Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

yok yok tospikim normal yani benimkide öleydi,başkalarının nasıl bilmiorm tanrıçada acımadı demişti,ama kadınlar daha dayanıklı oluor ya bi de o var...bende de ne kan ne acı ne kaşıntı hiç biri olmadı ama bi ark.ım erkek,hastaneye kaldırıldı kanmadan şuuru kapandı çok kanadı dövme de bi de kocamandı tüm sırtı akannehir

yapan kız ilk kez böle güzel sakin dövme yapıorm demişti, beyaz olduğum içinde derine inmiyorum kabuk olmaz demişti..40 tl almıştı sempatiksalakcinni

Benim zühtü de fenalaşmış aynen öylekafamçokkarıştı..bulantı kusma falan olmuş:bbo:,rengi, ruhsarı gitmiş..tansiyon falan düşmüş..akannehir
Bence yapan kişinin tekniğiyle alakalı..

temam o zaman
benimde hatunda dedi ne sakinsin böle diye
erkekler dayanıksız diye
Tospiş, sen androhitsin...aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
evet sanırsam öyleyim :sinifsinif:
yapan kız ilk kez böle güzel sakin dövme yapıorm demişti, beyaz olduğum içinde derine inmiyorum kabuk olmaz demişti..40 tl almıştı sempatiksalakcinni

bana demedi ama oluşmadıda ..

Geçen gün Bim kmapanyasına gittiğimde, doğadanın çayı var beşibiyerde demiştim..
kimse sallammıştı :dilcikar::umursamaz:,..belkim misafir okuyanlar ilgilenir..

Son düzenleme:
gacım sankı gordum gbı bımde bunu yarın bakayım ..cok severım bole deişik çayları kaç paraydıkı..benım sureklı kullandıgım bı çay vardı şimdıheryerde bulamıyorum ..bole kutudaydı yıne rengı aynı resımdekı gıbı..adet sancısına depresyona ıyı gelıo mıs gbı kokuo cıcek bahcesı gbı...bulsam gene alcam..bu pratık halı sanıırm ama benım gordugum o doğadan gbıydı kutu halınde..sabancının buda ..dedıgım çay mor olan..bayanlara özel adı

mutlaka tavsıye ederım muthıs bı çay

bu beşi bi yerde çok sağlıklı bir çay olarak görünüyor,bende evde kendim karıştırıp,kaynatıp çay yapıyorum ama hazırı varken uğraşmaya gerek yok.
çok güzelmiş mendil,ne kadar güzel bir hatıra,ben çok meraklıyımdır böyle şeylere ama ne yazıkkı böyle uzun yıllar saklanmış hiçbir şey yok..

85-90 yıllık mı ohaoldumsmile

ya kızlar aldıklarımın fot çektim ama cd okumuyor :sinifsinif: sinir oldum 2 saatir onunla ugrasıyorum =( neyse aldıklarımı soyluyorum popom için selulit yağı aldım muslu medine markası 15 tl ye
1lt lik devedikeni aldım 1tl şahdere otundan
bir de parfümün bitmişti ondan aldım digerleri ıvır zıvır toka taç küpeydi

çıkolata rengı ojem yenı dıgerı vardı cok guzel ışıltılı...alıx avıen 110 ve 180
ojede sınır tanımam,yeniliklere açığım,çok beğendim,tırnak yapında çok hoş.maşallah hayatım
tanrıçammm nasılsın bebeğimm özledim seni
bi kanadın eksik bile diyemicem..çünkü kanatlı meleğimsinaklinialirimsmilebende meleğimi çok özledim:1hug:bu gün misafirlerimiz var,bende kaçamak yaptım,yemekleri ben yaptımguclubacismileanamdan daha güzel yaparımda yemek ayıptır söylemesisempatiksalakcinnisen nasılsın minişim:hulya:
annen geldi demek gözün aydın,hasret giderin,bahsettiğim markayı yetkili ezanelerde bulabilirsin miricim,birazda tuzludur fiyatı malesef..
ama bizim markalarda(yerli)kesin istediğin tonları yakalarsın..ben bulursam senden önce sana haber vericem tatlım numarası ile birlikle markasınıda söylerim..

