Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
He hehee..tospiik saç bakım şeylerini..
bizim burdaki tanıdığa veririz, olmamı..kaydirigubbakcemile3 teşekkür eder sana..
olur olur olmammııı

teşekkürler komşim ..

ben geldim
çok yoruldum
adana çok sıcak
soyunasım geldi
bugün sunum yaptımaklinialirimsmile
iki sunumum kaldı süprizzzzz

ben geldim
çok yoruldum
adana çok sıcak
soyunasım geldi

Burada da yağmur yağdı gece, bugün de kapalı..
demek iki sunumbuyrunnnnnnnnn kaldı..
Allah daha nice sunumlar versin inşallah..aklinialirimsmile

öyle bir düşüncen varsa cnm geçici dövme yap ya da yaptır ben öyle yapıyorum hihoyyyt

superim ah ahhhhh melankolik yapcan bizi yakında :roflol:

tospigim aaaa geride kalmış gözümüzden kaçmış cok guzel olmus yapanın eline saglık tam olarak nereye yaptrdın gülüm

vayyy miriana.. çözmüşsin ileti olayını..boshayallersmile

hepınızın farklı anlatımları ılede olsa çözdum sempatiksalakcinni ama hala çok alıntı yapamıom ohaoldumsmile resmler gelıo ojelerrr

kanka akşama erken girmeye çalış bugun karacigere iyi gelen otlardan alacagım sivilcem yok ama olsun önlem almak lazım
kız söyliycem unutuyorum,avatarına bakınca seni görmüş gibi oluyorum:))ama benim kankam daha güzel:dilcikar:al tabi kanka,cierini temizlersin fenamızemuszemusgeç kalmamaklinialirimsmile
sinamekili saç küründen yapıcam.8.seans ,ama öyle anormal bi uzama falan olmadı..
uçlarını yumuşattı da..bende etkileşmedü herhalde..
bendede maske var şu an,akşama ekliycem gacımhihoyyyt

akşama kurs var canlarım...4e kadar burdaayım...akşam 10 da gelirim
a.s
akşama görüşürüz o zaman sevgilimŞeniz
Tospikim kedi dövmene bayıldım
güle güle kullan...
saçların da tam yazlık olmuş yavrum
evet kedi şirinmiş..melek dövmesininde çizimi çok başarılı..güzel çalışmış dövmeci..hayırlı olsun tospik..şans getirsin yeni dövmelerin tatlıma.s.
miriş,sen saly hansene baksana,anladım ben seni..istediğin renkleri salyide bulucaksın canım emin ol..bu arada senin topikleride inceliycem bi ara:jeyyar:burdada paylaşsana resimlerinihihoyyyt
noya basıom bu msjdan alıntı dıo ama hıcbısı cıkmıo kafamçokkarıştı kişisel ıletıyıde demedınız of ya cok kötüsünüz nerde benım tatlıgacım :
dün yazdım görmedin demek..bakıyım aynı performansta anlatabilicekmiyim:)
hayatım alıntı yaptığın yer varya onun yanında mq yazıyo,misal benim mesajımı alıntılıyacaksın,mq ya tıklıyosun,zaten rengi değişiyo tıklıyınca...
sonra tatlı gacıyı gördün onada alıntı yapmak istiyosun onun mesajınada mq yapıyosun..bu şekilde 4-5 mesaja tıkladın misal,en son yine benim mesaja alıntı yap diyosun..ekranda yapmış olduğun bütün alıntıları görüceksin..
ileti içinse özel mesaj ayarlarına gelince solda yazılar yazar,orada profil düzenleye gir,orada profili düzenle yerine gelince kişisel rütbe yazar,oraya iletini yazabilirsinvereliniortak

e ama ayakkabi konusunda kimse bir sey soylemedi bana
aşkitom resimleri kaçırdım ama sana şöyle söyliyim,aklın hangi modelde kaldıysa onu al,moda değil,demedo,aman çöyle böyle falan die düşünme..moda kişinin beğendiğidir..o yüzden içine ne siniyosa onu al tatlışımŞeniz

Tanrıçamın pabuçlara bayıldım en sevdiğim modellerden güle güle giy kankam
:asigim: :1hug:
canım kankam çok teşekkür ederimŞeniz
ben geldim
çok yoruldum
adana çok sıcak
soyunasım geldi
hoşgeldin iki gözümün nuru..burda hava kasvetlibilmiyorumkismile
bize de virsin bize de virsin sunum aklinialirimsmile :kedi:

hem istiyo hem utanıyo:mymeka:kızarmazmı bide:mymeka: :roflol:

zemuszemus
buranın lanet bir sıcağı olur ve nemm , dışarı çıkılmaz,klimalar yüzünden cildim kurudualsanaalsanasmile

canom ööncelıkle o dedıgın oje markasına bakcem antalyada nerde bulurum onuda blmıom inş pahalı deıldır ohaoldumsmile dun yazdıgını gordum ama kaybettım o sayfayı hatta olede yazdım kaybettım dıye ama kişisel ıletıyı yaptım ..alıntıyıda gece deneme ıle yapacam ..annem gelıoda sehır dışından 3-4 gunlugune...gene gdecek senağlama yenı ocelerıme yorum ıstıoom

anladim bebekim tanricam, bu aksam cikip alirsak eger yarina eklerim resimleri hihoyyyt

hem aglarim hem giderimin, hem utanirim hem isterim versiyonu bende ki :roflol: :roflol:

çıkolata rengı ojem yenı dıgerı vardı cok guzel ışıltılı...alıx avıen 110 ve 180 opuyorumnanaktan

canim renkler bana gore degil ama senin ellerine yakismis masallah :1hug:

Miriana..böyle oce süslemeleri benim tarzım değil..
Ama el,tırnak yapın fevkalade..öceleri sürümünde güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…