- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.661
Dimi az salınır öle giyerim kepi.ben beğendim bunu..ne giyersen ,her şekilde elbisen kapanacak..arada modeli göstermek için, kendini yellersin canımm..sempatiksalakcinni
kepinin içine toplu saç mı ?dağınık,salık bir saç mı? düşünüyon.. ona göre bişeyler bakak..
Çok hoş modeller var ya baloya daha uygun ama ilk elbiseye bittim bu dikilebilir mi ki?bilmiyorumkismilekafama gore koydum bişiler umarım begenırsın ısland
Kıskanç yaa sana eklediler dimi fotoyualsanaalsanasmile yakışır kuzumazemuszemus
Mirican ben bunu kaydettim kendim içün..hehehe kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
Patim tanrıçamın evde misafiri varmış, gelcek ama. yerimseniben
Livo da dizi izlemeye gitti boshayallersmile
Ben de yimek yiyip gelcem kuzular
Ayy hızır gibisiniz ya çok sağol canım benim zahmetlere soktum sizi ama o kadar kararsızımki yardımlarınız olmadan bi mok bulamıcameyvahedigeldismileevet koydugum 1 cı resımdekı elbıse cıdden super kumaşı ınce trıko gbı bende dıktrcem :kedi: ıslannd gelsınde baksın şunnara
Evet canım çok şekermiş
kep töreni için ortadaki elbise uygun olabilir..ince krem keten bir elbise..
eteklerindeki desenlerin olmadığını düşün..bence olur bi model..
Allah senin tependen baka alemsin ya :)))island..bu da kep töreni saçı.. çok aramayasın diye yardımcı olayım dedim..:1ninca:
Bu saça bayıldım ve hemencik kopyaladım.olumunekankayizsmilekep için uygun model
22.06.2004
nazo gelin ünivden mezun oluyor
o zaman kotondan aldıgım siyah diz üstünde kolsuz bel altından incecik kemeri olan bi elbise almıştım 40 liraya
ne gunlerdi yavvvboshayallersmile
bu kombinasyona bayıldım, tekrar göriyim diye alıntıladım:asigim::asigim:kızlar nedense bunuda eklemek istedim 2li olan çevreveydi içine ayna taktırdım ortadaki meleğin rengide turuncu gibiydi onuda çevrevenin renginde boyadım boyle oldu (1 ay kadar once fln yapmıstım bunu paylaşmak istedim )
kadife ceket çok şık duruyoe nasıl yaptınız bunu. yakasını, kesimini, rengini çok beğendimkaydirigubbakcemile5Canlarum Bu ikisi kendi üretimim. Elbette annemin yardımıyla... kaydirigubbakcemile3
İlki kadife ceket,
ya bu kız çok datlu, çok gülüyorum sanaa :roflol::roflol::roflol:Bıcı bıcıya gittim gelicem:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile3
Kıskanç yaa sana eklediler dimi fotoyualsanaalsanasmile yakışır kuzumazemuszemus
bu kombinasyona bayıldım, tekrar göriyim diye alıntıladım:asigim::asigim:
liv aldıklarını güle güle kullan canım. fırça tahriş etmesin narin cildini
kadife ceket çok şık duruyoe nasıl yaptınız bunu. yakasını, kesimini, rengini çok beğendimkaydirigubbakcemile5
ilk fuların da sarısı var bende. böyle ipekli nylon gibi duruyor, hatıra benimki de:kedi:
ya bu kız çok datlu, çok gülüyorum sanaa :roflol::roflol::roflol:
mmm mis gibi koklayıp öpim seni Şeniz
Kıskançım benene :umursamaz: opuyorumnanaktan
kafama gore koydum bişiler umarım begenırsın ısland
kadife ceket çok şık duruyoe nasıl yaptınız bunu. yakasını, kesimini, rengini çok beğendimkaydirigubbakcemile5
ilk fuların da sarısı var bende. böyle ipekli nylon gibi duruyor, hatıra benimki de:kedi:
yaa bu elbiseye bayıldım, giymek istiyorum bunu:asigim: boshayallersmile
Evet canım çok tatlı bir yeşil ama kep için ağır kaçıcak galiba birazbilmiyorumkismile
Ayy bu arada ben senbin ellerine bayıldım ya
yaa bu elbiseye bayıldım, giymek istiyorum bunu:asigim: boshayallersmile
Hoş model valla yaptır kız takım giyiniveriririz
Bu triko ya dikilir mi acaba normal kumaşlabilmiyorumkismile
teşekkür ederim canım, dikişten hiç anlamıyorum ama kesim, renk felan çok hoşKuzum kalıp filan anneme ait. model ve dikişin bir kısmı benden...boshayallersmile
hakim yaka, göğüs altı kuplarla oturtuluyor sadece, başka pens filan yok. dümdüz.
ama tam oturuyor üste.
Arkası da şu şekilde nikonum:hulya:
:kedi: sağol canım Şeniz valla isterdim yakışmasını, ya da en azından dolabımda olmasını boshayallersmileO elbise senin köpeen olsun sempatiksalakcinni
Çok da yakışır kız diktirirver bulamazsan
Esnek triko veya jarseden olur kanımca bu islandım.:sm_confused:
normal kumaşla da olur ama bedeni sarmaz tam olaraktan...CADIARZU
Kızlar Akitra nerelerde yaa göremiyom onu benfisfisfis
nörüonuz gı tıfıllar hep sız ıstıonuz accıhta ben ısteyem bişiler bi düşünem:uhm: kupkuru saçı pambık gıbı yapacak şampuan ve krem önerısı ıstıom...bıtkısel çözumler yazman hepıcını bılıom anamın ucuz dıe aldıgı dove ve kırmızı elseveyı bıtırecem dıe kafama çala çala kepeklendım ılk defa -tatlicadiarzu- korkarım bu saça bıt gırse ıntıar eder hayvan gbı gur ve kalın telli :enbuyukkk:
teşekkür ederim canım, dikişten hiç anlamıyorum ama kesim, renk felan çok hoş
hakim yaka çok seviyorum ben
güle güle giy kuzumopuyorumnanaktan
akitra bir süreliğine memleketine gitti kuzum
yokluğu belli oluyor değil migamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?