- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.301
island anacım.. bakıyorum bu sunum işi seni de sardı..aklinialirimsmile
haydi hayırlı sunumlarrr...aklinialirimsmile
tanrıça papuçlar superrrr bu yıl cok moda bunlar..her mevsım gıyılır valla hihoyyyt
ben hepsini biliyom ama söölemicem..:umursamaz::dilcikar:kızlar bu arada sormak ıstedıgım 2 şey var bır kişisel ıletı nerden yazılıyor dıgerı ard ardına kolayca nasıl alıntı yapılıyor :1closedeyes:
Bütün gün burda nöbetteydim müsaadenizle island kaçar
Sabaha işlerim var kuzular.
Herkese iyi geceleropuyorumnanaktan
Livim bak bu daha yakın... Miriana marka golden rose no 104 fiyat 20tl
:mymeka::dilcikar:naniknanik
benimkilere demode dedin:dilcikar:..şimdi tanrıçanınkilere süper diyon..:mymeka:
ben -tatlicadiarzu-nostalcik kadınım kızaaam..lülülülülülü
Şenizbütün uykuya gidip eeee yapacak bebişleri öperimmm..kızaaaaam tatlıgacı kopardı benii :roflol:
pembiş ocelerimi de sürdümmm zemuszemus haydi patiii yatagaaa
tanrıça karısı napman gerek biliyon118 80 i ara aklinialirimsmile :roflol:
hade iyi geceler kızlarrr
senın agzını burnunu yerım gııı :jeyyar: benı delırtme gözlerımı belırtme :1shok: senınkılerde guzel tamam ırahatladın mı hem ben bılerek senı ezıomki o bı tanıdık varya tanıdıkhh hanı varya bı tanıdıkhh :jeyyar: ona jijiler yollayamda mılletın gözüne çapana batmasın deyiii sempatiksalakcinni bılmem anlatabıldimmi -tatlicadiarzu-
ben hepsini biliyom ama söölemicem..:umursamaz::dilcikar:
iyi geceler,renkli ruuyalar şekerimm..kaydirigubbakcemile2
emin misi :jeyyar: misin emin sempatiksalakcinni un helvam antep fıstıggım :1ninca:
oyyyy hemencikte çekmişsin güzelimmm nette buldum fot.nı bu galiba degil mi ?
aldıgın üründen seni sogutmak istemem ama ben pek begenmedim çok parlak geldi gülüm=( belkide terracottaları sevmedigim için düsüncem bu yonde neyse sen bana bakma esmer güzelim
Tam bu değil cnm bu fotoda açık olan yerler turuncu gibi... =( beğenmedin mi? Üzüldümm bakk:sinifsinif: Balım benim gözler koyu ya sırıtmadı yakıştı diye almıştımbilmiyorumkismile Işıl ışıl evt ama simli değil o özelliğini sevdim simi sevmiyorum ama ışıltıyı çok seviyorum. Her gün bunu kullanmam galiba bitanemm:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?