- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.581
:teselli
kuzum anacım genctir benim henuz 35 buçukkk
yasıtlarına gore kokoş giyinir annem benim
hatta benden daha guzel ve daha zevklidir canparem
çok ozledim anamı beyaamafoldumbenlumunekankayizsmile
Teşekkür ederiz..Gurbettesin anlaşılan..olsun en azından KK var..burda birbirinize hediye almaniza bittim yaa..
böyle hediyelerin degeri paha bicilmez ve insani cok mutlu eder .. ne güzel bende keske türkiyede olsaydim ve her cekilise katilsaydimzevkli hatunlarsiniz birbirinize aldiginiz hediyeler cok zevkli ...
memleket havası,vatan turkbayragihavası alıyorsun..
çizlaar badi şop analar gününde indirime girermikisempatiksalakcinni
:sm_confused:sanmam ama,belki olabiler..8-9 mayısta badi şopun kenarlarında dolan,kaydirigubbakcemile2 indirim vaaaaarrr.. derlerse dalarsın..:bbo:
benimde yapan hatundu ..
kaşıntıda çok yok ..
acıda yoktu ..
ben insan değil miyim niye garibim böle ya
yok yok tospikim normal yani benimkide öleydi,başkalarının nasıl bilmiorm tanrıçada acımadı demişti,ama kadınlar daha dayanıklı oluor ya bi de o var...bende de ne kan ne acı ne kaşıntı hiç biri olmadı ama bi ark.ım erkek,hastaneye kaldırıldı kanmadan şuuru kapandı çok kanadı dövme de bi de kocamandı tüm sırtı akannehir
temam o zamanyok yok tospikim normal yani benimkide öleydi,başkalarının nasıl bilmiorm tanrıçada acımadı demişti,ama kadınlar daha dayanıklı oluor ya bi de o var...bende de ne kan ne acı ne kaşıntı hiç biri olmadı ama bi ark.ım erkek,hastaneye kaldırıldı kanmadan şuuru kapandı çok kanadı dövme de bi de kocamandı tüm sırtı akannehir
evet sanırsam öyleyim :sinifsinif:Tospiş, sen androhitsin...aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
yapan kız ilk kez böle güzel sakin dövme yapıorm demişti, beyaz olduğum içinde derine inmiyorum kabuk olmaz demişti..40 tl almıştı sempatiksalakcinni
nasıl bir çayı ki o ?dogadan onu yeni çıkartmış galiba
ojede sınır tanımam,yeniliklere açığım,çok beğendim,tırnak yapında çok hoş.maşallah hayatım
çıkolata rengı ojem yenı dıgerı vardı cok guzel ışıltılı...alıx avıen 110 ve 180
bi kanadın eksik bile diyemicem..çünkü kanatlı meleğimsinaklinialirimsmilebende meleğimi çok özledim:1hug:bu gün misafirlerimiz var,bende kaçamak yaptım,yemekleri ben yaptımguclubacismileanamdan daha güzel yaparımda yemek ayıptır söylemesisempatiksalakcinnisen nasılsın minişim:hulya:tanrıçammm nasılsın bebeğimm özledim seni
annen geldi demek gözün aydın,hasret giderin,bahsettiğim markayı yetkili ezanelerde bulabilirsin miricim,birazda tuzludur fiyatı malesef..
canom ööncelıkle o dedıgın oje markasına bakcem antalyada nerde bulurum onuda blmıom inş pahalı deıldır ohaoldumsmile dun yazdıgını gordum ama kaybettım o sayfayı hatta olede yazdım kaybettım dıye ama kişisel ıletıyı yaptım ..alıntıyıda gece deneme ıle yapacam ..annem gelıoda sehır dışından 3-4 gunlugune...gene gdecek s yenı ocelerıme yorum ıstıoom
bende misafilerin gitmesini bekliyorum,bezelye maskesi yapıcamsempatiksalakcinniyeşil bi suratla çıkmıyım karşılarınaohaoldumsmileben de çilek maskesi yaptım guclubacismile[/B]
kızz al şehmuzunuda tango yapın gözlerinize baka bakaaasositososito
çok teşekkürler canım..gönüller bir olsun,burda olmasanda bize katıl canım,kargonu karşı ödemeli yaparızsempatiksalakcinnişaka tabi:smiley-cool:güzel enerjin için teşekkürler canıma.s.burda birbirinize hediye almaniza bittim yaa..
