Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
valla biberim müthiş kabartıyo saçı hindi gibi oluyosun onun garantisini veririm:roflol:
yoğun ve havalı gösteriyo saçıbayanssulusmile
kankam bi el at bana opuyorumnanaktan

yaglandırmayan nemlendirici öneriver bana bayanssulusmile
len biti kanlı,22-26 tl civarı bi para verde netrojen al dediğim gibi..ama karma ciltler için olan pembe renkli olanını..
iyi akşamlar kızlarr,keyifler nasıl,tanrıçam canım özledikopuyorumnanaktan
oyy sevgilim gelmiş:1hug:ama gitmişmafoldumbenbende özlüyorum,girmediğim her dakka aklımdasınız:asigim:sen nasılsın çıtır çerezim gelince cevap ver hele:içelim:
iyiyi be gacım napayım,tanrıöçama bakayım didim de acık güselleşeyim die çabalaıyom bayanssulusmile
zaten güzel benim hayatımopuyorumnanaktan
iklimim sabun vs..kullanma..yüzünü sadece su ile yıka,günde 2 kere mutlaka nemlendirici sür,bol su iç ve meyve ye..nemsiz kalmışın anam..sigarada içme içiyoan eğer..vede stresten uzak dur..
allah iyiliğini versin Tanrıçam afroşum..kafamçokkarıştıŞeymuzda didin ya damata ..daa ne diyim ben sana..
Delüsün sen, delü delü delüüüü..delikafadulden
bazen şehmuz,bazen abuzer bazen cabbarsempatiksalakcinni
bibisempatiksalakcinni
kankam geç oldu ama iyi uykularŞenizaskerini gö rüyanda,ay bende göriyim işallahbayanssulusmile

sivilce için benzamiycn eryacne ve nadixa verdi onlardan sürüyorum aklıma geldikçe gacımm
bebem yazdıkların içinde en iyisi nadixa dır..dierleri gerer cildi kurutur bi pohada yaramaz
Hihihihihi sevindirikk oldum yineeehihoyyyt

Ühühüh hiç bi mok yok burda ne ken ne bi bady shop yok onun renkli nemlendiricisini alcaktım hayal oldu banaboshayallersmile başka memnun kaldığın var mı kankaaaa
kanka sen kılinik alsana renkli nemlendiricisüprizzzzz
oley tanrıcam mı gelmişopuyorumnanaktan nisanımda hemencik kaçmış =(

karabiberim ne güzel hediyeler almışsın oyle zevkine hayran kaldım benim içim kil maskesinin fot da koymussun bitanesin sen

livimmi gelmişhihoyyythoşgeldin melekomŞenizkanka sinema günlerinede gelemiyorum,ne alemdebilmiyorumkismile

karabıber kız ben bayıldım renge benım nerdeyse 5-6 farım bakır bronz altınsarısı tonları ..esmer olaydım sen gıbı kesın kendımı şöyle yapardım

Teşekkür ederim.. Ya aldım ben de bronz tonlarda far ama yakıştıramadım kendimebilmiyorumkismile

Ama tenim esmer değil işte balım tek sorun orda kararmam lazımeyvahedigeldismile

Hadi iyi geceler melek suratlımmŞeniz

Havalı saçları çok severim çok hoş gösteriyo bayanıbayanssulusmile Bi alayım da deneyeyim kili de kanka..
Bulabilirsen onu alayım bari kankaaboshayallersmile

buda cicilerimden eklediklerim:lepi:eklemediklerimde varaklinialirimsmileonları kombin edip eklicemhihoyyyt
papuçlarımkaydirigubbakcemile2

bunlarda öylesine badilerim iştezemuszemus
ooy hayatımın neşesi badilerinin renklerine bayıldım opuyorumnanaktan
o gri bodyle kovalasın esker seniaklinialirimsmile

karabıber far olarak demek ıstemedım canım yanı zaten bu tıp seyler hem far hem allık oluo hatta ben fondotene bıle karstrıyorum ışıltı oluo..rahatlıkla kullan..beyazlarada dogru makyajla yakışıo ben beyazım kullanıyorum hevesın kırılmasın cnm

arkadaslar ben bıraz kıtap okuyup yatıcam..bu hafta peygmberımızın dogum haftası..00.00 dan sonra başladı...hepınıze hayırlı işler ve hayırlı ınsanlar tanımak nasıp olsun..burda kakara kikirı ama hepımızın sıkıntıları var benıde sıze sevk eden buyuk bır derdım di..hala bıtmiş degıl ama bır ıkı gune buyuk bır durumum var..zor olacagı bellı inşallah az zararla atlatırım cunku devamına gucum kalmalı..hepınızı sevıyorum..ıyı geceler ...:a015:

süpermiş bu yaa zemuszemus
bak live:mymeka:deniycem diyo..sen süpersin dedin işin bitti..denemeden süpersn demek yok iklimimlmaz::kedi:tamam çok vurdum gel öpiyimde barışalımŞenizkaydirigubbakcemile

tanrıçam gülüm süper birseysin sen... deneyelim bari =)
yorumları bekliyorumhihoyyyt
tabiki kalıcı değil:)15 dakika kalsın öp başına koy:hulya:
ayçiçek yağı daha bi hoşuma gitti nedenini bilmiyorum:smiley-cool:dudakta kurutma yapmıyo asla ve yumuşacık yapıyo..o yüzden dier yağlarla yağmayın..kurursa dudağınız karışmam:umursamaz:

