Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Bu da babaaanelerin iç jiponu..ama bunu sevdim..:icecream:
fakat diğer masa örtüsünü asla giymem..
:umursamaz:
çok beğendim bi tane de kendime ayırtim:lepi:

Buna da ohanzi diyorum.. bu mangodan değil..
Ne bu beee pantolonmuşşş.kafamçokkarıştı.gamyoncuiremsukamyoncu picaması gibin..pikniğe giderler ya,mangal falan..
şakkıdı

modernleştirilmeye çalışılsa da şalvarları hiç sevemedim, ı ıh olmaz:umursamaz:

oyyyyy kanka güle güle kullan ayakkabıyı kaça aldın şekertom ?
kankam 55 tl ye aldımfisfisfis
asiton bende dökmem asla..oje damlatmadım anacım,soktum çıkardım,bende o parlatıcımı kobay olarak kullandımsempatiksalakcinniama benim hoşuma gitti,ben deniycemkaydirigubbakcemile3
anladım..nasıl bi renk o ya sedefli falanmı yoksaCADIARZUdetaylı tarif etsene merak ettim

o buluşlarımda sana hastasempatiksalakcinni
saol islom beğendiğine sevindim tarifimi-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
valla sen bu ara süpersin,faliyet süper..topiğin en iyi çıkış yapan üyesi olabilüsünaklinialirimsmileyarın erkenden gel amaŞeniz
yarinle bir ömür mutluluklar pis sapuhsempatiksalakcinni:roflol:

ayakkablara bayıldımmm güle güle kullann
kuzum teşekkür ederim opuyorumnanaktan
sinema günlerine katılanlar filmi izlediyseniz yorumlamalar basladı ..filmi izleyenler yorumlamak için sinema topige lutfen =)

http://www.kadinlarkulubu.com/sinema-amp-tiyatro/359965-2-sinema-gunleri-animasyon-haftasi.html
ne temiz kalplisin demin ben sordum,aaa o zaman benmi temiz kalpli oluyorum:))))ben görmeden sordum hihih:))
Livimm bebeğim sarı durduğuna bakma öyle durmuyo benim makina dandik rengi tam vermemiş sanki turuncu ama bronz gibi değişik yani..
biberto golden rose değilmi o?bendede var kız ben seviyorum valla
fuşyaaaa bodyyi beğendim..güle güle giyyy..
ayakkaplarında karmen ayakkabısı gibin..
ispanyol aplalar dans ederkene giyiyo ya..
bu modelleri görünce ,aklıma hep karmen geliyooo..
saol gacım hee karmen olucam bide çiçek takıcam saçıma..o lalalalaklinialirimsmile
tanrıça papuçlar superrrr bu yıl cok moda bunlar..her mevsım gıyılır valla
teşekkür ederim mirianacım...çokta rahat ayrıca..
kızlar bu arada sormak ıstedıgım 2 şey var bır kişisel ıletı nerden yazılıyor dıgerı ard ardına kolayca nasıl alıntı yapılıyor
özel ayarlara gel,solda yazılar yazar..profil resmini değiştire gelince bilgiler çıkıyo..kişisel rütbeyi görüceksin..oraya yaz iletini..çoklu alıntı için mq yazan yazıları tıkla alıntı yapmak istediğin kişileri..en sonda direk alıntıya tıkla.ekranda dier alıntılarıda görüceksin o vakitgamyoncuiremsu
badiler çok seksüüü duruyo tanrıçada bende sölemesi
pabuçları güle güle giyin kankammmmm tarz bişe bayıldım yine biliyosun
(daha önce sölemiştim bunu ben sana yaa)
evet berabermi aldık yoksa:)))))
Tanrıçam cicilerin çok güzel ya zevkli hatunsun yapcak bişi yok...
puhahahhaa yapıcak bişey yok diyo yasırnaşık şeyallah almasın emi senisırnaşık şey
Bütün gün burda nöbetteydim müsaadenizle island kaçar
Sabaha işlerim var kuzular.
Herkese iyi geceler
islom uykuyu fazlasıyla hakettin hakkındır..yarın enerjik bi biçimde topiğin başında ol dimia.s iyi uykular mavişimopuyorumnanaktan

Bu da pek :ecrin_bebek:masum bi gelin..eminim kırmızı kuşağı belindedir..

