Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
teşekkur ederım cicişlerrr..koyu renkte sadece kırmızı sevıom ama arada sıyah kahve yada morda gusel oluo ..annem geldı bana 2 eşofman getirmiş magazamızdan zemuszemus resmını çekıp koycam super cool durdu ..magaza kutahyada olmasa gosterırdım ben onlara aklinialirimsmile

topraamm gule gule kullan cicişleriniiii

Bugün kaşla göz arasında aldığım 2 badiaklinialirimsmile

güle güle giy bidenem
livom kafeinli göz rolonu bu..krem değil..hoş bişeye benziyo en sonunda bende alıcam sanırım..14 tl felan
alma tatlım almaa

aha ısırası parmak dahacokacimcoookyerim la nazo seni:)))
Şeniz:kedi:
canooo bunlar benım anneme nişanımda aldıgımız ayakkabılar
acayip rahat ve guzel duruyorlar
güle güle kullan tatlımm

eferim kızzz
yapayım barii
kocam banyoyu mutfaga cevirdin diyo
bayanssulusmile

bende bunun hops marka olanı var
bayılıyorum ya mis gibin kokuooo

buda cicilerimden eklediklerim:lepi:eklemediklerimde varaklinialirimsmileonları kombin edip eklicemhihoyyyt
papuçlarımkaydirigubbakcemile2

bunlarda öylesine badilerim iştezemuszemus

kızz al şehmuzunuda tango yapın gözlerinize baka bakaaa
sositososito

kuzum gule gule kullan cicilerini
nıhayetınde kavustunnnn
opuyorumnanaktan
oyy kıyamam malatyalımaa bennn:teselli:

ahhh ahh tamda balıkmışş
anlaşıldı şimdi bu melankoliii

canım tanrıça bunun cevabını defalarca verdi
en son mesajınıda okuduysan orda yazıyor
15 lira diyee

sağol tatlım bende niye sordum bir arkadasım telefonla sormuş sephoraya kendi ürününüz olan far bazı ne kadar diye 25 lira demişlerde ondan sordum cunku bende 15 diye okudum forumlarda
heralde telefondaki yanlış anladı tatlım

Livim, Aprilim, Nikoncanım ve diğer tüm topik halkı sizide çok seviyorum sakın sizi unuttum sanmayın emi :jeyyar:[/B]
teşekkür ederim cenım çok mahcup oldum :kedi: ben de aynen Şeniz

gacıı sen bi izin alama sınıfta kalmış sayıcam aklinialirimsmile
görücem sunum marifetlerini, bakalım izin alabilecek misin :jeyyar:
yohsam ııh :umursamaz:

arka sayfada kaldı bıda edıtledım sempatiksalakcinni
alıntını çuk beğendim :jeyyar:
ojenin şişede duran rengini beğendim, onun dışında ellerin maşallah çok zarif, pammuk gibizemuszemus

tembel tospam kedili dövmeni çok beğendim. melekli dövmenin gölgeleri hakkaten çok başarılı dövülmüş. hayırlı olsun diyeyim zemuszemus

kız söyliycem unutuyorum,avatarına bakınca seni görmüş gibi oluyorum:))ama benim kankam daha güzel:dilcikar:al tabi kanka,cierini temizlersin fenamızemuszemusgeç kalmamaklinialirimsmile
oyyyyyy kankam çok tatlısın :kedi:sevindirik oldum vallaha :asigim: canımsın
cigerimsin
melegim bugun aktarıya ugradım bir kaç birsey aldım ekleyecegim birazdan :sm_cool:

çıkolata rengı ojem yenı dıgerı vardı cok guzel ışıltılı...alıx avıen 110 ve 180 opuyorumnanaktan

vışşşşşş o tırnaklar ne oyle

kızlar bişi dıcem şimdı kızcaksınız o tırnaklar yemınle torpusuz halı ve tırnak etlerımıde almadım nerdeyse 3 aydır bakımsızlıktan kırın kırın kırılıyom sempatiksalakcinni bu kısa halı sız bıde uzun ve torpulu gorun ihi akannehir ellerıme pamuk dıyen ve begenen herkişe dişenkurler severım sizi sositososito anam geldı accuk ıllgılenem muchkkk

ha bu arada oje gorundugu gbı ama guneste yanar doner oli resmde pek cıkmamış

Son düzenleme:

parmakların uzun ince ellerin beyaz
çok hoşlar canımopuyorumnanaktan
ojelere gelince rengini asla tarcih etmem sticker bende kullanırım ama bu kadarı benım için çok yoğun
daha uzunu mu oluyor tırnaklarının kızz
abovv bu bilem çok uzun
hijyen açısından çok uzun tırnak sevmiyorum ben
malum ben sürekli yemek yapıyorum

burda birbirinize hediye almaniza bittim yaa..
böyle hediyelerin degeri paha bicilmez ve insani cok mutlu eder .. ne güzel bende keske türkiyede olsaydim ve her cekilise katilsaydim zevkli hatunlarsiniz birbirinize aldiginiz hediyeler cok zevkli ...

ayy canım ya bir gun gelir oda olur neden olmasın
çok tesekkurler tatlım o senin inceliğin
Şeniz

ayh tospikim unuttum sölemeyi bu da harika olmuş,oturdukça dahada harka oluropuyorumnanaktan

canım tabı yogun renk konusu zevke gore ben hem şeffaf hem koyu oje sevıyorum boshayallersmile metalıc renklerede bayılırım..bu ustundekı taş gbı duruyor ondan bayıldım yogun baya ..tırnaklarımın boyu etımı sadece 1 cm geçmiş halde en kucuk tırnagımı kırılmadıkca kesmem onu hep uzun tutarım..ama canımben hep kolonyalı mendıl ıle aralarını temızlerım..ve asla dıpten kesemem.zaten bı sure sonra kırılıyorklava:

korkma tospikim bende de hiç kabuk filan olmamıştı ama çok kaşınıoduohaoldumsmile
yapan kız çok derine inmedim kabuk olmaz demşti :hulya:seninde öledir:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…