Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yaptırcan şekerim..herüfün başka sarılara bakmasınnn..aklinialirimsmile

c.tesi canlı canlı görecen arzuşum boshayallersmile
herbiyerimi gösteririm ben sana

oohhh süpeerrrr

Miriana beni kaynatma gızz arada..ben bu renk açıcıyıkullandım evet açıyor, ama tasır tasır oluyor saç..yiyen varsa boyasın saçını..

şi sıraya gir bacı mısın gacı mısın
paraylan değil sıraylan

bu arada ben cumartesi günü wc ci kadınla bi kavga ettim peçete yüzünden görmeniz lazımdı kadına saydım ettim amcama şikayet ettim çarşıda çay ocağında çalışıyor

o da tanıyormuş o da gitti kadına sölemiş kadın beni görünce şoke oldu :1shok:

canım benim beğendin demek..kaydirigubbakcemile5
bende memnunum da,çok kullanışlı bir ton dipler çıksada sırıtmıyor, bir ton açığı olabilir diyorum ya da bu zemin rengine hafif ışıltılar yaptırsam mı diyorum?fisfisfis

makyujla köötü mü duruyor o renk şimdi?

makyajsız evet çingene gibi olur da makyajlı da tarz görünüyor livim öle diil mi soğutma beni renkten

yaptırcan şekerim..herüfün başka sarılara bakmasınnn..aklinialirimsmile

:roflol:

kesinlikle:roflol: a.s

öle bişey yaparsa aynaya bak sonra bana bak

sonra yiyorsa bi etrafa bak derimklava:

saç sırası için birbirimize mi gircez kızzzz...
arzuuu arzuuuu eteğimi belime takmiiiim..alsanaalsanasmile

ışıltını yiyim

kız sen kendin ışıltısın

gözünde varya ışıltı anam

gözü renkli olana açık renk saçı yakıştırmıyım ben göz güzelliği kapanıyor sankim

katılıyom yavrum sana ..

haha dövmeme kremi burdaki arkadaşa sürdürüyorum
ayh canlarım kırmıyolar beni sempatiksalakcinni
yoksam ayna karşısında şekilden şekile giriyom sürmek içün :sinifsinif:

bak şu mirianayaaaa..soktu bizi birbirimize:mymeka:..gettiiii

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

makyujla köötü mü duruyor o renk şimdi?

makyajsız evet çingene gibi olur da makyajlı da tarz görünüyor livim öle diil mi soğutma beni renkten
bebegim onemli olan senin begenmen ama bence yaptırma ...sonra üzülürsün neden bu saçı yaptırdım diyebilirsin yok yok yaptırma lmaz:

vallaha begendim tatlım ...bence bu zemini bozma cnm çünkü kendi dogal ana saçın gibi duruyor arada hafif bir ton açıgı ısıltılar attırabilirsin

bunu mutlaka incele cnm

http://www.uzmantv.com/hangi-balyaj-turunun-sacimiza-yakistigina-nasil-karar-verebiliriz

tatlışım ,:lepi:gözüm açık ama ben bariz esmerim..yazın bir günlük bronzluk ve normal günde aldığım güneş, bana bi sezon yetiyo valla..a.s

Şenizkıyarmıyım kız ben sana..en fazla ,görüşürsek oğluşuma cimciklettürürüm..kaydirigubbakcemile

artık kim kimi mıncıklarsa çiçeğim :roflol:

bebegim onemli olan senin begenmen ama bence yaptırma ...sonra üzülürsün neden bu saçı yaptırdım diyebilirsin yok yok yaptırma lmaz:
]

düşünmek için bayağı zaman var aşkitoma da soram ben en iyisi

hayır diyecek bence ama sorayım yine de hayır dese de kafaya koyduysam gerçi dinleyen olmaz ama :))

böle arada kalınca etkileyebilir kararımı

hay gebermeyesiz emi lmaz: hain cadılar ınternetım gıttı o sırada sıyah noktalarımı sıkmaya daldım bıde baktım gelmiş sempatiksalakcinni hemende çalın ıftırayı alnıma yasakkelime tatlıgacım nerde senı arada kaynattım gı soru neyın sormamışın kı saçını komuşun anlamadım bı mok:1shok: ilarzumm saçın konusunda son merci sensın bence sevgulunu de dınleme valla oh ben ne rahatım..saçımı hep kumral tonunda tutuom bırsuru perugum var..oh mis takıom cıkıom boyaya gerenk yo k..canım rofle ıstedgınde boncuk kaynak taktırıom araya 50 tane platın bana yetıo herkes bayılıo guclubacismile o açıcıya gelınce hıc saç mahvetıgını duymadım o zaten doğal saçları açmak ıcın yuzde yuz yanı..boyalıysa saçınız işinız yaş bilmiyorumkismile ama bencede arzucum sen kendın kuafore yaptr..ama ıyı düşün sonucta dogal saçın bozmuş olacan ..valla geçenlerde bı bakım dedım 2 tel beyaz buldum saçımda daha 24 yasındayım :umursamaz: kendı saçımı goremeden beyazlamasın nolurrrrrrrrrrr mafoldumben bu arada nınem reçel için aldıgı çileklerden getırdı eşşek kadar buyrun yirmisiniz delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…