- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.281
Kanka ne dicemm ben bunu aldım kozmetikçide ki kızın gazına geldim denedim yakıştı dedi kız tanıdık olduğu için güvendim ben de aldımohaoldumsmile Sarı ışıkta süper duruyo tiki kızlar gibi oldum:roflol:
Ama ben buna hangi renk ruj sürcemm şeftali tonlarında güzel duruyo ama şeftali tonunda glossum var mat rujum yok mat bu allığa uycak ne var ben bu allığa nasıl makyaj yapmalıyımbilmiyorumkismile
:roflol:havuç da A vitamni oldugu üçün gözlerede yararlıdır tanrıçam
ek bilgi verem dedim :kedi:
tatlıgacım geçen gün devedikeni almış,ama o hazır öğütülmüş olanını almamış..bende bu gün aldım,çünkü benim devedikenim bitmişti..deveyi diken adamı seven yaranıraklinialirimsmile
ben 10 tl ye aldım bu gün..tekrar söylüyorum karaciere birebir..karacier temizlenince sivilcede olmaz cildimiz daha güzel olur..
ayrıca sigara ve alkol kullanan insanlarda mutlaka devedikeni kullanmalı..
dekolte ve sırtta bitmek bilmeyen sivilce varsa karacier kaynaklıdır % 90..bu tip sivilceleriniz varsa içten tedavi şart kızlar..
ne ki buuu..terekota dedikleri mi?
miriana,bahsettiğin rengi bu şekilde elde edebilirsin
parlatıcışutarafagitti
içine kırmızı ojemi daldırıp çıkardım ve böyle bi renk olduşutarafagitti
gördüğüm resimdeki renk böyleydi..sende bu şekilde yaparsan o rengi elde edersin umarım
bunlarda söylediğin tonlardaki ojelerim..daha önce renklerini eklemiştim ama şimdi bulamıycam,burdan anlıyabilirsen vede istersen numarasını söylerim
Nikoncanım, teşekkür ederim tatlım cicilerimi beğenmene sevindim.opuyorumnanaktançok güzeller canım, ben ikisini de beğendim. güle güle giy zemuszemus
Allah şifa versin canım :Saruboceq:
:roflol::roflol::roflol:
güle güle kullanın gacı zemuszemus
Afroditim bütün gün burdaydım bi ara kayboldum bakkala die çıktım 2 badiyle döndüm anam diyor bi kerede elinde torba olmadan gir şu evenaniknanikohanzi sayın seyirciler:1shok:barbi o bluz tam senin tarzın..anam biber neler almış öyle:asigim:
kanka allama zevkli karısın he bayıldımbarbim sanada çok yakışır güle güle giy sarışınımŞeniz
bana söyledi özelden..dediki barbi ne kadar temiz kalpli,onun istediği ojelerden aldım tesadüf die:))canım benim ya..ulan biberto attın havanı hadivalla cuk die oturdu sahibine hediyeler..alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3 ama keni bulamadılülülülülülü
kaşın üzerinden sürme çekenimsempatiksalakcinnigüle güle kullanŞenizkaşla göz arası ne ara oli isloaklinialirimsmileders arasımıaklinialirimsmilesunum arasımıaklinialirimsmile
selam kuzumopuyorumnanaktanprenses kolmuş bak helekomşumun adı meryem gör gör öğren anacım demişler..diyenlersositososito
kanka bu bibi her allahın günü burda,ve enteresandırki hiç konusu mesajı falanda yok:))ama seste etmez izler gider garibim:))
hacı ezel açıktı ama bakmadım bile..:umursamaz:netten izlerim sonra..dizi izleme modumda değildim..sende hoşgeldin güzel gözlümŞeniz
çalıştımsüprizzzzzresim eklicem birazdan islohihoyyyt
kankaaaadelikafaduldensen gitmedinmi askerinefisfisfisçok sevindim seni gördüğüme hoşgeldin aproşumŞeniz
işallah iyi gelir gacım..çok geçmiş olsun tekrarbilmiyorumkismileen azından sorun ne anlaşıldı
pialvdan dönenin kaşığı kırılsın be gacısüprizzzzz vereliniortak
barbii benim şehmuzda çok düşüncelidir,ben asta olunca bana meyveler alırsempatiksalakcinni
senin ken bakıyo sana iyi iyi aklımız kalmıcak:lepi:
Livom teşekkür ederim şekerparemopuyorumnanaktantatlıgacım güle güle kullan ayakkabını
islandım cicilerin çok şekermiş
tanrıçam gülüm süper birseysin sen... deneyelim bari =)
Kanka ne dicemm ben bunu aldım kozmetikçide ki kızın gazına geldim denedim yakıştı dedi kız tanıdık olduğu için güvendim ben de aldımohaoldumsmile Sarı ışıkta süper duruyo tiki kızlar gibi oldum:roflol:
Ama ben buna hangi renk ruj sürcemm şeftali tonlarında güzel duruyo ama şeftali tonunda glossum var mat rujum yok mat bu allığa uycak ne var ben bu allığa nasıl makyaj yapmalıyımbilmiyorumkismile
Livimm bebeğim sarı durduğuna bakma öyle durmuyo benim makina dandik rengi tam vermemiş sanki turuncu ama bronz gibi değişik yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?