Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Miriana şunu açıkla canım yaa..dore,akaju nasıl bişey? hangi rengin doresi ve akajusu acceba?4 rengin karışımıymışta..bu dore ve akajuyu annamadım..fisfisfis

gacım mothercare mağazasından aldım
ama raflarda yer almıyor bu krem nedense
kasaya söylüyorsun içerden getiriyorlar fisfisfis

kizlar bende sizi takipe basladimda bu far bazi denilen sey far iyi tutsun diye sürdügünüz sey degilmi
arko krem mesela böyle gözler acilip kapaninca göz kapagi cizgi cizgi olmazmi far toplanmazmi ???
tatlım ben evde denedim onu,saatlerce kaldı gözümde,öyle bi his olmadı..ama dediğim gibi kremi çok iyi yediriceksiniz,aradan 2-3 dakika geçince farı sürüceksiniz.o yağlı his kalmasın

Tatlıgacı kız yardım et kardeşçeğizine kırk yılın başı işe yarıcan yoksunsempatiksalakcinni (oyy şaka şaka önerilerini bekliyorum Tanrıçadan torpilliyim)
kaydirigubbakcemile3torpilli olduğunu belli etme demedimmi:mymeka:sonra müdürün kızı olduğun anlaşılıcak:mymeka:

tanrıçam geç kalma bitanem yüffen...
kurban olsunlar ya nasılda tatlı söylemiş:asigim:inan anca gelebişdim kankamŞeniz
sana her seferinde hasta olduğumu söylüyorum ama yine söylicemhem güzel,hem akıllı,hem becerikli hemde süper bi kişiliksin aprilim ne diyim sanaboshayallersmileellerine emeğine sağlık,senin 100 yıllık flara bakarkende gözlerim doldu iyimibenneyaptımki
ayy ne güzell yaaa babannenizin size kalan eşyalarndan eklemşsnz...
benm babannem iğne vermedi bana
aprilim onları sen mi yaptınnn hem hamarat hem güzel hem bakımlı hem..... =))
babaneyle şaka olmaz:mymeka:kadın burayo okumuyo diye dedikodu yapma pati
island..bu da kep töreni saçı.. çok aramayasın diye yardımcı olayım dedim..:1ninca:
allah cezanı vermesin :roflol:
alla alla gözlerim kapanıyo erkenden anlamadım gitti
al bendende o kadarmirmirmirmirkızları özlemesem yatıp uyuycam
Bana da afiyet olduu
oooyyy yerim lan senikaydirigubbakcemile3:1hug:yarasın aproşuma

Kızlar Akitra nerelerde yaa göremiyom onu ben
bebem akitoş ailesinin yanına gittikaydirigubbakcemile5
defne garlı saç maskesini denedinmi hiç miri?

benim yılan şampuanım bitti,anam hacışakirin şampuanını almış çok hoşuma gitti yumuşacık yaptı,bi bak derim..ucuzda
sanırım adaçaylı olan bizdeki..

akitra bir süreliğine memleketine gitti kuzum
yokluğu belli oluyor değil
burdan bi kişi gelmesin anında yokluğu belli oluyo nikom..misal minik bu ara gelmiyoaklinialirimsmile

agzımdan çaldın sempatiksalakcinni benım msndeydı o ama kayıp 1 haftadır bende yazceydım sen yazdın
hangi ara samimi oldunuz msn alsınız kız:))
tanrıçam gelmişşş hihoyyyt

aprilimhihoyyytŞenizbitanem nasılsın görüşemedik kaç gündür doğru dürüstolumunekankayizsmile

Aşkommm ben seni yirim kaşına gözüne kurban...Şeniz
Güzel sözlerin içün sana on bin milyon öpcük! opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
İyiyim be kankam, topiğimizde duruyom yazışıyom daha iyi oluyom valla...hihoyyyt

Dün sevdalıma gittim geldim işte, çok mutluyam. Hep selam söyledi size ama buluşmaya olumlu bakmadı...:gitme:
bilekliğimi de çok beğendi :asigim:
ders çalışmıyorum diye kızdı bi de enseme vurdu :mymeka: -tatlicadiarzu-

