- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.961
ne yolladın arzuşumun özeline bakem bilmiyorumkismile
merak ettim
canim cigerim estafurullah celallenmek ne demek :1no2: benim huyum degildir oyle kizmak, soylenmek :1no2: haklisin, tabi ki, sebepler olabilir a.s
bu arada kacirmisim ben superisinin mesajini, icime oturttun yazdiklarimi arzum yaw :çok üzgünüm: sadece hani herkes yazarken hediyem geldi vs. diye icimburkuldu o kadar :1no2: afedersiniz :çok üzgünüm:
burcu bakıyorum hemen
sölemem tebelim çok gizlii
:jeyyar: çok gizliiii sengözlerimebaksanab
hiiiiiiiiiiiii
üzülme kuzum benim ..
oturmasın içine ..
ben olsam bende merak ederdim tatlışım herkeş aldı bi iki kişi kaldı sadece
ŞenizŞenizŞeniz
küserim bende kaydirigubbakcemile
herkese günaydınn zemuszemus
canim cigerim estafurullah celallenmek ne demek :1no2: benim huyum degildir oyle kizmak, soylenmek :1no2: haklisin, tabi ki, sebepler olabilir a.s
bu arada kacirmisim ben superisinin mesajini, icime oturttun yazdiklarimi arzum yaw :çok üzgünüm: sadece hani herkes yazarken hediyem geldi vs. diye icimburkuldu o kadar :1no2: afedersiniz :çok üzgünüm:
herkese günaydınn zemuszemus
aa gözümdenmi kaçmışohaoldumsmilehemen bakmaya gidiyorum..vallahi aklımada geldi bu günkaydirigubbakcemile3livim kesin alıcak dedim,kalbim temizmiş:icecream:
daha önce para biriktirme topiğine eklemiştim,ordan açlıyım duraklinialirimsmilebide bitane daha kumbaram var,onuda çkeiyim durzemuszemus
livim 350 tl atmıştım ya,akşamda 650 tl daha attım kumbirikime:sm_cool:
Nişanlı kızlarrr.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-.ahanda size bi güzellik..gelin çorapları..pentininmiş..
ben evlenirkene nerdeymiş bunlar.:dilcikar:.
9,90 tale..
6,25 tale
11,90 tale
24,90 tale
günaydın çiçeğim geç kaldın börekleri bitirdik ama
kahve içeriz senlen ayılırız
pazartesi mahmurluğu var
merabaaaaaa..nasılsınız güzeller...zemuszemus
tospiş maşallah,tez vakitte sıfır beden olasın..boshayallersmile
arzuşşşş..demek siyah cartiyerrrr.sengözlerimebaksanab.sunum içinmiydiii?:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?