Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

hiiiiiiiiiiiii
üzülme kuzum benim ..
oturmasın içine ..
ben olsam bende merak ederdim tatlışım herkeş aldı bi iki kişi kaldı sadece
ŞenizŞenizŞeniz

kuzucan ben kendime dedim yaw celallandim diye sana demedim ki hayatısı

sen bişey demedin ben dedim o kadar laf

sonra geçmişi gezerken bu mesajı dikkatimi çekti superisinin ondan koydum kendime yani sana değil hayatım

kızlar nette bunu görünce paylaşıp oyle gideyim dedim
Boyner Güzelllik Günleri Başladı!
16 Nisan - 21 Mayıs tarihleri arasında Boyner Mağazaları'nda kometik reyonlarında Boyner Anahtar ile 2 veya daha fazla ürün alınması durumunda %15 indirim uygulanıyor. Dior, Kanebo, Valmont ve YSL markalı ürünlerden 2 veya daha fazla ürün aldığınızda %10 indirim fırsatı da sizi bekliyor. Belirtilen markaların günlerinde süpriz hediyler kazanın! Üstelik Bonus'a özel 2 ürün alışverişine %15 indirim fırsatıyla

ohaa yuh o ne laaa 650 tl olum ne kumbiriki bu kızım kasa tut sen

bozuk paran bu ise maaşın ne ifade ediyor çiçeğim?? milor dolarlar mı kazanıyon kuzucan sen?ohaoldumsmile

bunun en üsttekinden bende sihayı var :jeyyar:

nişanlı bir insanım ama kusur kalmam da:))))

alttaki jartiyerler acaba nasıl olur düğün günü rahat olar mı?sempatiksalakcinni

merabaaaaaa..nasılsınız güzeller...zemuszemus
tospiş maşallah, tez vakitte sıfır beden olasın..boshayallersmile
arzuşşşş..demek siyah cartiyerrrr.sengözlerimebaksanab.sunum içinmiydiii?:1rolleyes:

merabaaaaaa..nasılsınız güzeller...zemuszemus
tospiş maşallah, tez vakitte sıfır beden olasın..boshayallersmile
arzuşşşş..demek siyah cartiyerrrr.sengözlerimebaksanab.sunum içinmiydiii?:1rolleyes:

ceylanım askeriyeye gittik ya orda

yemin töreni vardı o zaman askeri yaşam ve insan psikolojisi üzerine bi sunum yapmıştım aliye ordan kalma canısım :roflol:

terbiyesizilarzı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…