Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
iyiyi be gacım napayım,tanrıöçama bakayım didim de acık güselleşeyim die çabalaıyom bayanssulusmile

hee gittin geldin anladımboshayallersmileaprilim haftaya aşkım gelebilirtetikteyiz şafak sayamıyorum bile karmakarışığımkafamçokkarıştı
tatlıgacım geçmiş olsun bu arada kuzum...:teselli: opuyorumnanaktan

Tanrıçam az önce burdaydın nere kaçtın bebeğim...
:gitme:
kaçtım kanka yemek yedim geldimcokacimcoook
cıbıldak mı ekliyim aklinialirimsmile anca belli olur sempatiksalakcinni
beraberde giderük bebeim dertlenme sen
a a aaa azdı kudurdu bevay başıma gelen..utanmasa dötünü açıcak :tomato:a a aaaakötükedihüso-tatlicadiarzu-
dertlenmemiulan arama bidaha beni herşey bittiezdi karı 2 dakkada iyimi:smiley-coolislik:))

Senin için bi mazuru yoksa ,olur tabii neden olmasın..aklinialirimsmile

Yaa pati şu kızı arada gelsin topiinin başına..mide derdine düştü bu saatte..sahura kalkar gibi ,ne yimağı küne?
şakkıdı
valla yemekte sınır yok bende gacım:lepi:7/24 hizmetteyim:kedi:
yumurta çıkmış kabuğunu beğenmiyolaelaelaelaelaebitin kanlandı tabi beğenmessin

gacı lan ne şirin o papuçlar:1hug:,canoolumunekankayizsmilegüle güle hayatım çok güzeller hihoyyyt

hahah gebermıyesın :) kız ben bu kıyafetlerımı ve bappalarımın bırcogunu dagıtcam bi ara kendı evıme cıkayımda Allahın ıznıyle ozaman ıhtıyaç sahıbı bırıne yollarız..37.5 gyıom ben kıyafetlerımde 36-38..bu arada benım eskı hıcbırseyım yok ..hepsı yenı sadece gormemişlıgımden cok almışım zamanında.hepsı yenı ve modern

ayy bitanelerim nasılsınız yavv ben uzun zamandır çok yoğun ve yorgun oluyorum oyuzden de sadece yazdıklarınıza göz atıp doğruu yataağaa koşuyorum artıkım bugün bi şölee yazayım hemnde bişe sorayım dedimm.. yaff benim yüzüm hafif hafif soyuluyor her taraf değilde ağzıma yakın olan yerler burnumdan aşağısı yanee vee ben deli oluyorum makyaj yapıyorum ve altından soyuk soyuk duruyoo mafoldumben nasıl giderebilirim yaa nemlendiriyorum da yüzümü zaten sivilcemde var.. doktor yüzüne sakın yoğun bişey sürme sivilcelerin var dedi sulu şeyler kullan dedi gül suyum var bişe olur mu kullanayım mı dedim kullan dedi ama tanrıcam sivilceye müsait yüzler için önermemişti ne etcem ben bu gül suyunu ve toniğinii kafamçokkarıştı bana excipial hydro kullan dedi onu kullanıyorum başka bişey tavsiye eder misiniz kızlar??

bu farların kalemlerin ve olduğu çiçekli çantammm
ohanzi sayın seyirciler:1shok:barbi o bluz tam senin tarzın..anam biber neler almış öyle:asigim:
kanka allama zevkli karısın he bayıldımbarbim sanada çok yakışır güle güle giy sarışınımŞeniz
bana söyledi özelden..dediki barbi ne kadar temiz kalpli,onun istediği ojelerden aldım tesadüf die:))canım benim ya..ulan biberto attın havanı hadivalla cuk die oturdu sahibine hediyeler..alkisalkisalkis

Aslında sana barbie ve ken de alıcaktım tanrıçamla konuşmuştuk ama ken i bulamadım burda:çok üzgünüm: Güle güle kullan canım benima.s.
kaydirigubbakcemile3 ama keni bulamadılülülülülülü
Bugün kaşla göz arasında aldığım 2 badiaklinialirimsmile
kaşın üzerinden sürme çekenimsempatiksalakcinnigüle güle kullanŞenizkaşla göz arası ne ara oli isloaklinialirimsmileders arasımıaklinialirimsmilesunum arasımıaklinialirimsmile
selam hatunlaar
barbiee hediyelerin çok güzelmiş güle güle kullan..
özellikle bluzuna bayıldım ben o kolları çok seviyodum adını da öğrenmiş oldum senden:)
selam kuzumopuyorumnanaktanprenses kolmuş bak helekomşumun adı meryem gör gör öğren anacım demişler..diyenlersositososito
Bibii hoşgeldin
kanka bu bibi her allahın günü burda,ve enteresandırki hiç konusu mesajı falanda yok:))ama seste etmez izler gider garibim:))
Ayyy nihayet geldi patron...hoşgeldin gı tanrıça ezele mi takılıyon..B]