ben de çilek maskesi yaptım guclubacismile[/B]
bende misafilerin gitmesini bekliyorum,bezelye maskesi yapıcamsempatiksalakcinniyeşil bi suratla çıkmıyım karşılarınaohaoldumsmile

kızz al şehmuzunuda tango yapın gözlerinize baka bakaaa
sositososito

:roflol:şehmo topuklarıma sıkarak bana tango yaptırıyo nazo:asigim:sempatiksalakcinni
çok teşekkürler canım..gönüller bir olsun,burda olmasanda bize katıl canım,kargonu karşı ödemeli yaparızsempatiksalakcinnişaka tabi:smiley-cool:güzel enerjin için teşekkürler canıma.s.
Tospiş, sen androhitsin...aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeymanyak

Geçen gün Bim kmapanyasına gittiğimde, doğadanın çayı var beşibiyerde demiştim..
kimse sallammıştı :dilcikar::umursamaz:,ama ben yine fotosunu koyyiim..belkim misafir okuyanlar ilgilenir..
memnunmusun gacım pekiCADIARZUtamam görmemişiz demek kızma:tomato:

kanka hepsini istiyorum görmekdelikafadulden
güle güle kullan,ama ne yap ne et ekle..çatlarım yoksa:kedi:

pardon canim ya, ben hobby diye bir urun var ya, sampuan, krem vs. onlari dedin sandim kaydirigubbakcemile3 yok hobi marketi bilmiyorum internette mi? adresi nedir ki? magazasi var mi? gidip gorup almak icin?

Tahmin ettim canım öyle anladığını ondan tekrar yazdım. Sen İst.dasın sanırım hobi izmir'de var diye biliyorum çok şugar bi mekandır ürünler ve fiyatlar açısındankaydirigubbakcemile2
Ölee olsun bakalımmmalsanaalsanasmile
pislik benden önce davranışalsanaalsanasmile:roflol: çakal karlos ya:roflol:bi bendim akıllı zati sende haklısın
Kanka nöbetleşe kız bu işler bugün sen imza at ben de bi ara girer senin için imza atarımsempatiksalakcinni(ay bu replikler bana çok tanıdık geldi yavkaydirigubbakcemile3)

hallettim fot işini kaydirigubbakcemile5

livonun bugun aldıkları bayanssulusmile aktarcıda herseyin üretim ve son tüketim tarihinide baktım satıcı adam baygınlık geçirecekti resmen :umursamaz:
kanka senin aldıgın bir şaç bakım ürünü vardı ondan alacaktım tarihi geçmiş o yuzden almadım ama gözüm kaldı vallaha :sinifsinif:

selülit yağı popom için muslumedine markası 15 tl aldım içindekiler

portakal yağı
biberiye yağı
kekik yağı
zambak yağı
havuç yağı
pelesenk yağı (o neyse)
susam yağı
lavanta yağı
keten yağı
limon yağı
avakodo yağı
menekşe esansı

biricik kankacığım:asigim: söyledigi otlar Şahdere otu ve devedikeni otu ve geçen gün aldığım yeşil kilim

bu da geçen japon pazarından ayakkabı fırçası (bacaklara masaj yapmak için ) ekleyim dedim :sm_cool:

bunlar diger aldıklarım french geçen gün almıştım ama benim tırnaklarım kısadır uzasın yapacagım inş (o zamana kadar kesmezsem tabiki )sempatiksalakcinni
artık parfümleri d&p alıyorum çünkü para dayanmıyor aldıgım n1 noa yani 22 tl fiyatı 100ml

bunlarda ıvır zıvır aldıgım taçlar

sallantılı küpelerden hoşlanmam ama elimin altında bulunsun diye aldımcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…