Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

kankaadelikafaduldenkız at temizler gibimi fırçalıycaz kendimizi:roflol:sen bunu nerden duydun,ayol bendemi alsam iyimi geliyo anlat heledelikafadulden
yağların içeriğini okudum,hemen hemen aynı yağlar,çok memnun kalıcaksın kankam benceaklinialirimsmile
bitanem öğüttürmedinmi deve dikenini?şahterede almışın:sm_cool:yaşasın tertemiz karacierler:enbuyukkk:
kankam tokalar taçlar nerdefisfisfis
güle güle kullan bal böceğim:1hug:

Şimdi bacılarım ben size 2 foto eklicem diploma töreninde kepin içine giymek için model lazım fikir verin anacım. Balo için değil onu daha sonra eklicem. Modeli seçip kumaş almam lazım anacuğum dikicek balo elbisemi de kayınannem dikicek inş.aklinialirimsmile

Livom kız ne güzel şeyler almışın öyle güle güle kullan.
Otlarını da afiyetle iç şifa niyetine.
Deve tikeni şeysinden ben de alıcam karaciğeri temizlesin diye.
Bişi sorsam kızar mısınız bunu nasıl tüketiyordukeyvahedigeldismile

kankam sanada kokoşluk bulaştı söyliyim:)sade çizginden çıkıyosun hbaerin olsunkaydirigubbakcemile3kızım benimde kokoş küpeler almam lazım,hiç küpem yokboshayallersmile
taçların şirinliğine bak ya:asigim:yerim ben seni yacokacimcoook
bende açık alıcam artık kankam,valla para dayanmıyo,bende börbiris aldım,kokusu çok hoşuma gitti,smells good benim aldığım açık parfüm markası..çok memnunum..
bitanem hepside yakışır kuzuma,güle güle kullan kokoşum:))

kızlar nedense bunuda eklemek istedim 2li olan çevreveydi içine ayna taktırdım ortadaki meleğin rengide turuncu gibiydi onuda çevrevenin renginde boyadım boyle oldu (1 ay kadar once fln yapmıstım bunu paylaşmak istedim )

bu melegimide annem almıştı =) filli mumluguda çok sevdigim bir arkadaşım

He bu arada tek renk olucak ve büyük ihtimal krem tonlarında düşünüyorum. Kep lacivert vesarılıkaydirigubbakcemile

slm

ben biraz geriden gelerek sizi takip ediyorum... çünkü 1.sayfadan inceleyerek başladım takibe :teytey:

bişey sormak istiyorum arko kremden far bazı yapmışsınız.. :uhm:

benim göz kapağımda far kalmıyor hiç.. göz kapağım yağlı oldğu için. mafoldumben

acaba arko krem bana yarar mı?

islo,birinci resim diyorum ben..renk ve model olarak daha uygun..dieri daha abiye.bu daha sade ve uygun diyorum ben mavişimboshayallersmile
bu arada deveyi su ile içiyorum ben cano

islo,birinci resim diyorum ben..renk ve model olarak daha uygun..dieri daha abiye.bu daha sade ve uygun diyorum ben mavişimboshayallersmile
bu arada deveyi su ile içiyorum ben cano

Afroditim ben de ilkini düşündüm dedeiğin gibi diğeri biraz abiye kalıyor. Deve dikeninin kullnımı kolaymış ben de demleniyor falan sandım.
Ama siz de bana azcuk fikir vverin model ekleyin gııbilmiyorumkismile

livo:asigim:bayıldım kızım:asigim:
zaten melek figürlerini çok severim,huzur verir,fil zaten şans ve uğur getirir,kısmeti sembolize eder,çok sevdim bitanem,ayrıca evinin en sonki halini görmek isterimyeni taşındığınız zamanda çok beğenmiştim biliyosunŞeniz

Nihhahaa dediğim saatte burdayım işteee şakkıdı
çok dakik hatunum kendimi tek geçerim:smiley-cool:
Herkesi de öperimmm
sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan

