Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tatlıgacım güle güle kullan ayakkabını

islandım cicilerin çok şekermiş

tanrıçam gülüm süper birseysin sen... deneyelim bari =)

tatlıgacım geçen gün devedikeni almış,ama o hazır öğütülmüş olanını almamış..bende bu gün aldım,çünkü benim devedikenim bitmişti..deveyi diken adamı seven yaranıraklinialirimsmile
ben 10 tl ye aldım bu gün..tekrar söylüyorum karaciere birebir..karacier temizlenince sivilcede olmaz cildimiz daha güzel olur..
ayrıca sigara ve alkol kullanan insanlarda mutlaka devedikeni kullanmalı..

dekolte ve sırtta bitmek bilmeyen sivilce varsa karacier kaynaklıdır % 90..bu tip sivilceleriniz varsa içten tedavi şart kızlar..

bende bala tarçınla bıber koyup ovmustum bıkere ama cok yandı bıraktım bunuda denıyem bu arada bu aycıcek yagı nöruyo ki zeytın yagı daha ıyı olmamı bı sırrı varmı bıde şişlık nekdr kalıcı :kedi:

kanka dudakları şişiriyo muu
seda sayan gibin olurum öle kızz ben sempatiksalakcinni

livim hoşgeldin canımmmmmm

canlar,solaryuma giren,yada bronzlaşmak isteyenler havuç suyu sürsün:lepi:
akşam hem yedim,hemde suyunu yüzüme sürdümzemuszemus ayrıca antioksidan,içinde a vitamini var,sivilcelerede iyi gelir..hemde cilde güzellik verir..ama limon gibi cilt rengi açmaz..içinde betokeroten var..limonda c vitamini var, c vitamini ton açar..

:lepi: süpersin yavrummmmmm
yazın havuç suyu içiyorum zatn..hvuç yagıda sürüyorum sempatiksalakcinni
havucu seviyom opuyorumnanaktan

bir önerim varzemuszemus sositososito
anam bunu diadan almış..beyaz sabun kokulu ıslak mendil:asigim:nasıl temizlik hissi veriyo,nasıl sevdim anlatamam:asigim:
fiyatını bilmiyorum,ama dia nın kendi ürünü olduğu için ucuzdursempatiksalakcinnizira anamda ucuz die aldı kesinlikle eminim:lepi:
kısaca ben bunu şiddetle tavsiye ederim mutlaka deneyin..çok freş harika bi kokusu varözellikle livim sen bunu mutlaka denemelisinkaydirigubbakcemile5

tanrıçam bu deve nin otunu almıştım aktardan ben onu kullnadım çay seklinde yoktu öğütülmüşü.ama yinede şahane geldi bana tekrar saol canım

aa bundan bendede var farklı marka ama ben beyaz sabun ve detterjan kokularıa muptelayımmm..gece yastgmın altına beyaz sabun koyarım...ınanılmaz hıjyen his..burda dia market yok..olsa alırdım ben ındırımden 3.25 e almıştım normalde 5 tl yakın ama baya gramajı fazlaydı kalındı..çok fresh ve keskın

Bim in kiside çok güzel kokuyor..plastik çıtçıt kapaklı hemide..:1rolleyes:
Bi de Bim in centro marka kakaolu gofreti çok güzell..cokacimcoook
acıktım bende cokacimcoook..bi sahur sofrası bende mi yapsam..fisfisfis

miriana,bahsettiğin rengi bu şekilde elde edebilirsin
parlatıcışutarafagitti

içine kırmızı ojemi daldırıp çıkardım ve böyle bi renk olduşutarafagitti

gördüğüm resimdeki renk böyleydi..sende bu şekilde yaparsan o rengi elde edersin umarım
bunlarda söylediğin tonlardaki ojelerim..daha önce renklerini eklemiştim ama şimdi bulamıycam,burdan anlıyabilirsen vede istersen numarasını söylerim

tanrıçam sagol gülüm benimmmmmmm :kedi: ben dalinin ıslak mendillerini kullanıyorum göz makyajını temizlemek için ..cildim hassas oldugu için dalinden başkası iyi gelmiyor yakıyor cildimi

Kanka ne dicemm ben bunu aldım kozmetikçide ki kızın gazına geldim denedim yakıştı dedi kız tanıdık olduğu için güvendim ben de aldımohaoldumsmile Sarı ışıkta süper duruyo tiki kızlar gibi oldum:roflol:
Ama ben buna hangi renk ruj sürcemm şeftali tonlarında güzel duruyo ama şeftali tonunda glossum var mat rujum yok mat bu allığa uycak ne var ben bu allığa nasıl makyaj yapmalıyımbilmiyorumkismile

sivilce için benzamiycn eryacne ve nadixa verdi onlardan sürüyorum aklıma geldikçe gacımm

sivilcelerin için geçmiş olsun iklimya yalnız bu topikal antibiyotikleri düzenli kullanmak gerekiyo bi de en az 3 ay kullanmak gerekiyo aklında bulunsun.. yerimsenibenyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…