- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.701
aprişim naber toprağammmmbayanssulusmile
Miriana şunu açıkla canım yaa..dore,akaju nasıl bişey? hangi rengin doresi ve akajusu acceba?4 rengin karışımıymışta..bu dore ve akajuyu annamadım..fisfisfis
[B]nikon bunu mu diyon?[/B][/QUOTE]
arayan belasını bulur ama ben bunu aramıyom gı:1ninca:
resim çıkması sayfaya yapıştırdım linki şu yazı çıktı;
aradığını bulamadık kusura bakma
ama şunu unutma arayan belasını bulur bu yüzden arama devam et.
hemen pes etmeyin
şaka mı bu ya :roflol::roflol::roflol:
he canım pes itmem belamı da bulurum ne yazık ki
ederim bulurum:delphin:
tatlım ben evde denedim onu,saatlerce kaldı gözümde,öyle bi his olmadı..ama dediğim gibi kremi çok iyi yediriceksiniz,aradan 2-3 dakika geçince farı sürüceksiniz.o yağlı his kalmasınkizlar bende sizi takipe basladimda bu far bazi denilen sey far iyi tutsun diye sürdügünüz sey degilmi
arko krem mesela böyle gözler acilip kapaninca göz kapagi cizgi cizgi olmazmi far toplanmazmi ???
kaydirigubbakcemile3torpilli olduğunu belli etme demedimmi:mymeka:sonra müdürün kızı olduğun anlaşılıcak:mymeka:
Tatlıgacı kız yardım et kardeşçeğizine kırk yılın başı işe yarıcan yoksunsempatiksalakcinni (oyy şaka şaka önerilerini bekliyorum Tanrıçadan torpilliyim)
kurban olsunlar ya nasılda tatlı söylemiş:asigim:inan anca gelebişdim kankamŞeniz
tanrıçam geç kalma bitanem yüffen...
sana her seferinde hasta olduğumu söylüyorum ama yine söylicem
Bu fular yaklaşık 100 senelik filandır herhalde...
Çok değerli benim için...kenarlarında ara ara yırtıklar var ama bi şekilde kullanıyorum yine katlayarak...
Canlarum Bu ikisi kendi üretimim. Elbette annemin yardımıyla...
İlki kadife ceket,
İkincisi merserize bluz.
babaneyle şaka olmaz:mymeka:kadın burayo okumuyo diye dedikodu yapma patiayy ne güzell yaaa babannenizin size kalan eşyalarndan eklemşsnz...
benm babannem iğne vermedi bana
aprilim onları sen mi yaptınnn hem hamarat hem güzel hem bakımlı hem..... =))
allah cezanı vermesin :roflol:island..bu da kep töreni saçı.. çok aramayasın diye yardımcı olayım dedim..:1ninca:
al bendende o kadarmirmirmirmirkızları özlemesem yatıp uyuycamalla alla gözlerim kapanıyo erkenden anlamadım gitti
oooyyy yerim lan senikaydirigubbakcemile3:1hug:yarasın aproşumaBana da afiyet olduu
bebem akitoş ailesinin yanına gittikaydirigubbakcemile5
Kızlar Akitra nerelerde yaa göremiyom onu ben
defne garlı saç maskesini denedinmi hiç miri?nörüonuz gı tıfıllar hep sız ıstıonuz accıhta ben ısteyem bişiler bi düşünem kupkuru saçı pambık gıbı yapacak şampuan ve krem önerısı ıstıom...bıtkısel çözumler yazman hepıcını bılıom anamın ucuz dıe aldıgı dove ve kırmızı elseveyı bıtırecem dıe kafama çala çala kepeklendım ılk defa - korkarım bu saça bıt gırse ıntıar eder hayvan gbı gur ve kalın telli :enbuyukkk:
burdan bi kişi gelmesin anında yokluğu belli oluyo nikom..misal minik bu ara gelmiyoaklinialirimsmileakitra bir süreliğine memleketine gitti kuzum
yokluğu belli oluyor değil
hangi ara samimi oldunuz msn alsınız kız:))
agzımdan çaldın sempatiksalakcinni benım msndeydı o ama kayıp 1 haftadır bende yazceydım sen yazdın
tanrıçam gelmişşş hihoyyyt
kurban olsunlar ya nasılda tatlı söylemiş:asigim:inan anca gelebişdim kankamŞeniz
sana her seferinde hasta olduğumu söylüyorum ama yine söylicemhem güzel,hem akıllı,hem becerikli hemde süper bi kişiliksin aprilim ne diyim sanaboshayallersmileellerine emeğine sağlık,senin 100 yıllık flara bakarkende gözlerim doldu iyimibenneyaptımki
oooyyy yerim lan senikaydirigubbakcemile3:1hug:yarasın aproşuma
aprilimhihoyyytŞenizbitanem nasılsın görüşemedik kaç gündür doğru dürüstolumunekankayizsmile
vay vay vay nikomaklinialirimsmilegüle güle süslenbayanssulusmilebim ganimetlerini çok sevdimopuyorumnanaktantanrıçam patronum gelmiş zemuszemus
ben de bimden aldığım ganimetlerimi ekliyim kaytarıcılık yapmiyim hihoyyyt
sudocremi suder arkadaşımın tavsiyesi üzerine dikkatimi çekti aldım. benim yüzümde bezeler çıkıyor ve çenemde ara ara sivilce çıkıyor umarım faydalı olur. bir de yanaklarım kızarık olur hep ama kremi sürdüğümden beri böyle bir şey kalmadı artık, hayırlısı boshayallersmile
bu taşı da kardeşim pazardan 1tlye almış, tanrıçamın dediği ametist taşı olduğunu sanıyorum. ne dersin tanrıçam fisfisfis
canım:1hug:hoşgeldin bebem,resim eklicem birazdanzemuszemusamanın tanrıça burdaaaa oleyyyyopuyorumnanaktan
sırnaşık şeyolum koptum ya harbimi:))arayan belasını bulur ama ben bunu aramıyom gı:1ninca:
resim çıkması sayfaya yapıştırdım linki şu yazı çıktı;
aradığını bulamadık kusura bakma
ama şunu unutma arayan belasını bulur bu yüzden arama devam et.