çizlaar badi şop analar gününde indirime girermikisempatiksalakcinni

balım sanmıyorum TBS sallamıyo o günleri pek :umursamaz:

benimde yapan hatundu ..
kaşıntıda çok yok ..
acıda yoktu ..
ben insan değil miyim niye garibim böle ya

yıvrım benim de acı eşiğim yüksektir. boshayallersmile
ameliyattan önce bir ağrı varmış meğer yumurtalığımda, ameliyattan sonra yok olunca anladım biliyon mu, bişey eksik diyorum ne diyorum.kafamçokkarıştı
Şu sıralar o ağrı nüksediyor, şimdi şimdi çözdüm yumurtalığımın ağrıdığını. bilmiyorumkismile
O derece yani.

gacı babanenin örtüsü duygulandırdı olum benimafoldumbenhassas adamın gelemem böyle şeyleremafoldumben

aynen kanka...:gitme:
ben de yadigar şeylere bayılırım.
sizlere ananemin annesinden annaneme, ondan anneme ve annemden bana kalan ipek fuları çekip koycam şimdi bekleyin
:kedi:

kuzum ben kep töreninde keten etek altına converse giymiştim, ondan sen bana sorma diğer kızlara sor islandım :roflol:

kaydirigubbakcemile3
bence de kankam, Livim gittikçe şıkırdak oliy. aklinialirimsmile
ama yakışır kankama benim. o doğru yolu bulur ayarında kokoş olur di mi
:1hug:

kankam sorma benimde düşüncem o yönde yani senden bana bulaştı cokacimcoookama çok çok iyi oldu önceden çok sade birseydim suratıma birsey süreden cıktıyordum cilt bakımına özen göstermiyordum mafoldumben senin sayende kankam allah bin kere razı olsun
onları bir deneyim kankam bende bugun Lacoste Touch of Pink ve clinıque happy kokusuna baktım hiç begenmedim
sagol canommmmm
vallaha bende tanrıçama onu soracaktım kuzum çünkü ilk defa kullanacagım

:1rolleyes:güzelimmmm eda taşpınarın kullandığı at kıllı fırçası keseme göre olayınca dedim napabilirim napabilirim aklıma alternatif olarak bu geldi kankam...ha at kıllı ya ha ayakkabı fırçası :roflol:
bebegim evet ya sorma ögüttürmeyi unuttum böyle kullanılmaz dimi mafoldumben

Sen öyle de afet olmuşundurrkaydirigubbakcemile5
Ama burası insanı -hele de Tanrıça deyi biri var- iice kokoş yapıyor...kaydirigubbakcemile3

rendecim ben yaptım o denemeyi,herkezde far bazı olucak die bi kural yok,bende böyle bi deneme yaptım sizinle paylaştım,arkoyu sür,iyice yedir,aradan 2-3 dakika geçince farı sür,umarım memnun kalırsın,deniyenler çok memnun kaldı..

islom istediğin model olsun hemen ekliyelim,benim çıkmam lazım misafirimiz var,kaçamak yaptım telefonla konuşuyorum gibiaklinialirimsmileama kızlar özellikle TATLIGACI sana bu konuda yardımcı olacaktır,bende gelince eklerim bitanem..yeşil olan balo için uygun abiye kaçar törene söyliyim..
evet bebem azğına alıyosun hap gibi,sonra bolca su içiyosun bu kadar...
canlar öpüyorum sizi

Evet canım çok tatlı bir yeşil ama kep için ağır kaçıcak galiba birazbilmiyorumkismile
Ayy bu arada ben senbin ellerine bayıldım ya

ha yıwrım kep için olmaz tabe krem rengımı arıon kep torenıne bırde kısa ve dekolte sınırın nedır ,ayakkabı topuklu gyermısın ?ona gore bulam zevklıyımdır laelaelaelaelae

kizlar bende sizi takipe basladimda bu far bazi denilen sey far iyi tutsun diye sürdügünüz sey degilmi
arko krem mesela böyle gözler acilip kapaninca göz kapagi cizgi cizgi olmazmi far toplanmazmi ???

Kuzum çok sevinirim yaa sizin zevkinize çok güveniyorum halledelim şu işi biran önce.
Tatlıgacı kız yardım et kardeşçeğizine kırk yılın başı işe yarıcan yoksunsempatiksalakcinni (oyy şaka şaka önerilerini bekliyorum Tanrıçadan torpilliyim)
Devedikenini en kısa zamanda alıcam.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…