- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.261
geçen livimle ceylo dudak şişirme olaylarından konuşuyodu..bende daha önce eklemediğim ama yapmış olduğum birşeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.. bu tarif dudağı kesinlikle kurutmuyo!! hem pilink yapıyo,hemide dudaklar kızarıyo şiş duruyo haliyleaklinialirimsmileseviyorum o hissilülülülülülü
ama herşeyden önce pilink yapıyo fenamızemuszemus
malzemeler: ay çiçek yağı..bildiğimiz mutfakta kullandığımız ya varya hani...evet tanrıça heh işte osüprizzzzz birazda karabiber..ama bizim biber değil baharat olan:roflol:biberto üstüne alınmalaelaelaelaelae
olay bu kuzu piliçlerim
miktar önemli değil..bir çay kaşığı koymanız yeterli diyim.üzerinede yağ dökün,oldu bittikaydirigubbakcemile5
dudaklarınıza pilin yaparak ovun..sonra yıkayın,ardından parlatıcınızı sürünaklinialirimsmile
canlar,solaryuma giren,yada bronzlaşmak isteyenler havuç suyu sürsün:lepi:
akşam hem yedim,hemde suyunu yüzüme sürdümzemuszemus ayrıca antioksidan,içinde a vitamini var,sivilcelerede iyi gelir..hemde cilde güzellik verir..ama limon gibi cilt rengi açmaz..içinde betokeroten var..limonda c vitamini var, c vitamini ton açar..
tatlıgacım güle güle kullan ayakkabını islandım cicilerin çok şekermiş
tanrıçam gülüm süper birseysin sen... deneyelim bari =)
bir önerim varzemuszemus sositososito
anam bunu diadan almış..beyaz sabun kokulu ıslak mendil:asigim:nasıl temizlik hissi veriyo,nasıl sevdim anlatamam:asigim:
fiyatını bilmiyorum,ama dia nın kendi ürünü olduğu için ucuzdursempatiksalakcinnizira anamda ucuz die aldı kesinlikle eminim:lepi:
kısaca ben bunu şiddetle tavsiye ederim mutlaka deneyin..çok freş harika bi kokusu varözellikle livim sen bunu mutlaka denemelisinkaydirigubbakcemile5
bir önerim varzemuszemus sositososito
anam bunu diadan almış..beyaz sabun kokulu ıslak mendil:asigim:nasıl temizlik hissi veriyo,nasıl sevdim anlatamam:asigim:
fiyatını bilmiyorum,ama dia nın kendi ürünü olduğu için ucuzdursempatiksalakcinnizira anamda ucuz die aldı kesinlikle eminim:lepi:
kısaca ben bunu şiddetle tavsiye ederim mutlaka deneyin..çok freş harika bi kokusu varözellikle livim sen bunu mutlaka denemelisinkaydirigubbakcemile5
sivilce için benzamiycn eryacne ve nadixa verdi onlardan sürüyorum aklıma geldikçe gacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?