- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.041
yaptırcan şekerim..herüfün başka sarılara bakmasınnn..aklinialirimsmile2 seneden fazladır saçım kendi rengim a.s
bıkmaya başladım uzun düz bi saç katsız falan
dğünden sonra ekimden sonra yani bu hadisenin saça taktım çok fena
gösterdiğin renk te çok hoşmuş canım
ahh olaydın da kuaföre gitmeyeydim hiç melekem yaaa
ben en iyisi mok etmeyeyim yaptıracvağım zaman kuaföre gideyim canözüm
benim aşkitomda sarı istiyor ne edecez bilmem:uhm:
c.tesi canlı canlı görecen arzuşum boshayallersmile
herbiyerimi gösteririm ben sana
Miriana beni kaynatma gızz arada..ben bu renk açıcıyıkullandım evet açıyor, ama tasır tasır oluyor saç..yiyen varsa boyasın saçını..
ilarzummmmmmmmm bence o renk yaptırma sakınnnnnn kumral en iyisi şu saçın sana çok yakısıyor ...o gosterigin renk cingelerin şaçlarının rengi gibi hiç begenmedim
tatlıgacım saç rengin süpermiş
ilarzummmmmmmmm bence o renk yaptırma sakınnnnnn kumral en iyisi şu saçın sana çok yakısıyor ...o gosterigin renk cingelerin şaçlarının rengi gibi hiç begenmedim
tatlıgacım saç rengin süpermiş
yaptırcan şekerim..herüfün başka sarılara bakmasınnn..aklinialirimsmile
oohhh süpeerrrr
şi sıraya gir bacı mısın gacı mısın
paraylan değil sıraylan
bu arada ben cumartesi günü wc ci kadınla bi kavga ettim peçete yüzünden görmeniz lazımdı kadına saydım ettim amcama şikayet ettim çarşıda çay ocağında çalışıyor
o da tanıyormuş o da gitti kadına sölemiş kadın beni görünce şoke oldu :1shok:
canım benim beğendin demek..kaydirigubbakcemile5
bende memnunum da,çok kullanışlı bir ton dipler çıksada sırıtmıyor, bir ton açığı olabilir diyorum ya da bu zemin rengine hafif ışıltılar yaptırsam mı diyorum?fisfisfis
ışıltını yiyim
kız sen kendin ışıltısın
gözünde varya ışıltı anam
gözü renkli olana açık renk saçı yakıştırmıyım ben göz güzelliği kapanıyor sankim
saç sırası için birbirimize mi gircez kızzzz...
arzuuu arzuuuu eteğimi belime takmiiiim..alsanaalsanasmile
bak şu mirianayaaaa..soktu bizi birbirimize:mymeka:..gettiiii
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
saçımı başımı dağıttın gacım -tatlicadiarzu-
bebegim onemli olan senin begenmen ama bence yaptırma ...sonra üzülürsün neden bu saçı yaptırdım diyebilirsin yok yok yaptırmamakyujla köötü mü duruyor o renk şimdi?
makyajsız evet çingene gibi olur da makyajlı da tarz görünüyor livim öle diil mi soğutma beni renkten
canım benim beğendin demek..kaydirigubbakcemile5
bende memnunum da,çok kullanışlı bir ton dipler çıksada sırıtmıyor, bir ton açığı olabilir diyorum ya da bu zemin rengine hafif ışıltılar yaptırsam mı diyorum?fisfisfis
ışıltını yiyim
kız sen kendin ışıltısın
gözünde varya ışıltı anam
gözü renkli olana açık renk saçı yakıştırmıyım ben göz güzelliği kapanıyor sankim
Şenizkıyarmıyım kız ben sana..en fazla ,görüşürsekoğluşuma cimciklettürürüm..kaydirigubbakcemile
bebegim onemli olan senin begenmen ama bence yaptırma ...sonra üzülürsün neden bu saçı yaptırdım diyebilirsin yok yok yaptırmalmaz:
]
camiye gittim gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?