Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

ne ki buuu..terekota dedikleri mi?

havuç da A vitamni oldugu üçün gözlerede yararlıdır tanrıçam

ek bilgi verem dedim :kedi:
:roflol:
Ayrıca balık yağı ve karaciğer olmak üzere, böbrek, süt, yumurta sarısı, buğday, mantar, baklagiller, fıstık, ceviz ve domates A Vitamini içeren besinler arasındadır.

:roflol:

buda cicilerimden eklediklerim:lepi:eklemediklerimde varaklinialirimsmileonları kombin edip eklicemhihoyyyt
papuçlarımkaydirigubbakcemile2

bunlarda öylesine badilerim iştezemuszemus

resimler bittiakannehir
şinciiik tanrıça odasına gitsin,ordan zebaha kaddar sizle takılsınaklinialirimsmile
birazdan gelip tüm mesajlara cevap vericem bitanelerimŞeniz

kızlar selam muhabbetin arasına daldım kusura bakmayın tanrıçacım bu devedikenini nasıl kullanıcaz canım sürücekmiyiz içicekmiyizbilmiyorumkismilesırtımda sivilceler çıkıyo arada nefret ediyorum onlardan :asigim:

canım sagol bu ılk koydugundakı açık kırmızı yada pembe oje ıstedıgım ama ojeye oje yada aseton vb gbı bişi kattgında 2 gun sonra çürük çürük oluyor..yınede denıycem eskı bır parlatıcıma dedıgım o tondaydı ..boyle kırmızıyla pembe arası şefaf bı renktı..sagol bı denıyım...dıger french renklerının hepsı var bı o rengı bulamadım a.s.

çok güzeller canım, ben ikisini de beğendim. güle güle giy zemuszemus

Allah şifa versin canım :Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol:

güle güle kullanın gacı zemuszemus
Nikoncanım, teşekkür ederim tatlım cicilerimi beğenmene sevindim.opuyorumnanaktan
Afroditim bütün gün burdaydım bi ara kayboldum bakkala die çıktım 2 badiyle döndüm anam diyor bi kerede elinde torba olmadan gir şu evenaniknanik
Badilerimle bi sunum yapcam ben benim herifeaklinialirimsmile

Yaw senin şu buluşlarına hastayım hangi gacı alır da yağlan karabiberi karıştırır denicem bunu çok acırsa kime öptüreyimsempatiksalakcinni

tatlıgacım güle güle kullan ayakkabını

islandım cicilerin çok şekermiş

tanrıçam gülüm süper birseysin sen... deneyelim bari =)
Livom teşekkür ederim şekerparemopuyorumnanaktan

Ayy bugün benim sevdiceğimin doğumgünü:asigim: Gerçi dün kutlaştık ama ben yine onu ilk gördüğüm yerde sunumlara boğmaz mıyım...aklinialirimsmile (tirbiyesiz üye smile şeysi nerdeydi)

ay rengı pek guzelmiş hiç o tonda allık denemedım bronz tenlere daha guzel oluyo gıbı gelıo ama yazın kararınca denıycem..markasını ve fıyatını yazarsan cnm ?

bence buna sıyah eyelıner ve mat kırmızı ruj bol rımel guzel olur

sonracıma;mürdüm rengi far ve şeftali yada kıremıt tonda metalıc bır rujda guzel olur

Livimm bebeğim sarı durduğuna bakma öyle durmuyo benim makina dandik rengi tam vermemiş sanki turuncu ama bronz gibi değişik yani..

buda cicilerimden eklediklerim:lepi:eklemediklerimde varaklinialirimsmileonları kombin edip eklicemhihoyyyt
papuçlarımkaydirigubbakcemile2

bunlarda öylesine badilerim iştezemuszemus

fuşyaaaa bodyyi beğendim..güle güle giyyy..
ayakkaplarında karmen ayakkabısı gibin..
ispanyol aplalar dans ederkene giyiyo ya..
bu modelleri görünce ,aklıma hep -tatlicadiarzu-karmen geliyooo..

island anacım.. bakıyorum bu sunum işi seni de sardı..aklinialirimsmile
haydi hayırlı sunumlarrr...
aklinialirimsmile

badiler çok seksüüü duruyo tanrıçada bende sölemesi :hulya:
pabuçları güle güle giyin kankammmmm tarz bişe bayıldım yine biliyosun
(daha önce sölemiştim bunu ben sana yaa sempatiksalakcinni )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…