Bu tam Liv in tarzı..yanılmam..:lepi:

Evt kanka golden rose ohh be içim şimdi rahat etti:lepi:
Bu kzıın da kalçası çok güzelboshayallersmile Ne alaka demeyin ben de bilmiyom

karabiberle tanrıçaaaaa..guclubacismile
siz özelden msj laşınlmaz: biz burda barnakları yoralım..:umursamaz:
hiç annamadıkkk..:dilcikar::dilcikar:

benimkilere demode dedin.şimdi tanrıçanınkilere süper diyon.
ben --nostalcik kadınım kızaaam..ben hepsini biliyom ama söölemicem..:umursamaz::dilcikar:[/B]
[/B]

kıskanççç kıskançççlülülülülülü

Kanka badylerini yirim senin fuşya ben burdayım diyo
Ayabbabı da bu sene moda çok şugarr güle güle giyyŞeniz
[/B][/QUOTE]
çinganelik ruhumda be şoparım:kedi:saol bitanemŞeniz
pembiş ocelerimi de sürdümmm haydi patiii yatagaaa
tanrıça karısı napman gerek biliyon 118 80 i ara

hade iyi geceler kızlarrr [/B]
ojeyi sür.öye yat,sonra ojelerin ebesi sevinsin tamammı ailemizin zeka küpüalsanaalsanasmile
ben 0900 98000-tatlicadiarzu-ü arıcam kanka..:smiley-cool:

tam bi çikolata rengi ay bayıldımmhihoyyyt
emin misi :jeyyar: misin emin sempatiksalakcinni un helvam antep fıstıggım :1ninca:
buda kapmış bizim dili:roflol:
karabıber kız ben bayıldım renge benım nerdeyse 5-6 farım bakır bronz altınsarısı tonları ..esmer olaydım sen gıbı kesın kendımı şöyle yapardım

bu makyajı yapsın sonra millet uzaylı görmüş gibi kaçsın ohaoldumsmile

canlarım ben yatıyorum artık gözlerim kapanıyor resmen mucko herkese a.s.

erken kaçtın:gitme:allah rahatlık versin izmirli yarimŞeniz
a haa :jeyyar: tanrıçamın saçını da gördüm sonunda şutarafagitti sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
işte buna geberdim:lepi: sırnaşık şey sırnaşık şey sen ne manyaksın olum ya:)))))))ayrıca o benim saçım değillülülülülülüama şimdi albüme koyucam senin için saçımıaklinialirimsmileama eski haliniboshayallersmile
bende gördüm ulan bu kıl nerden çıktı dedim :)))zaten salonda duruyodu neydü belirsiz:1ninca:

ooy hayatımın neşesi badilerinin renklerine bayıldım opuyorumnanaktan
o gri bodyle kovalasın esker seni
nie gri badi nikosırnaşık şeypskopat ya:)))))
ağzımdan aldın lafı..benden çok yaşıcansempatiksalakcinni
aynen mirianacım,allah hepimizin kandilini mübarek etsin,yarın peygamber efendimiz(s.a.v)dünyaya teşrifi..rabbim efendimizin yüzü süyu hürmetine gönlünüzde ne muradınız varsa nasip etsin inşallah:Saruboceq:
canım allah seninde sıkıntılarını feraha çıkarsın işallah...bizdende sana sevgileropuyorumnanaktan

Peki toz haline getirilip yutuluyosa ben neden demleyip yaptım..
nette öyle açıklıyo..demle de iç diyo..
oda doğru,ama ben belirtiyorum gacım,ben öyle içiyorum..uğraşmadan direk yutuyorum

gizli değilsin kız kabaj gibi görüyoruz biz seni aşşada:roflol:yerim seni ya canım benim:1hug:tamam anladım bana:asigim: sivilcelereklava: anlaştıkvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…