- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.681
nörüonuz gı tıfıllar hep sız ıstıonuz accıhta ben ısteyem bişiler bi düşünem:uhm: kupkuru saçı pambık gıbı yapacak şampuan ve krem önerısı ıstıom...bıtkısel çözumler yazman hepıcını bılıom anamın ucuz dıe aldıgı dove ve kırmızı elseveyı bıtırecem dıe kafama çala çala kepeklendım ılk defa -tatlicadiarzu- korkarım bu saça bıt gırse ıntıar eder hayvan gbı gur ve kalın telli :enbuyukkk:
tamam bitkisel kabul etmiyosun ama..
sadece zeytinyağı ile bakım yaptın mı?
Bi de bunu dene..
[B]ben birinciyi kullanıyorum..[/B][/QUOTE]
cano ben btkısel karışımdır,zeytınyagıdır,serumu spreyı her mokunu bılıom...ben sadece şampuan ve saç kremı ıstıom cok bılınmedık durulanabılen..bundan var 2 yıldr kulanıom..hanı benım saçım cok serttı yumusacık yaptı dedıgınız elseve,dove,elıdorpanhtene ve glıs dışında şampuan ve sac kremı onerılerı beklıom :kedi:[/B]
küstum kımse bana derman olmuo hep siz hep siz :umursamaz:
cano ben btkısel karışımdır,zeytınyagıdır,serumu spreyı her mokunu bılıom...ben sadece şampuan ve saç kremı ıstıom cok bılınmedık durulanabılen..bundan var 2 yıldr kulanıom..hanı benım saçım cok serttı yumusacık yaptı dedıgınız elseve,dove,elıdorpanhtene ve glıs dışında şampuan ve sac kremı onerılerı beklıom :kedi:
Canım saç tipimiz aynı. Ve ben de hala kuruluğa kesin çözüm bulamadım.:umursamaz:
Bitkilerle idare ediyorum allahtan bitkiler ve yağ bakımları var.boshayallersmile
yoksa piyasadaki ucuz-pahalı hiç bir şampuan derdime derman olamadı henüz...
kafama gore koydum bişiler umarım begenırsın ısland
Boyanın içeriğindeki renkler: Çikolata kahve, dore, akuju, açık kumral) mışş...
DQ dan alıntıdır..
[/COLOR]
piyasada ne varsa herbişeyi kullanmışın..o zaman ipek marka şampiyonu dene..yada yine doğal diycem..doğal zabınları dene..
benım saçıma sık kullandıklarım ,elıdorun saç serumu ufak ama super....
kerastes gece serumu süt gıbı bu onarıomuş cok kullanmadım saçım uzayınca kullancam şimdı uçlar ölü saç degmez sempatiksalakcinni
mecıtefendının karışımı..super otesı geceden suruom sabah yıkıom sac suyumada karıstrıom hergun sıkıomsempatiksalakcinni
cok delılırsem çalıom bebek yagını..
bu mecıt efendıd zeytınyagıda var ondan extra kullanmıom
bu arada yagları ısıtıp sıcakken yedırırsnız daha faidelı..daha guzel emıo ayrıyetten
sıcak makas alcek gucum olmadıından makası çakmakla ısıtıp ole kesıom sac uclarını bolece erıyo ve uclar nemlı kalıo beyaz olmuo kaydirigubbakcemile
kot üzerine çok güzel olur balım boshayallersmileSağol bitanemopuyorumnanaktan...Dikiş zor bir şey değil kuzum ama sabır istiyor..bende de hiç sabır yok. yanımda annem olmazsa camdan aşşa atarım valla. -tatlicadiarzu-
bu ceketi kot üzerine de giyebiliyorum, etekle de oluyor. kaydirigubbakcemile5
Gerçekten çok belli oluyor tatlım ya özledim meleğimi :gitme:
gacım bu renk sana çok güzel olurMiriana şunu açıkla canım yaa..dore,akaju nasıl bişey? hangi rengin doresi ve akajusu acceba?4 rengin karışımıymışta..bu dore ve akajuyu annamadım..fisfisfis
gacım bu renk sana çok güzel olur
bi de adriana limanın en son koyduğun saç rengi de çok güzel olur boshayallersmile
miriana şu selactiva denilen mavi sulardan kullandın mı hiç, çok güzel diyorlar bir fikrin var mıboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?