bidenelerim ben geldim sizi çok hemde çok Özledim farkındayım bir sürü devamsızlığım oldu ama mazaret iznimden düşülmesini rica ediyorum opuyorumnanaktan
Sanırım ben geçmişi oku oku bitiremiycem amma çok sayfa olmuş kafamçokkarıştı Ay neler kaynattınız çok merak ediyorum CADIARZU
Buarada hediyeler yavaş yavaş sahibelerine ulaşmış sanırım benim ki daha gelmedi gerçi benim gönderdiğim arkadaşta ne olur kusura bakmasın çok gecikti farkındayım ama inanın sağlık gibi ciddi sorunlarla uğraşmasam asla böyle birşey yapmazdım :çok üzgünüm: Şu 1 hafta o kadar çok terslik sıkıntı beni buldu ki artık hayattan bile bunaldığımı hissettim. Neyse iyi ki siz varsınız ki geldim yine sizin yanınıza sizinleyken çok mutlu oluyorum opuyorumnanaktan
böyle bi durum da olabilir burcum hemen celallenmelim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?