- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.341
Ben bunu temizlik yaparken bile giymem:1ninca:
hiç yaniii..benim özel temizlik kreasyonum varrrr..sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 bende de var genelde çamaşır suyu lekesi olmuş şeylerden oluşuyorkaydirigubbakcemile3
çok beğendim bi tane de kendime ayırtim:lepi:
Bu da babaaanelerin iç jiponu..ama bunu sevdim..:icecream:
fakat diğer masa örtüsünü asla giymem..:umursamaz:
Buna da ohanzi diyorum.. bu mangodan değil..
Ne bu beee pantolonmuşşş.kafamçokkarıştı.gamyoncuiremsukamyoncu picaması gibin..pikniğe giderler ya,mangal falan..şakkıdı
kankam 55 tl ye aldımfisfisfisoyyyyy kanka güle güle kullan ayakkabıyı kaça aldın şekertom ?
asiton bende dökmem asla..oje damlatmadım anacım,soktum çıkardım,bende o parlatıcımı kobay olarak kullandımsempatiksalakcinniama benim hoşuma gitti,ben deniycemkaydirigubbakcemile3canım sagol bu ılk koydugundakı açık kırmızı yada pembe oje ıstedıgım ama ojeye oje yada aseton vb gbı bişi kattgında 2 gun sonra çürük çürük oluyor..yınede denıycem eskı bır parlatıcıma dedıgım o tondaydı ..boyle kırmızıyla pembe arası şefaf bı renktı..sagol bı denıyım...dıger french renklerının hepsı var bı o rengı bulamadım a.s.
Afroditim bütün gün burdaydım bi ara kayboldum bakkala die çıktım 2 badiyle döndüm anam diyor bi kerede elinde torba olmadan gir şu evenaniknanik
Badilerimle bi sunum yapcam ben benim herife
Yaw senin şu buluşlarına hastayım hangi gacı alır da yağlan karabiberi karıştırır denicem bunu/COLOR]
Ayy bugün benim sevdiceğimin doğumgünü:asigim: Gerçi dün kutlaştık ama ben yine onu ilk gördüğüm yerde sunumlara boğmaz mıyım...aklinialirimsmile (tirbiyesiz üye smile şeysi nerdeydi)
kuzum teşekkür ederim opuyorumnanaktanayakkablara bayıldımmm güle güle kullann
ne temiz kalplisin demin ben sordum,aaa o zaman benmi temiz kalpli oluyorum:))))ben görmeden sordum hihih:))sinema günlerine katılanlar filmi izlediyseniz yorumlamalar basladı ..filmi izleyenler yorumlamak için sinema topige lutfen =)
http://www.kadinlarkulubu.com/sinema-amp-tiyatro/359965-2-sinema-gunleri-animasyon-haftasi.html
biberto golden rose değilmi o?bendede var kız ben seviyorum vallaLivimm bebeğim sarı durduğuna bakma öyle durmuyo benim makina dandik rengi tam vermemiş sanki turuncu ama bronz gibi değişik yani..
saol gacım hee karmen olucam bide çiçek takıcam saçıma..o lalalalaklinialirimsmilefuşyaaaa bodyyi beğendim..güle güle giyyy..
ayakkaplarında karmen ayakkabısı gibin..
ispanyol aplalar dans ederkene giyiyo ya..
bu modelleri görünce ,aklıma hep karmen geliyooo..
teşekkür ederim mirianacım...çokta rahat ayrıca..tanrıça papuçlar superrrr bu yıl cok moda bunlar..her mevsım gıyılır valla
özel ayarlara gel,solda yazılar yazar..profil resmini değiştire gelince bilgiler çıkıyo..kişisel rütbeyi görüceksin..oraya yaz iletini..çoklu alıntı için mq yazan yazıları tıkla alıntı yapmak istediğin kişileri..en sonda direk alıntıya tıkla.ekranda dier alıntılarıda görüceksin o vakitgamyoncuiremsukızlar bu arada sormak ıstedıgım 2 şey var bır kişisel ıletı nerden yazılıyor dıgerı ard ardına kolayca nasıl alıntı yapılıyor
evet berabermi aldık yoksa:)))))badiler çok seksüüü duruyo tanrıçada bende sölemesi
pabuçları güle güle giyin kankammmmm tarz bişe bayıldım yine biliyosun
(daha önce sölemiştim bunu ben sana yaa)
puhahahhaa yapıcak bişey yok diyo yasırnaşık şeyallah almasın emi senisırnaşık şeyTanrıçam cicilerin çok güzel ya zevkli hatunsun yapcak bişi yok...
islom uykuyu fazlasıyla hakettin hakkındır..yarın enerjik bi biçimde topiğin başında ol dimia.s iyi uykular mavişimopuyorumnanaktanBütün gün burda nöbetteydim müsaadenizle island kaçar
Sabaha işlerim var kuzular.
