- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.561
bu farların kalemlerin ve olduğu çiçekli çantammm
bu benim tarzımı birebir yansıtan prenses kol badimmm
bunnlar makkak malzemelerim
dudak kalemi mavi göz kalemii
sedefli krem oje
ve geçen gün tanrıçanın aldığı benimse sahip olamadığımm, hatta bunu tanrıçayada belirttiğim çok beğendiğim kajal french setiiiiii , kalbim temizmiş anacımmm kalbim :)))
ayrıca kesinlikle benim tarzım olan sedefli beyaz küpeciklerr
ve sonn olarakkkk kolyemmm
karabiber canım sanki beni tanıyormuşsunda o şekilde hediye almışsın gibi olmuş
hepsi tam zevkim tam tarzım yani
tekrardan çook teşekkür eder, afyona selammm ederimmmm
Bugün kaşla göz arasında aldığım 2 badiaklinialirimsmile
Şeniz:kedi:livom kafeinli göz rolonu bu..krem değil..hoş bişeye benziyo en sonunda bende alıcam sanırım..14 tl felan
alma tatlım almaa
aha ısırası parmak dahacokacimcoookyerim la nazo seni:)))
canooo bunlar benım anneme nişanımda aldıgımız ayakkabılar
eferim kızzzgeçen livimle ceylo dudak şişirme olaylarından konuşuyodu..bende daha önce eklemediğim ama yapmış olduğum birşeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.. bu tarif dudağı kesinlikle kurutmuyo!! hem pilink yapıyo,hemide dudaklar kızarıyo şiş duruyo haliyleaklinialirimsmileseviyorum o hissilülülülülülü
ama herşeyden önce pilink yapıyo fenamızemuszemus
malzemeler: ay çiçek yağı..bildiğimiz mutfakta kullandığımız ya varya hani...evet tanrıça heh işte osüprizzzzz birazda karabiber..ama bizim biber değil baharat olan:roflol:biberto üstüne alınmalaelaelaelaelae
olay bu kuzu piliçlerim
miktar önemli değil..bir çay kaşığı koymanız yeterli diyim.üzerinede yağ dökün,oldu bittikaydirigubbakcemile5
dudaklarınıza pilin yaparak ovun..sonra yıkayın,ardından parlatıcınızı sürünaklinialirimsmile
bir önerim varzemuszemus sositososito
anam bunu diadan almış..beyaz sabun kokulu ıslak mendil:asigim:nasıl temizlik hissi veriyo,nasıl sevdim anlatamam:asigim:
fiyatını bilmiyorum,ama dia nın kendi ürünü olduğu için ucuzdursempatiksalakcinnizira anamda ucuz die aldı kesinlikle eminim:lepi:
kısaca ben bunu şiddetle tavsiye ederim mutlaka deneyin..çok freş harika bi kokusu varözellikle livim sen bunu mutlaka denemelisinkaydirigubbakcemile5
superisimmm, canimin ici, serzenislerim icin nolur affet, hani sadece birazcik hediye alanlara imrenmistim, o yuzden hediye diye inleyip duruyordumkusuruma bakma nolur, daha genis dusunmeliydim.. canim, hediyeler icin cok ama cok tesekkur ederim. cantaya ba-yil-dim boshayallersmile opuyorumnanaktan gul kremine de hem ben hem oglum bayildik boshayallersmile tutsuyu hemen yaktim, cok guzel bir kokusu var. kesene omrune bereket canim, tez vakitte her sey hayirlisiyla yoluna girsin insallah hayatinda..