böyle hediyelerin degeri paha bicilmez ve insani cok mutlu eder .. ne güzel bende keske türkiyede olsaydim ve her cekilise katilsaydimzevkli hatunlarsiniz birbirinize aldiginiz hediyeler cok zevkli ...
sırnaşık şeymanyakTospiş, sen androhitsin...aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
memnunmusun gacım pekiCADIARZUtamam görmemişiz demek kızma:tomato:
Geçen gün Bim kmapanyasına gittiğimde, doğadanın çayı var beşibiyerde demiştim..
kimse sallammıştı :dilcikar::umursamaz:,ama ben yine fotosunu koyyiim..belkim misafir okuyanlar ilgilenir..
85-90 yıllık mı ohaoldumsmile
ya kızlar aldıklarımın fot çektim ama cd okumuyor sinir oldum 2 saatir onunla ugrasıyorum =( neyse aldıklarımı soyluyorum popom için selulit yağı aldım muslu medine markası 15 tl ye
1lt lik devedikeni aldım 1tl şahdere otundan
bir de parfümün bitmişti ondan aldım digerleri ıvır zıvır toka taç küpeydi
pardon canim ya, ben hobby diye bir urun var ya, sampuan, krem vs. onlari dedin sandim kaydirigubbakcemile3 yok hobi marketi bilmiyorum internette mi? adresi nedir ki? magazasi var mi? gidip gorup almak icin?
Ölee olsun bakalımmmalsanaalsanasmiledirek açıp girdikaydirigubbakcemile3hiç romantik değilsin,insan camları açar kokular sıkar falan:dilcikar:
herşeyin üzerine yemin ederim topiğe foto ekleyip silmedimyasakkelime
eyvahedigeldismile banmı eyvahedigeldismile
burcum bayıldımopuyorumnanaktangüle güle kullan canım.çok güzelmiş hediyelerin
kah şehmuz,kah abuzer,kah cabbarbenim müstakbel kocem böyle biri işte-tatlicadiarzu-benada bulaştırdın giribi barbiidelikafaduldenama beynime:roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 8 magabaytlı hemideaklinialirimsmile
yapma yaaabilmiyorumkismileama olmadı ebiş yani aaaaa kızlar çok alınıcak:umursamaz:
duygusal modundasın tospa..mübarek günde dilerim rabbim gönlüne göre birini versin..tüm yalnızlara...
işte bu şiire hastayım bende..normalde şiir falan sevmem..çok ayıyım ben yaalsanaalsanasmile
inan bu tip haberleri izlerken aklıma sen geliyosun(ne diyimki sana şimdi..valla moktan bi durum hayatım ((
resim falan koymadım ceylom,ahada arzum ıspatlasın x ray var ondaaklinialirimsmile
eyvahedigeldismile :roflol: anam jandarma gibi tepemde siz varken sizsiz resim koyarmıyım:kedi:
yakında yollucam livoaklinialirimsmilehoşgeldin sende kankam
burcumopuyorumnanaktancanımmmopuyorumnanaktan
Kanka nöbetleşe kız bu işler bugün sen imza at ben de bi ara girer senin için imza atarımsempatiksalakcinni(ay bu replikler bana çok tanıdık geldi yavkaydirigubbakcemile3)pislik benden önce davranışalsanaalsanasmile:roflol: çakal karlos ya:roflol:bi bendim akıllı zati sende haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?