kanka dudakları şişiriyo muu
seda sayan gibin olurum öle kızz ben sempatiksalakcinni
lan sempatik salak pati,ne sedası sayanı..angelina gibin olda göbek atsositosositoaklinialirimsmile333
bilmiyorumkismilekanka yaaa bu otun ben çayını almıştım hatrlarsan.tadı berbat napcam onu ben
onu kıvır..dolapta sakla kanka:smiley-cool:
mecbur içiceksin..para verdin tiridine bandın:hulya:

tanrıçam güzelim karacigere iyi gelen birsey daha soylemiştin dimi ? o neydi ?
şahtere otu livim..onuda çay gibi içiyorum demleyip..
:lepi: süpersin yavrummmmmm
yazın havuç suyu içiyorum zatn..hvuç yagıda sürüyorum sempatiksalakcinni
havucu seviyom opuyorumnanaktan
havuçla özel bi bağın olduğunu bilmiyodum kanke:jeyyar:başka hangi alanlarda kullanıyosun
Tanrıçam kaç gr.o devehörgücü kutusu bi bak sana zaamet..?
baktım yeşil eriğim,150 gram
tanrıçam bu deve nin otunu almıştım aktardan ben onu kullnadım çay seklinde yoktu öğütülmüşü.ama yinede şahane geldi bana tekrar saol canım
maşalah de nazar değmesin bebemsen saol gülüm
tanrıçam sagol gülüm benimmmmmmm :kedi: ben dalinin ıslak mendillerini kullanıyorum göz makyajını temizlemek için ..cildim hassas oldugu için dalinden başkası iyi gelmiyor yakıyor cildimi
dalinin kokusuna bende aşığım kanka..bende ıslak mendilde tek geçerim dalini...hassas cildini öperim senin ısırırım kıpkırmızı olsun:))
güle güle kullan kankabayanssulusmile
renksiz parlatıcı sür..şeffaf yani..dikkati yüzüne çekiceğin için ten makyajın pürüzsüz olmalı..ya esmer tene(güneş yada solaryum yanığı)yada fondotenle kararmış cilde(renk oalarak tabi)uygulayacaksınki renk kendini göstersin.bol rimel ve göz içine çekeceğin kalem yeterli olucaktır..terekotanı çok iyi kullan..yani sürümü mükemmel yapki ten makyajına oha olsunlar:asigim:gözüne far sürüceksende simsiz mat bir far sür..ürün zaten simli,ışıltıya boğma yüzünü..glosta simsiz olsun

hiç nefret ediyoya benzemiyosun çok masum:roflol:gayet barışık bi ifaden var onalra karşı:asigim::roflol:
genelde nefret ediyorum klava: böyle denir sivilceye..ama sen..nefret ediyorum onlardan:asigim:aaa hayvan seni der gibi hahahaahah:roflol:tek bi smilden bi sürü mana çıkardım ve kendi kendime kopuyorum kusura bakma:smiley-cool:gece gece güldüm ya zalak tanrıça ciddi ol:mymeka:
tatlışım sanada selam..dal tabi ne kusuru..:1closedeyes:
bunu günde 3 kere suyla içiyorum ben..ağzıma alıyorum tozu,ardından su ile yumuşatıp yutuyorum..ama yoğurt ile yiğende var..ben yapamam ama

Son düzenleme:

Hmm anladım... Fondoten kullanmıyorum ama düğünlere giderken bazen sürerim belki o zaman o şekilde kullanabilirim güzel fikir tşk ederim. Ya aslında öyle beyaz da değilim buğday olabilir ne renk olduğumu bilmiyorum ya:roflol: Evt doğru makyaj yaptığım zaman her rengi kullanabilirim..bayanssulusmile

Peki toz haline getirilip yutuluyosa ben neden demleyip yaptım..
nette öyle açıklıyo..demle de iç diyo..

hakkında hayırlısı canım..:teselli: iyi geceler..

hiç nefret ediyoya benzemiyosun çok masumgayet barışık bi ifaden var onalra karşı
genelde nefret ediyorum böyle denir sivilceye..ama sen..nefret ediyorum onlardanaaa hayvan seni der gibi hahahaahahtek bi smilden bi sürü mana çıkardım ve kendi kendime kopuyorum kusura bakmagece gece güldüm ya zalak tanrıça ciddi ol
tatlışım sanada selam..dal tabi ne kusuru..
bunu günde 3 kere suyla içiyorum ben..ağzıma alıyorum tozu,ardından su ile yumuşatıp yutuyorum..ama yoğurt ile yiğende var..ben yapamam ama

ay alemsin tanrıça bütün smileylerin anlam ve ifadelerini anlatmışsın ama ben bunu:asigim:sana hitaben yazdım yardım etçen ya o bakımdan aşığım dedim çok güzel topik gizli gizli:1ninca:takipçisiyim yorum yapmasamda takip ediyorum teşşekür ederim canım faydalı bilgin için hemen alıp deniycem bende:asigim:

Karının entarisine bakın...mango bahar2010 muş..
Laaa bundan benim masa örtüm var
akannehir

Bu da babaaanelerin iç jiponu..ama bunu sevdim..:icecream:
fakat diğer masa örtüsünü asla giymem..
:umursamaz:

Buna da ohanzi diyorum.. bu mangodan değil..
Ne bu beee pantolonmuşşş.kafamçokkarıştı.gamyoncuiremsukamyoncu picaması gibin..pikniğe giderler ya,mangal falan..
şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…