Herkese iyi geceler
ben apolet şeysi omuz detayını beğendimzemuszemusne kaaa şık ,ne kaaa zaariff..-tatlicadiarzu-
tatlıgacının kendisi varmış, hani onun da katalogu varmış ona bakıyorumzemuszemusNikoncan niye alttan ööle bakıveriyon..dut mu yedin de sustun..gittin mi yoğğsam..
Evt kanka golden rose ohh be içim şimdi rahat etti:lepi:
Bu kzıın da kalçası çok güzelboshayallersmile Ne alaka demeyin ben de bilmiyom
benimkilere demode dedin.şimdi tanrıçanınkilere süper diyon.
ben --nostalcik kadınım kızaaam..ben hepsini biliyom ama söölemicem..:umursamaz::dilcikar:[/B]
[/B]
[/B][/QUOTE]Kanka badylerini yirim senin fuşya ben burdayım diyo
Ayabbabı da bu sene moda çok şugarr güle güle giyyŞeniz
ojeyi sür.öye yat,sonra ojelerin ebesi sevinsin tamammı ailemizin zeka küpüalsanaalsanasmilepembiş ocelerimi de sürdümmm haydi patiii yatagaaa
tanrıça karısı napman gerek biliyon118 80 i ara
hade iyi geceler kızlarrr[/B]
tam bi çikolata rengi ay bayıldımmhihoyyytoyyyy hemencikte çekmişsin güzelimmm nette buldum fot.nı bu galiba degil mi ?
aldıgın üründen seni sogutmak istemem ama ben pek begenmedim çok parlak geldi gülüm=( belkide terracottaları sevmedigim için düsüncem bu yonde neyse sen bana bakma esmer güzelim
buda kapmış bizim dili:roflol:emin misi :jeyyar: misin emin sempatiksalakcinni un helvam antep fıstıggım :1ninca:
bu makyajı yapsın sonra millet uzaylı görmüş gibi kaçsın ohaoldumsmilekarabıber kız ben bayıldım renge benım nerdeyse 5-6 farım bakır bronz altınsarısı tonları ..esmer olaydım sen gıbı kesın kendımı şöyle yapardım
canlarım ben yatıyorum artık gözlerim kapanıyor resmen mucko herkese a.s.
işte buna geberdim:lepi: sırnaşık şey sırnaşık şey sen ne manyaksın olum ya:)))))))ayrıca o benim saçım değillülülülülülüama şimdi albüme koyucam senin için saçımıaklinialirimsmileama eski haliniboshayallersmilea haa :jeyyar: tanrıçamın saçını da gördüm sonunda şutarafagitti sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
nie gri badi nikosırnaşık şeypskopat ya:)))))ooy hayatımın neşesi badilerinin renklerine bayıldım opuyorumnanaktan
o gri bodyle kovalasın esker seni
ağzımdan aldın lafı..benden çok yaşıcansempatiksalakcinniarkadaslar ben bıraz kıtap okuyup yatıcam..bu hafta peygmberımızın dogum haftası..00.00 dan sonra başladı...hepınıze hayırlı işler ve hayırlı ınsanlar tanımak nasıp olsun..burda kakara kikirı ama hepımızın sıkıntıları var benıde sıze sevk eden buyuk bır derdım di..hala bıtmiş degıl ama bır ıkı gune buyuk bır durumum var..zor olacagı bellı inşallah az zararla atlatırım cunku devamına gucum kalmalı..hepınızı sevıyorum..ıyı geceler ...:a015:
oda doğru,ama ben belirtiyorum gacım,ben öyle içiyorum..uğraşmadan direk yutuyorumPeki toz haline getirilip yutuluyosa ben neden demleyip yaptım..
nette öyle açıklıyo..demle de iç diyo..
ay alemsin tanrıça bütün smileylerin anlam ve ifadelerini anlatmışsın ama ben bunu:asigim:sana hitaben yazdım yardım etçen ya o bakımdan aşığım dedim çok güzel topik gizli gizli:1ninca:takipçisiyim yorum yapmasamda takip ediyorum teşşekür ederim canım faydalı bilgin için hemen alıp deniycem bende
karabiberle tanrıçaaaaa..guclubacismile
siz özelden msj laşınlmaz: biz burda barnakları yoralım..:umursamaz:
hiç annamadıkkk..:dilcikar::dilcikar:
Yüzümm yok ki ama hem o saçları koymam buraya çok kötü:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?