oyy kıyamam malatyalımaa bennn:teselli:slm kizlar nasilsiniz herkes iyimi ben kotuyum dun ucusum iptal oldu haftaya pazartesine aldim bileti tabi ucak kalkarsa kalkmazsa malatya biletimde yaniyo.isin kotu yani malatya biletim iade olmuyo ve ucaklarda hic yer yok.valizlerim ortada oylece kaldim mafoldumben 5 gundur son dakika haberlerini takip etmekten habercilere dondum bbc nin sayfasinda son dakikalari takip ediyorum surekli mafoldumbenmafoldumben
Fıstıkım bu sefer benim suçum değil valla dışarıdan gelen parçalar bunlar camda açık olunca yoksam ben Tanrıçamın önerisi üzerine hareketli müzikler dinliyorum şuara slow dinlememeye çalışıyorum :sm_confused:
Aman canım benim siz melankolik olmayın da beni şu bunalımdan çıkarın yani ben sizi değil siz beni etkileyin boshayallersmile
Bu arada geçen yükselen burcumu tam olarak öğrendim fıstıklar aklinialirimsmile Anam ben doğaraken azcuk şansız dünyaya gelmişim burcum balık diye üzülüyordum yükselenim de balık çıktı :1shok:
ojeler süper çok güzel görünüyor
kızlar yakın zamanda sephoradan far bazı alan varmı fiyatı ne kadar biliyormusunuz
canım tanrıça bunun cevabını defalarca verdi
en son mesajınıda okuduysan orda yazıyor
15 lira diyee
[B]canooo bunlar benım anneme nişanımda aldıgımız ayakkabılar
acayip rahat ve guzel duruyorlar
güle güle kullan tatlımm[/B]
akannehirYaniii anne aykkabısı diyonnn..ne var bende anneyim..:dilcikar:
Zannımca annende genç kadın.aklinialirimsmile.benden 1 yaş falan büyüktür..35 filan..lülülülülülü
teşekkür ederim cenım çok mahcup oldum :kedi: ben de aynen ŞenizLivim, Aprilim, Nikoncanım ve diğer tüm topik halkı sizide çok seviyorum sakın sizi unuttum sanmayın emi :jeyyar:[/B]
gacıı sen bi izin alama sınıfta kalmış sayıcam aklinialirimsmilesinamekili bakımı mı yaptım geldim kızlar.zemuszemus..
mirinoş burdayım merakta kalmaaa...
tospiik dövmenin çizimi gerçekten başarılı,beğendim güle güle kullan..kaydirigubbakcemile5
eprıl bi taa de askerine, usulcana de ama..mırmav mırnav yaparak söyleee.sengözlerimebaksanab.
alıntını çuk beğendim :jeyyar:arka sayfada kaldı bıda edıtledım sempatiksalakcinni
[B]canooo bunlar benım anneme nişanımda aldıgımız ayakkabılar
acayip rahat ve guzel duruyorlar
güle güle kullan tatlımm[/B]
akannehirYaniii anne aykkabısı diyonnn..ne var bende anneyim..:dilcikar:
Zannımca annende genç kadın.aklinialirimsmile.benden 1 yaş falan büyüktür..35 filan..lülülülülülü
kuzum anacım genctir benim henuz 35 buçukkk
yasıtlarına gore kokoş giyinir annem benim
hatta benden daha guzel ve daha zevklidir canparem
çok ozledim anamı beyaamafoldumben
oyyyyyy kankam çok tatlısın :kedi:sevindirik oldum vallaha :asigim: canımsınkız söyliycem unutuyorum,avatarına bakınca seni görmüş gibi oluyorum:))ama benim kankam daha güzel:dilcikar:al tabi kanka,cierini temizlersin fenamızemuszemusgeç kalmamaklinialirimsmile
çıkolata rengı ojem yenı dıgerı vardı cok guzel ışıltılı...alıx avıen 110 ve 180 opuyorumnanaktan
kızlar bişi dıcem şimdı kızcaksınız o tırnaklar yemınle torpusuz halı ve tırnak etlerımıde almadım nerdeyse 3 aydır bakımsızlıktan kırın kırın kırılıyom sempatiksalakcinni bu kısa halı sız bıde uzun ve torpulu gorun ihi akannehir ellerıme pamuk dıyen ve begenen herkişe dişenkurler severım sizi sositososito anam geldı accuk ıllgılenem muchkkk
ha bu arada oje gorundugu gbı ama guneste yanar doner oli resmde pek cıkmamış
burda birbirinize hediye almaniza bittim yaa..
böyle hediyelerin degeri paha bicilmez ve insani cok mutlu eder .. ne güzel bende keske türkiyede olsaydim ve her cekilise katilsaydimzevkli hatunlarsiniz birbirinize aldiginiz hediyeler cok zevkli ...
gerilerde oda var tatlışımtembel tospameleğin süper olmuş ama kedini göremedim
evet kedi şirinmiş..melek dövmesininde çizimi çok başarılı..güzel çalışmış dövmeci..hayırlı olsun tospik..şans getirsin yeni dövmelerin tatlıma.s.
parmakların uzun ince ellerin beyaz
çok hoşlar canımopuyorumnanaktan
ojelere gelince rengini asla tarcih etmem sticker bende kullanırım ama bu kadarı benım için çok yoğun
daha uzunu mu oluyor tırnaklarının kızz
abovv bu bilem çok uzun
hijyen açısından çok uzun tırnak sevmiyorum ben
malum ben sürekli yemek yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?