- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.921
bende cok sıcaga gelemem..burda lux oteller var ındırıme gırdıgınde yada toplu gıttıgımızde sıpa larından hamamından yararlanıyoruz oralar okdr sıcak olmuyor..bırkere saunaya gırdımde 3 dk kalamadım kafamçokkarıştı valla nınemın bacaklar kaymak gıbı benımkılerde kuru kepçik sempatiksalakcinni
hmm gidim denim bn bi yrn zemuszemus bide sürülüşü hakkında biraz bilgi verebilirmsn
Hmm bakayım bi araştırayım indirime girdiğinde ben de gidip deneyeyim.. Saunaya hiç giremem galiba:1ninca: Maşallah ninene az örnek al o zaman ninenikaydirigubbakcemile3
evet bı bak sen ben goolgdan buluom burda heryer otel zaten numaralarından arıyıp hepsıne bır fıyat teklıf yapıom sempatiksalakcinni kım daha ucuzsa ona gdıom sırnaşık şey napalım turk mılletıyik pazarlıksız su bıle içmek :jeyyar: nınemı ornek almaya kalksam ohooo dedem şanslıymış sempatiksalakcinni
Burda belli başlı oteller var orlara sorarım. Tabi sen ant olduğun için otel oldukça fazla araştırman lazım. Tabi uygunu varken pahalıya gitmenin anlamı yok sonuçta aynı şey. Ben pazarlık yapamam ya çok çok nadir pazarlık yaparım:bbo: Eskilerin cildi gerçekten çok daha güzelmiş.. Tabi bunda doğal şeylerin etkisi büyük sadece dışardan etkiyle olan birşey değil yedikleri içtikleri herşey doğaldıboshayallersmile
ya pazara falan gttıgımde pazarlık ederım tabıkı ama otel kısmı şakaydı :) evet nınem dıyorkı sofralarında yedıklerı herşey bahcelerının urunuymuş..ve ekmeklerıne kadar kendılerı yaparmış..oh gaz lambasında otururlarmış..koyde sıcacık ortam..uzun zamandır aıleye kalabalıga hasretım ahh ahhh..yıyeceklerde ınsanlarda karekterlerde hormonlu artık :çok üzgünüm:
=) herşey çok daha güzelmiş eskiden bahçede kendin üretip yemek ayrı bi zevktir herhalde.. Köy ortamına hiç gitmedim nasıl bi yer bilmiyorum ama gitmeyi çok istiyorumboshayallersmile Hormonlusu da var hormonsuzu da varkaydirigubbakcemile3
ben cok köy gordum ama hiç yaşamadım...cok severım kucuk şirın yerlerı inşallah bırgun olucak senıde cagırırım gözleme yemeye olumunekankayizsmile
Tanrıçam gelmedi yine bugün:çok üzgünüm:
mini bi çay söle balım açık olsun börek neyim aldım kahvaltı edek:)))
burcum aksilik olmuş olabilir alrı yollarsın nasılsa zaten yolluycacağın arkadaşımızda anlayışla karşılar:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?