- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.321
valla biberim müthiş kabartıyo saçı hindi gibi oluyosun onun garantisini veririm:roflol:Kanka anladım balımm bugün üşenmezsem yapayım ya da yrna kalır.. Bu arada kanka sen saçına kil yaptıydın di mi ne işe yarıyo o? Uçlarım hafif kırıldı aldırcam onları ölü değil galiba ya gün ışığında foto çekebilirsem atarım sanayerimseniben
yoğun ve havalı gösteriyo saçıbayanssulusmile
len biti kanlı,22-26 tl civarı bi para verde netrojen al dediğim gibi..ama karma ciltler için olan pembe renkli olanını..kankam bi el at bana opuyorumnanaktan
yaglandırmayan nemlendirici öneriver bana bayanssulusmile
oyy sevgilim gelmiş:1hug:ama gitmişmafoldumbenbende özlüyorum,girmediğim her dakka aklımdasınız:asigim:sen nasılsın çıtır çerezim gelince cevap ver hele:içelim:iyi akşamlar kızlarr,keyifler nasıl,tanrıçam canım özledikopuyorumnanaktan
zaten güzel benim hayatımopuyorumnanaktaniyiyi be gacım napayım,tanrıöçama bakayım didim de acık güselleşeyim die çabalaıyom bayanssulusmile
iklimim sabun vs..kullanma..yüzünü sadece su ile yıka,günde 2 kere mutlaka nemlendirici sür,bol su iç ve meyve ye..nemsiz kalmışın anam..sigarada içme içiyoan eğer..vede stresten uzak dur..ayy bitanelerim nasılsınız yavv ben uzun zamandır çok yoğun ve yorgun oluyorum oyuzden de sadece yazdıklarınıza göz atıp doğruu yataağaa koşuyorum artıkım bugün bi şölee yazayım hemnde bişe sorayım dedimm.. yaff benim yüzüm hafif hafif soyuluyor her taraf değilde ağzıma yakın olan yerler burnumdan aşağısı yanee vee ben deli oluyorum makyaj yapıyorum ve altından soyuk soyuk duruyoo mafoldumben nasıl giderebilirim yaa nemlendiriyorum da yüzümü zaten sivilcemde var.. doktor yüzüne sakın yoğun bişey sürme sivilcelerin var dedi sulu şeyler kullan dedi gül suyum var bişe olur mu kullanayım mı dedim kullan dedi ama tanrıcam sivilceye müsait yüzler için önermemişti ne etcem ben bu gül suyunu ve toniğinii kafamçokkarıştı bana excipial hydro kullan dedi onu kullanıyorum başka bişey tavsiye eder misiniz kızlar??
bazen şehmuz,bazen abuzer bazen cabbarsempatiksalakcinniallah iyiliğini versin Tanrıçam afroşum..kafamçokkarıştıŞeymuzda didin ya damata ..daa ne diyim ben sana..
Delüsün sen, delü delü delüüüü..delikafadulden
bibisempatiksalakcinniAaaayyyyyyyyyyyyy inşallah bebeğim oyy ne heycan vardır şincihihoyyyt
bibii'yi, ben de hep görüyorum.aklinialirimsmile
kankam sen yaz diye bekledimkaydirigubbakcemile5
resim de eklicekmişsin ama sabah bakarım artık zira bayılmak üzereyim yorgunluktan...akannehir
kocaman öperim kankamı pambik yanaktanŞeniz
herkesi öpüyorum kocaman
iyi geceler canlarımopuyorumnanaktan
kankam geç oldu ama iyi uykularŞenizaskerini gö rüyanda,ay bende göriyim işallahbayanssulusmile
bebem yazdıkların içinde en iyisi nadixa dır..dierleri gerer cildi kurutur bi pohada yaramazsivilce için benzamiycn eryacne ve nadixa verdi onlardan sürüyorum aklıma geldikçe gacımm
kanka sen kılinik alsana renkli nemlendiricisüprizzzzzHihihihihi sevindirikk oldum yineeehihoyyyt
Ühühüh hiç bi mok yok burda ne ken ne bi bady shop yok onun renkli nemlendiricisini alcaktım hayal oldu banaboshayallersmile başka memnun kaldığın var mı kankaaaa
oley tanrıcam mı gelmişopuyorumnanaktan nisanımda hemencik kaçmış =(
karabiberim ne güzel hediyeler almışsın oyle zevkine hayran kaldım benim içim kil maskesinin fot da koymussun bitanesin sen
livimmi gelmişhihoyyythoşgeldin melekomŞenizkanka sinema günlerinede gelemiyorum,ne alemdebilmiyorumkismile