- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.241
Şenizyüzsüzlüğünü yirler senin tatlıgacım aklinialirimsmile
hee gittin geldin anladımboshayallersmileaprilim haftaya aşkım gelebilirtetikteyiz şafak sayamıyorum bile karmakarışığımkafamçokkarıştıCanum hoşbuldum...Gittim geldim be kuzum.kaydirigubbakcemile5
Çok yorgunum o nedenle...mirmirmirmir
Her an uyuyabilirim beni mazur görün ballarım pekmezlerim...akannehir
hepinize selam getirdiğim nişanlımdan fekaaat,olumunekankayizsmile
24 nisan buluşmasına izin çıkmadı canolar...:1no2:
kaçtım kanka yemek yedim geldimcokacimcoooktatlıgacım geçmiş olsun bu arada kuzum...:teselli: opuyorumnanaktan
Tanrıçam az önce burdaydın nere kaçtın bebeğim...:gitme:
a a aaa azdı kudurdu bevay başıma gelen..utanmasa dötünü açıcak :tomato:a a aaaakötükedihüso-tatlicadiarzu-cıbıldak mı ekliyim aklinialirimsmile anca belli olur sempatiksalakcinni
beraberde giderük bebeim dertlenme sen
valla yemekte sınır yok bende gacım:lepi:7/24 hizmetteyim:kedi:Senin için bi mazuru yoksa ,olur tabii neden olmasın..aklinialirimsmile
Yaa pati şu kızı arada gelsin topiinin başına..mide derdine düştü bu saatte..sahura kalkar gibi ,ne yimağı küne?şakkıdı
yumurta çıkmış kabuğunu beğenmiyolaelaelaelaelaebitin kanlandı tabi beğenmessinönceden yatay girmiştim ama hijyenik degildir diye başka biyere başladım canım.bu sefer ayaktayım.sürekli girmiycegim için bi ürün almadım ama tek kullanımlık olarak önerdi kuafördeki bayan.bidahakine ondan alablrm yerimseniben
sağol canımcım..
artık sivri burunlu ayakkabı bulmak zorrr..evet eski model sayılıyor..ben de sivri burun seviyorum..rahatlar..
anam çocuğunpeşinde koşturup duruyorum dışarda..
biz dışarı çıkıp ,eve gelene kadar.. otogardan kalkan otobüsgamyoncuiremsu çoktan Boluyu geçmiş oluyor..
hem ben artık çok genç değilimm, iader eder beni.
25 taleye deri ayakkabı aldım ,serisi yok diye..şamda kayısı yaaaneee..yerimseniben
.Ben değilde burda bi tanıdık var ona verirsin olmamı...aklinialirimsmile
yüzsüzlüğütavanyapanüyesmili..sempatiksalakcinni
gacı sizin ordaki tanıdığın da gözleri çok güzelimiş öyle diyolar aklinialirimsmile
ohanzi sayın seyirciler:1shok:barbi o bluz tam senin tarzın..anam biber neler almış öyle:asigim:bu farların kalemlerin ve olduğu çiçekli çantammm
kaydirigubbakcemile3 ama keni bulamadılülülülülülüAslında sana barbie ve ken de alıcaktım tanrıçamla konuşmuştuk ama ken i bulamadım burda:çok üzgünüm: Güle güle kullan canım benima.s.
kaşın üzerinden sürme çekenimsempatiksalakcinnigüle güle kullanŞenizkaşla göz arası ne ara oli isloaklinialirimsmileders arasımıaklinialirimsmilesunum arasımıaklinialirimsmileBugün kaşla göz arasında aldığım 2 badiaklinialirimsmile
selam kuzumopuyorumnanaktanprenses kolmuş bak heleselam hatunlaar
barbiee hediyelerin çok güzelmiş güle güle kullan..
