Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
:gitme: ya sanirim bir tek hediye almayan ben kaldim topikte senağlama hayir yanis anlasilmayayim hediyesinde degilim, ama hani heyecani, sevinci ben de yasamak istiyorum senağlama

burcum sana da vare tabi gülo bizim topik kalabalık ondan tepsiyi kaptım geldim canom

bu arada live söyleyelim o üyeye ulaşsın üye ne diyor ona göre biz başka bi çözüm bulalum canım

bir daha da böyle olmasın

gönderi tarihi belirlensin herkes aynı anda alsın aynı gün versin mesela eğer haber vermiyorsa ses çıkmıyorsa bayandan onun hediyesi gönderilmesin

ancak bu şekilde çözebiliriz bu durumu Şeniz

anaam olsun onda da bir aksilik olmuştur belki ya da ptt de falan bir gecikme olmuştur üzülme :1hug:
kanal d de ancelinanın çayını verior ender saraç sayıflamak için zayıflama çayıymış
zencefili kaynat içine
2-3 sarımsak at
kaynat imonla süz iç
sabah akşam iç

ooo süper tospam
10 kiloyuda hemencik verirsin
ben de girdim diyete yaz geliyor die 2 kilo almıştımalsanaalsanasmile

dogru soyluyorsun canim, oyle yapilsin eger tekrar cekilis yapilirsa a.s

oyle canim, bakayim, insallah ben sehir disina cikmadan gelir hediyem bilmiyorumkismile

ben geldim ..
1 kg 200 gram vermişim
çok mutluyum
ki rejimede uyamadım bozdum ..

canimmmm :1hug: tebrik ederimmmmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis

tavşan kanı bunlar tavşan kanııı

anam canimi istettin sırnaşık şey gidip demleyecegim sincik :1rolleyes:

bende almadım valla işin doğrusu bu hediye olayı nedir nasıl oluyor onuda anlamadım

canim, 1 hafta 10 gun kadar evvel topikte cekilis icin liste yapildi, o listeye katilanlar arasinda cekilis yapildi. herkes kendisine cikan kisiye hediye gonderdi. ama bir ben kaldim hediyesini almayan :çok üzgünüm: bakalim, bugun yarin gelir diye bekliyorum :sm_confused:

peki çekiliş listesine nasıl ulaşabilirim haberim yok belki bende katılmışımdır

bugün topik ni,ye boooşşş

bilmiyom vallahi :sm_confused: teyzoslargelince benimde ugrama sıklıgım azalacak bugunluk fisfisfis

sna eda17 çıktı sanırım
bu hafta göndercem demişti liv'e ama

yok o barbiye aliyordu galiba, yazdi buraya yanlis hatirlamiyorsam :sm_confused:

peki çekiliş listesine nasıl ulaşabilirim haberim yok belki bende katılmışımdır

canim cekilis oldu ve bitti, insallah baska sefere. zaten sen kendini yazdiriyorsun cekilis icin listeye, ben katilmak istiyorum diye fisfisfis

Bidenelerim ben geldim sizi çok hemde çok Özledim farkındayım bir sürü devamsızlığım oldu ama mazaret iznimden düşülmesini rica ediyorum opuyorumnanaktan

Sanırım ben geçmişi oku oku bitiremiycem amma çok sayfa olmuş kafamçokkarıştı Ay neler kaynattınız çok merak ediyorum CADIARZU

Buarada hediyeler yavaş yavaş sahibelerine ulaşmış sanırım benim ki daha gelmedi gerçi benim gönderdiğim arkadaşta ne olur kusura bakmasın çok gecikti farkındayım ama inanın sağlık gibi ciddi sorunlarla uğraşmasam asla böyle birşey yapmazdım :çok üzgünüm: Şu 1 hafta o kadar çok terslik sıkıntı beni buldu ki artık hayattan bile bunaldığımı hissettim. Neyse iyi ki siz varsınız ki geldim yine sizin yanınıza sizinleyken çok mutlu oluyorum opuyorumnanaktan

böyle bi durum da olabilir burcum hemen celallenmelim bence

tamam teşekkürler farketmemişim herhal neyse bir dahakine

canim cigerim estafurullah celallenmek ne demek :1no2: benim huyum degildir oyle kizmak, soylenmek :1no2: haklisin, tabi ki, sebepler olabilir a.s

bu arada kacirmisim ben superisinin mesajini, icime oturttun yazdiklarimi arzum yaw :çok üzgünüm: sadece hani herkes yazarken hediyem geldi vs. diye icimburkuldu o kadar :1no2: afedersiniz :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…