- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.541
olur olur olmammıııHe hehee..tospiik saç bakım şeylerini..
bizim burdaki tanıdığa veririz, olmamı..kaydirigubbakcemile3 teşekkür eder sana..
sinamekili bakımı mı yaptım geldim kızlar.zemuszemus..
mirinoş burdayım merakta kalmaaa...
tospiik dövmenin çizimi gerçekten başarılı,beğendim güle güle kullan..kaydirigubbakcemile5
eprıl bi taa de askerine, usulcana de ama..mırmav mırnav yaparak söyleee.sengözlerimebaksanab.
ben geldim
çok yoruldum
adana çok sıcak
soyunasım geldi
bugün sunum yaptımaklinialirimsmile
iki sunumum kaldı süprizzzzz
Burada da yağmur yağdı gece, bugün de kapalı..
demek iki sunumbuyrunnnnnnnnn kaldı..
Allah daha nice sunumlar versin inşallah..aklinialirimsmile
kızlar burdaysanız yenı ojelerımı yuklucem elımle beraber :kedi:
öyle bir düşüncen varsa cnm geçici dövme yap ya da yaptır ben öyle yapıyorum hihoyyyt
superim ah ahhhhh melankolik yapcan bizi yakında :roflol:
tospigim aaaa geride kalmış gözümüzden kaçmış cok guzel olmus yapanın eline saglık tam olarak nereye yaptrdın gülüm
vayyy miriana.. çözmüşsin ileti olayını..boshayallersmile
kız söyliycem unutuyorum,avatarına bakınca seni görmüş gibi oluyorum:))ama benim kankam daha güzel:dilcikar:al tabi kanka,cierini temizlersin fenamızemuszemusgeç kalmamaklinialirimsmilekanka akşama erken girmeye çalış bugun karacigere iyi gelen otlardan alacagım sivilcem yok ama olsun önlem almak lazım
bendede maske var şu an,akşama ekliycem gacımhihoyyytsinamekili saç küründen yapıcam.8.seans ,ama öyle anormal bi uzama falan olmadı..
uçlarını yumuşattı da..bende etkileşmedü herhalde..
akşama görüşürüz o zaman sevgilimŞeniz
akşama kurs var canlarım...4e kadar burdaayım...akşam 10 da gelirim a.s
evet kedi şirinmiş..melek dövmesininde çizimi çok başarılı..güzel çalışmış dövmeci..hayırlı olsun tospik..şans getirsin yeni dövmelerin tatlıma.s.Tospikim kedi dövmene bayıldım
güle güle kullan...
saçların da tam yazlık olmuş yavrum
miriş,sen saly hansene baksana,anladım ben seni..istediğin renkleri salyide bulucaksın canım emin ol..bu arada senin topikleride inceliycem bi ara:jeyyar:burdada paylaşsana resimlerinihihoyyyttanrıça sizin dilden öğreneceem çok şey var dogru ama bende yakın arkdslarıma garıp bı lısan kullanırım :jeyyar: kaynaşırık ne vaa
bu arada o dedıgım oje şunlara benzıyor ama açık kırmızı şeffaflamı yoksa o pembeylemı yapılıo kafam karıştı son ki resmın tek kat sürülümü galıba ıstedıgım yasakkelime
dün yazdım görmedin demek..bakıyım aynı performansta anlatabilicekmiyim:)noya basıom bu msjdan alıntı dıo ama hıcbısı cıkmıo kafamçokkarıştı kişisel ıletıyıde demedınız of ya cok kötüsünüz nerde benım tatlıgacım :
aşkitom resimleri kaçırdım ama sana şöyle söyliyim,aklın hangi modelde kaldıysa onu al,moda değil,demedo,aman çöyle böyle falan die düşünme..moda kişinin beğendiğidir..o yüzden içine ne siniyosa onu al tatlışımŞenize ama ayakkabi konusunda kimse bir sey soylemedi bana
canım kankam çok teşekkür ederimŞeniz
Tanrıçamın pabuçlara bayıldım en sevdiğim modellerden güle güle giy kankam :asigim: :1hug:
hoşgeldin iki gözümün nuru..burda hava kasvetlibilmiyorumkismileben geldim
çok yoruldum
adana çok sıcak
soyunasım geldi
bugün sunum yaptımaklinialirimsmile
iki sunumum kaldı süprizzzzz
bize de virsin bize de virsin sunum aklinialirimsmile :kedi:
kız söyliycem unutuyorum,avatarına bakınca seni görmüş gibi oluyorum:))ama benim kankam daha güzel:dilcikar:al tabi kanka,cierini temizlersin fenamızemuszemusgeç kalmamaklinialirimsmile
[
miriş,sen saly hansene baksana,anladım ben seni..istediğin renkleri salyide bulucaksın canım emin ol..bu arada senin topikleride inceliycem bi ara:jeyyar:burdada paylaşsana resimlerinihihoyyyt
dün yazdım görmedin demek..bakıyım aynı performansta anlatabilicekmiyim:)
hayatım alıntı yaptığın yer varya onun yanında mq yazıyo,misal benim mesajımı alıntılıyacaksın,mq ya tıklıyosun,zaten rengi değişiyo tıklıyınca...
sonra tatlı gacıyı gördün onada alıntı yapmak istiyosun onun mesajınada mq yapıyosun..bu şekilde 4-5 mesaja tıkladın misal,en son yine benim mesaja alıntı yap diyosun..ekranda yapmış olduğun bütün alıntıları görüceksin..
ileti içinse özel mesaj ayarlarına gelince solda yazılar yazar,orada profil düzenleye gir,orada profili düzenle yerine gelince kişisel rütbe yazar,oraya iletini yazabilirsinvereliniortak
]
çıkolata rengı ojem yenı dıgerı vardı cok guzel ışıltılı...alıx avıen 110 ve 180 opuyorumnanaktan
aşkitom resimleri kaçırdım ama sana şöyle söyliyim,aklın hangi modelde kaldıysa onu al,moda değil,demedo,aman çöyle böyle falan die düşünme..moda kişinin beğendiğidir..o yüzden içine ne siniyosa onu al tatlışımŞeniz
hem istiyo hem utanıyo:mymeka:kızarmazmı bide:mymeka: :roflol:
çıkolata rengı ojem yenı dıgerı vardı cok guzel ışıltılı...alıx avıen 110 ve 180 opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?