özellikle bluzuna bayıldım ben o kolları çok seviyodum adını da öğrenmiş oldum senden:)
kanka bu bibi her allahın günü burda,ve enteresandırki hiç konusu mesajı falanda yok:))ama seste etmez izler gider garibim:))Bibii hoşgeldin
Ayyy nihayet geldi patron...hoşgeldin gı tanrıça ezele mi takılıyon..B]
çalıştımsüprizzzzzresim eklicem birazdan islohihoyyytKırmızı oceli barnaklarım sana kurban olsunzemuszemus
Çalışıp arayı kaptıveriyor hemen de maşallah kuzuma
kankaaaadelikafaduldensen gitmedinmi askerinefisfisfisçok sevindim seni gördüğüme hoşgeldin aproşumŞenizBen de gelmişemmm...kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
çok yorgunummm...mirmirmirmir :jeyyar:
Az geçmişinizi okuyayım be gacılar...sempatiksalakcinni
Sonra geleceğe geçerik -tatlicadiarzu-
işallah iyi gelir gacım..çok geçmiş olsun tekrarbilmiyorumkismileen azından sorun ne anlaşıldıüzerinize afiyet ..geçen haftadan beri kaburgamın altındaki ve belime vuran ağrı ,aynı zamandada bulantı yapan ağrı..idrar yolları enfekşını imiş.eyvahedigeldismile.ne bilimm mide bağırsak pıroplemi gibi geliyo bana.fisfisfis.doktor bununla ilgili antbiyotik filan verdi bi de suda eritilen o alengirli granülden..bakalım noolçek.bilmiyorumkismile.
pialvdan dönenin kaşığı kırılsın be gacısüprizzzzz vereliniortaktabiiii tanrıça geldi doluşun,karınca sürüsü sankim...lmaz:.
pati sen dün akşam yoktun:umursamaz:..tanrıça da yoktuuu..:umursamaz:
benim zebaaa kadar vaktim var..ona göre..gideni topuuundan zımbalarım..:mymeka::mymeka:
barbii benim şehmuzda çok düşüncelidir,ben asta olunca bana meyveler alırsempatiksalakcinnigaci eklicemm kuşcumm i hiçte wamp deil
hatta çok çirkin
benide çok kilolu gösteririyiii
tanrıçam benim Ken bissürü meyve almı gelmiş
yemin verdirdi hepsinden yicen diye
kusucam artık vallaD
yarın kahvaltıdan sonra karışımını denicem
sağol aşkuşumm
hee gittin geldin anladımboshayallersmileaprilim haftaya aşkım gelebilirtetikteyiz şafak sayamıyorum bile karmakarışığımkafamçokkarıştı
kaçtım kanka yemek yedim geldimcokacimcoook
kanka bu bibi her allahın günü burda,ve enteresandırki hiç konusu mesajı falanda yok:))ama seste etmez izler gider garibim:))
kankaaaadelikafaduldensen gitmedinmi askerinefisfisfisçok sevindim seni gördüğüme hoşgeldin aproşumŞeniz
ilaç mı kullanıyosun iklimm..excipial çok güzel..bende kullanıyorum..bepanten krem de kullanabilirsin..
ohanzi sayın seyirciler:1shok:barbi o bluz tam senin tarzın..anam biber neler almış öyle:asigim:
kanka allama zevkli karısın he bayıldımbarbim sanada çok yakışır güle güle giy sarışınımŞeniz
bana söyledi özelden..dediki barbi ne kadar temiz kalpli,onun istediği ojelerden aldım tesadüf die:))canım benim ya..ulan biberto attın havanı hadivalla cuk die oturdu sahibine hediyeler..alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3 ama keni bulamadılülülülülülü
sivilce için benzamiycn eryacne ve nadixa verdi onlardan sürüyorum aklıma geldikçe gacımm
süpermiş bu yaa zemuszemusgeçen livimle ceylo dudak şişirme olaylarından konuşuyodu..bende daha önce eklemediğim ama yapmış olduğum birşeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.. bu tarif dudağı kesinlikle kurutmuyo!! hem pilink yapıyo,hemide dudaklar kızarıyo şiş duruyo haliyleaklinialirimsmileseviyorum o hissilülülülülülü
ama herşeyden önce pilink yapıyo fenamızemuszemus
malzemeler: ay çiçek yağı..bildiğimiz mutfakta kullandığımız ya varya hani...evet tanrıça heh işte osüprizzzzz birazda karabiber..ama bizim biber değil baharat olan:roflol:biberto üstüne alınmalaelaelaelaelae
olay bu kuzu piliçlerim
miktar önemli değil..bir çay kaşığı koymanız yeterli diyim.üzerinede yağ dökün,oldu bittikaydirigubbakcemile5
dudaklarınıza pilin yaparak ovun..sonra yıkayın,ardından parlatıcınızı sürünaklinialirimsmile
geçmiş olsun..sırtında falan da varmı o meretlerden..bende var da..:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?