Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

tamam bitkisel kabul etmiyosun ama..
sadece zeytinyağı ile bakım yaptın mı?
Bi de bunu dene..

ben birinciyi kullanıyorum..

küstum kımse bana derman olmuo hep siz hep siz :umursamaz:

Canım saç tipimiz aynı. Ve ben de hala kuruluğa kesin çözüm bulamadım.:umursamaz:
Bitkilerle idare ediyorum allahtan bitkiler ve yağ bakımları var.boshayallersmile
yoksa piyasadaki ucuz-pahalı hiç bir şampuan derdime derman olamadı henüz...

piyasada ne varsa herbişeyi kullanmışın..o zaman ipek marka şampiyonu dene..yada yine doğal diycem..doğal zabınları dene..

benım saçıma sık kullandıklarım ,elıdorun saç serumu ufak ama super....
kerastes gece serumu süt gıbı bu onarıomuş cok kullanmadım saçım uzayınca kullancam şimdı uçlar ölü saç degmez sempatiksalakcinni

mecıtefendının karışımı..super otesı geceden suruom sabah yıkıom sac suyumada karıstrıom hergun sıkıomsempatiksalakcinni

cok delılırsem çalıom bebek yagını..

bu mecıt efendıd zeytınyagıda var ondan extra kullanmıom

bu arada yagları ısıtıp sıcakken yedırırsnız daha faidelı..daha guzel emıo ayrıyetten
sıcak makas alcek gucum olmadıından makası çakmakla ısıtıp ole kesıom sac uclarını bolece erıyo ve uclar nemlı kalıo beyaz olmuo kaydirigubbakcemile

Boyanın içeriğindeki renkler: Çikolata kahve, dore, akuju, açık kumral) mışş...
DQ dan alıntıdır..

Miriana şunu açıkla canım yaa..dore,akaju nasıl bişey? hangi rengin doresi ve akajusu acceba?4 rengin karışımıymışta..bu dore ve akajuyu annamadım..fisfisfis

[/COLOR]
piyasada ne varsa herbişeyi kullanmışın..o zaman ipek marka şampiyonu dene..yada yine doğal diycem..doğal zabınları dene..

doğru dıon gız zıbarıksempatiksalakcinni ıpegı sacım boyasızken ortaokulda kullanıodum..gene alabılırım hele şu ballıısına hastaydım ne höş kokardı boshayallersmile sabuna gelınce bıkere nenemı dınledım saçıma degdırdıgım gıbı sabun kafama yapıştı sempatiksalakcinni ınanınmı köpurmedı dolaştı sabunu zor kurtardım arap saçımdan sempatiksalakcinni

Ehh Mirican sen zaten bi sürü şey yapıyomuşsun, memnunsun da...:sm_confused:
Hem de soruyon daha, alemsin yani kuzum...
sempatiksalakcinni

kızlar şu nemlendiriciyi çok görüyorum nette..cilt ile ilgili heryerde ve ecz.lerde..
süper bişeymiş.yağlı yağlıyapışkan his yapmayan bişey olduğu söyleniyor..
200 ml.20tl..

kot üzerine çok güzel olur balım boshayallersmile

miriana son durulama suyuna bitki çayı denedin mi bilmiyorum, hatta buna çare olur mu bilmiyorum ama islanddan çaldım ben denemeyi düşünüyorum artıkboshayallersmile

bu arada yağları ısıtarak kullanımı ilgimi çekti CADIARZU

Miriana şunu açıkla canım yaa..dore,akaju nasıl bişey? hangi rengin doresi ve akajusu acceba?4 rengin karışımıymışta..bu dore ve akajuyu annamadım..fisfisfis
gacım bu renk sana çok güzel olur
bi de adriana limanın en son koyduğun saç rengi de çok güzel olur boshayallersmile

miriana şu selactiva denilen mavi sulardan kullandın mı hiç, çok güzel diyorlar bir fikrin var mıboshayallersmile

Miriana kuzucum benim saçlarım yağlı maalesef kuru saç nası bişi hiç bilmem ama şampuana 1 kaşık bal katmak çok iyi geliyormuş bir de bepanten, evigen, bemix vs. deneyebilirsin tatlım.bilmiyorumkismile

evet şekertom, bende öyle düşündüm..a.s
ama miriana bişey demiyo..kendine gelince neeepimm sööleyin diyo.. ki..herşeyi denemiş yapıyor olamsına rağmen..
kız miriana bizi mi test ediyon..guclubacismile

tanrıçam patronum gelmiş zemuszemus
ben de bimden aldığım ganimetlerimi ekliyim kaytarıcılık yapmiyim hihoyyyt

sudocremi suder arkadaşımın tavsiyesi üzerine dikkatimi çekti aldım. benim yüzümde bezeler çıkıyor ve çenemde ara ara sivilce çıkıyor umarım faydalı olur. bir de yanaklarım kızarık olur hep ama kremi sürdüğümden beri böyle bir şey kalmadı artık, hayırlısı boshayallersmile

bu taşı da kardeşim pazardan 1tlye almış, tanrıçamın dediği ametist taşı olduğunu sanıyorum. ne dersin tanrıçam fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…