- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.641
Ayy beni alan yaşadı hihoyyyt sevgülüm
Benim babannem de virmedi kanka mafoldumben
Annanemin tarafından kalan şeyler hep yerimseniben
sevgülün yaşamaz mı kızzz boshayallersmile bulmuş senin gibi güzeli
ananem deyince akan sular durur benim için :asigim:
benim için hacdan çanta getirmişti,takcagım tarz degil ama saklıycam Allah nasip ederse kızıma vercem kanka.hatıra işte yerimseniben
Oyy kuzum benim. :1hug:
Benim babanem de getirmişti kuzum, beyaz pullu bir çanta.a.s ben onu davetlerde halen kullanırım biliyon mu? küçük portföy gibi. :roflol:
kuzummm ben onu yazdıgını gördüm
Geçen gün Bim kmapanyasına gittiğimde, doğadanın çayı var beşibiyerde demiştim..
kimse sallammıştı :dilcikar::umursamaz:,ama ben yine fotosunu koyyiim..belkim misafir okuyanlar ilgilenir..
:roflol: delü kızzojede sınır tanımam,yeniliklere açığım,çok beğendim,tırnak yapında çok hoş.maşallah hayatım
bi kanadın eksik bile diyemicem..çünkü kanatlı meleğimsinaklinialirimsmilebende meleğimi çok özledim:1hug:bu gün misafirlerimiz var,bende kaçamak yaptım,yemekleri ben yaptımguclubacismileanamdan daha güzel yaparımda yemek ayıptır söylemesisempatiksalakcinnisen nasılsın minişim:hulya:
annen geldi demek gözün aydın,hasret giderin,bahsettiğim markayı yetkili ezanelerde bulabilirsin miricim,birazda tuzludur fiyatı malesef..
ama bizim markalarda(yerli)kesin istediğin tonları yakalarsın..ben bulursam senden önce sana haber vericem tatlım numarası ile birlikle markasınıda söylerim..
bende misafilerin gitmesini bekliyorum,bezelye maskesi yapıcamsempatiksalakcinniyeşil bi suratla çıkmıyım karşılarınaohaoldumsmile
:roflol:şehmo topuklarıma sıkarak bana tango yaptırıyo nazo:asigim:sempatiksalakcinni
çok teşekkürler canım..gönüller bir olsun,burda olmasanda bize katıl canım,kargonu karşı ödemeli yaparızsempatiksalakcinnişaka tabi:smiley-cool:güzel enerjin için teşekkürler canıma.s.
sırnaşık şeymanyak
memnunmusun gacım pekiCADIARZUtamam görmemişiz demek kızma:tomato:
kanka hepsini istiyorum görmekdelikafadulden
güle güle kullan,ama ne yap ne et ekle..çatlarım yoksa:kedi:
hallettim fot işini kaydirigubbakcemile5
livonun bugun aldıkları bayanssulusmile aktarcıda herseyin üretim ve son tüketim tarihinide baktım satıcı adam baygınlık geçirecekti resmen :umursamaz:
kanka senin aldıgın bir şaç bakım ürünü vardı ondan alacaktım tarihi geçmiş o yuzden almadım ama gözüm kaldı vallaha :sinifsinif:
selülit yağı popom için muslumedine markası 15 tl aldım içindekiler
portakal yağı
biberiye yağı
kekik yağı
zambak yağı
havuç yağı
pelesenk yağı (o neyse)
susam yağı
lavanta yağı
keten yağı
limon yağı
avakodo yağı
menekşe esansı
biricik kankacığım:asigim: söyledigi otlar Şahdere otu ve devedikeni otu ve geçen gün aldığım yeşil kilim
bu da geçen japon pazarından ayakkabı fırçası (bacaklara masaj yapmak için ) ekleyim dedim :sm_cool:
bunlar diger aldıklarım french geçen gün almıştım ama benim tırnaklarım kısadır uzasın yapacagım inş (o zamana kadar kesmezsem tabiki )sempatiksalakcinni
artık parfümleri d&p alıyorum çünkü para dayanmıyor aldıgım n1 noa yani 22 tl fiyatı 100ml
sallantılı küpelerden hoşlanmam ama elimin altında bulunsun diye aldımcokacimcoook
bunlara bayıldımkızlar nedense bunuda eklemek istedim 2li olan çevreveydi içine ayna taktırdım ortadaki meleğin rengide turuncu gibiydi onuda çevrevenin renginde boyadım boyle oldu (1 ay kadar once fln yapmıstım bunu paylaşmak istedim )
bu melegimide annem almıştı =) filli mumluguda çok sevdigim bir arkadaşım
Bu fular yaklaşık 100 senelik filandır herhalde...:asigim:
Çok değerli benim için...kenarlarında ara ara yırtıklar var ama bi şekilde kullanıyorum yine katlayarak... kaydirigubbakcemile5
Canlarum Bu ikisi kendi üretimim. Elbette annemin yardımıyla... kaydirigubbakcemile3
İlki kadife ceket,
İkincisi merserize bluz. hihoyyyt
Rihanna rihanna.:dilcikar:.,armut suratlının biri.naniknanik.kim totosunu ööle kıvırsa poz verse fiziği süper çıkar.aklinialirimsmile.
Rihanna rihanna.:dilcikar:.,armut suratlının biri.naniknanik.kim totosunu ööle kıvırsa poz verse fiziği süper çıkar.aklinialirimsmile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?