hacı ezel açıktı ama bakmadım bile..:umursamaz:netten izlerim sonra..dizi izleme modumda değildim..sende hoşgeldin güzel gözlümŞeniz
Kırmızı oceli barnaklarım sana kurban olsunzemuszemus
Çalışıp arayı kaptıveriyor hemen de maşallah kuzuma
çalıştımsüprizzzzzresim eklicem birazdan islohihoyyyt
Ben de gelmişemmm...kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
çok yorgunummm...mirmirmirmir :jeyyar:
Az geçmişinizi okuyayım be gacılar...sempatiksalakcinni
Sonra geleceğe geçerik
-tatlicadiarzu-
kankaaaadelikafaduldensen gitmedinmi askerinefisfisfisçok sevindim seni gördüğüme hoşgeldin aproşumŞeniz
işallah iyi gelir gacım..çok geçmiş olsun tekrarbilmiyorumkismileen azından sorun ne anlaşıldı
pialvdan dönenin kaşığı kırılsın be gacısüprizzzzz vereliniortak
barbii benim şehmuzda çok düşüncelidir,ben asta olunca bana meyveler alırsempatiksalakcinni
senin ken bakıyo sana iyi iyi aklımız kalmıcak:lepi:

ilaç mı kullanıyosun iklimm..excipial çok güzel..bende kullanıyorum..bepanten krem de kullanabilirsin..

allah iyiliğini versin Tanrıçam afroşum..kafamçokkarıştıŞeymuzda didin ya damata ..daa ne diyim ben sana..
Delüsün sen, delü delü delüüüü..delikafadulden

kızlar resim ekliycem,sonra odama geçicem,kapatınca gittim sanmayın gelicem yaniaklinialirimsmile resimden sonra gidip gelicem canlar..fazla konuşmayın la,2 dakkada sayfa ilerliyo gözüm kayıyo:mymeka:

hee gittin geldin anladımboshayallersmileaprilim haftaya aşkım gelebilirtetikteyiz şafak sayamıyorum bile karmakarışığımkafamçokkarıştı

kaçtım kanka yemek yedim geldimcokacimcoook

Aaaayyyyyyyyyyyyy inşallah bebeğim oyy ne heycan vardır şinci hihoyyyt

bibii'yi, ben de hep görüyorum.aklinialirimsmile
kankam sen yaz diye bekledimkaydirigubbakcemile5
resim de eklicekmişsin ama sabah bakarım artık zira bayılmak üzereyim yorgunluktan...akannehir
kocaman öperim kankamı pambik yanaktanŞeniz

herkesi öpüyorum kocaman
iyi geceler canlarım
opuyorumnanaktan

Hihihihihi sevindirikk oldum yineeehihoyyyt

Ühühüh hiç bi mok yok burda ne ken ne bi bady shop yok onun renkli nemlendiricisini alcaktım hayal oldu banaboshayallersmile başka memnun kaldığın var mı kankaaaa

barbitom güle güle kullan hediyelerine bayıldım zarışınım...opuyorumnanaktan
biberimin de göynüne sağlık valla helal
olumunekankayizsmile

oley tanrıcam mı gelmişopuyorumnanaktan nisanımda hemencik kaçmış =(

karabiberim ne güzel hediyeler almışsın oyle zevkine hayran kaldım benim içim kil maskesinin fot da koymussun bitanesin sen

geçen livimle ceylo dudak şişirme olaylarından konuşuyodu..bende daha önce eklemediğim ama yapmış olduğum birşeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.. bu tarif dudağı kesinlikle kurutmuyo!! hem pilink yapıyo,hemide dudaklar kızarıyo şiş duruyo haliyleaklinialirimsmileseviyorum o hissilülülülülülü
ama herşeyden önce pilink yapıyo fenamızemuszemus

malzemeler: ay çiçek yağı..bildiğimiz mutfakta kullandığımız ya varya hani...evet tanrıça heh işte osüprizzzzz birazda karabiber..ama bizim biber değil baharat olan:roflol:biberto üstüne alınmalaelaelaelaelae
olay bu kuzu piliçlerim

miktar önemli değil..bir çay kaşığı koymanız yeterli diyim.üzerinede yağ dökün,oldu bittikaydirigubbakcemile5
dudaklarınıza pilin yaparak ovun..sonra yıkayın,ardından parlatıcınızı sürünaklinialirimsmile

süpermiş bu yaa zemuszemus
geçmiş olsun..sırtında falan da varmı o meretlerden..bende var da..:çok üzgünüm:

ayy bebeem yaa yüzümden başka bi yerde çok yok ufak ufam ama yüzümde fecii mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…