Sen nasılsın bitanem kuzu sarmam
Şeniz

vay vay vay nikomaklinialirimsmilegüle güle süslenbayanssulusmilebim ganimetlerini çok sevdimopuyorumnanaktan
aga ametist taşı sözde ama çakma ametist..el kadar kuvars taşını 30 tl yemi ne almıştım ekledim ya geçen..doğal taşlar çok pahalı,böyle taşlar kesinlikle güvenilir ve orjinalliğine inanılan yerlerden alınmalıdır nikomŞenizsuderin kremide almışın hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile5

amanın tanrıça burdaaaa oleyyyyopuyorumnanaktan
canım:1hug:hoşgeldin bebem,resim eklicem birazdanzemuszemus
sırnaşık şeyolum koptum ya harbimi:))
gacım mothercare mağazasından aldım
ama raflarda yer almıyor bu krem nedense
kasaya söylüyorsun içerden getiriyorlar fisfisfis

buyırsengözlerimebaksanabhee bende senin niko
mothercare mağzası nehiç demessin patron anlamaz şimdi, bi açıklık getiriyimlaelaelaelaelae

:roflol: :roflol:
anlatıma öldüm yalnız:))ders çalışmıyom die enseme vurdu bide:mymeka:kaydirigubbakcemile3...
beğendimi:kedi:hihoyt o zaman:smiley-cool:
bende muaynen günümdeyim,az önce çift demlediğim kuşburnu çayımı içtim,bolca bal koydum,bu gün çok iş yaptım,pestilim çıktı,bide regl olunca daha bi yoruluyo insanguclubacismile
aşkım haftaya gelebilirdelikafaduldenyarın belli olucak,beklemedeyiz kuzum:Saruboceq:
bi yandan saçıma maske yaptım,bide bezelye maskesi yaptım:))ekliycem birazdan:kedi:

minik yok hakket ben bişi demiyom gariiaklinialirimsmileaklinialirimsmile:jeyyar:

Tanrişkom..mağdırkeyyr bebek malzemeleri ve analarının malzemelerini satan mağğğzaaa..
Daaa o konulara gelmedin ,öğretçek:ecrin_bebek: askerin sana.:CüvCüv:.aklinialirimsmile

buyırsengözlerimebaksanabhee bende senin niko
mothercare mağzası nehiç demessin patron anlamaz şimdi, bi açıklık getiriyimlaelaelaelaelae

minik bebiş tanrıça dünyaya iştigal etmeye başlasın öretirim ben sana canım
çoluk çocuk giyim mağazası
ilerde kometikten ziyade bu mağazalrdan çıkmıcan yaşayark öğrenicen inşaallah zemuszemus

Oyy geçmiş olsun kuzucum yaa ben hastayken değil maske yapcak dötümü kaldırcak halim olmuyo ağrıdan kokoşlul büle bişey işte.
Ayy inşallah ayarlarsınız haftaya canom sevdiceğinlen....aklinialirimsmile

Ben yatıyorum garii arkamdan iş çevirmeyin öle foto moto aklınızı alırım böleeaklinialirimsmile
İyi geceler kuzucuklaropuyorumnanaktan

vurdu ama kanka...:mymeka:
ama sora öpti, hemen geçti. :asigim: :kedi:
canın istemiyosa çalışma didi, komşunun sümüklü kızını alırlar senin yerine bakanlıklara didi.mafoldumben
sen zaten otur evde kızan bak didi.mafoldumben
bıyıklı kadın ol didi.mafoldumben
ders çalışma sen hep gez zati didi.mafoldumben
dedi bunları kanka...
:a015: sempatiksalakcinni

Kankaa gelcek mi harbiden...akannehir
Ayy inşallah pismillah...dualarım sizle balparem. hihoyyyt :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Oyy kıyamam sana aşkom, iç çayını mis gibi.:1hug:
Çok durma bu gece gari yat uyu sıcak sıcak bebekim
yerimseniben

:roflol::roflol:
ay eprılım öldürdün beniii..

ne kadar marifetlisin cnm bayıldım

nikoncan güle güle kullan aldıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…