hemen pes etmeyin
şaka mı bu ya :roflol::roflol::roflol:
he canım pes itmem belamı da bulurum ne yazık ki
ederim bulurum
gacım mothercare mağazasından aldım
ama raflarda yer almıyor bu krem nedense
kasaya söylüyorsun içerden getiriyorlar fisfisfis
Aşkommm ben seni yirim kaşına gözüne kurban...Şeniz
Güzel sözlerin içün sana on bin milyon öpcük! opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
İyiyim be kankam, topiğimizde duruyom yazışıyom daha iyi oluyom valla...hihoyyyt
Dün sevdalıma gittim geldim işte, çok mutluyam. Hep selam söyledi size ama buluşmaya olumlu bakmadı...:gitme:
bilekliğimi de çok beğendi :asigim:
ders çalışmıyorum diye kızdı bi de enseme vurdu :mymeka: -tatlicadiarzu-
Sen nasılsın bitanem kuzu sarmam Şeniz
tatlım ben evde denedim onu,saatlerce kaldı gözümde,öyle bi his olmadı..ama dediğim gibi kremi çok iyi yediriceksiniz,aradan 2-3 dakika geçince farı sürüceksiniz.o yağlı his kalmasın
kaydirigubbakcemile3torpilli olduğunu belli etme demedimmi:mymeka:sonra müdürün kızı olduğun anlaşılıcak:mymeka:
Anaa anaşılmış mıdır gııbilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
sana her seferinde hasta olduğumu söylüyorum ama yine söylicemhem güzel,hem akıllı,hem becerikli hemde süper bi kişiliksin aprilim ne diyim sanaboshayallersmileellerine emeğine sağlık,senin 100 yıllık flara bakarkende gözlerim doldu iyimibenneyaptımki
babaneyle şaka olmaz:mymeka:kadın burayo okumuyo diye dedikodu yapma pati
allah cezanı vermesin :roflol:
al bendende o kadarmirmirmirmirkızları özlemesem yatıp uyuycam
oooyyy yerim lan senikaydirigubbakcemile3:1hug:yarasın aproşuma
[B]defne garlı saç maskesini denedinmi hiç miri?[/B]
benim yılan şampuanım bitti,anam hacışakirin şampuanını almış çok hoşuma gitti yumuşacık yaptı,bi bak derim..ucuzda
sanırım adaçaylı olan bizdeki..
burdan bi kişi gelmesin anında yokluğu belli oluyo nikom..misal minik bu ara gelmiyoaklinialirimsmile
hangi ara samimi oldunuz msn alsınız kız:))
aprilimhihoyyytŞenizbitanem nasılsın görüşemedik kaç gündür doğru dürüstolumunekankayizsmile
buyırsengözlerimebaksanabhee bende senin niko
mothercare mağzası nehiç demessin patron anlamaz şimdi, bi açıklık getiriyimlaelaelaelaelae
:roflol: :roflol:
anlatıma öldüm yalnız:))ders çalışmıyom die enseme vurdu bide:mymeka:kaydirigubbakcemile3...
beğendimi:kedi:hihoyt o zaman:smiley-cool:
bende muaynen günümdeyim,az önce çift demlediğim kuşburnu çayımı içtim,bolca bal koydum,bu gün çok iş yaptım,pestilim çıktı,bide regl olunca daha bi yoruluyo insanguclubacismile
aşkım haftaya gelebilirdelikafaduldenyarın belli olucak,beklemedeyiz kuzum:Saruboceq:
bi yandan saçıma maske yaptım,bide bezelye maskesi yaptım:))ekliycem birazdan:kedi:
nikon bunu mu diyon?
:roflol: :roflol:
anlatıma öldüm yalnız:))ders çalışmıyom die enseme vurdu bide:mymeka:kaydirigubbakcemile3...
beğendimi:kedi:hihoyt o zaman:smiley-cool:
bende muaynen günümdeyim,az önce çift demlediğim kuşburnu çayımı içtim,bolca bal koydum,bu gün çok iş yaptım,pestilim çıktı,bide regl olunca daha bi yoruluyo insanguclubacismile
aşkım haftaya gelebilirdelikafaduldenyarın belli olucak,beklemedeyiz kuzum:Saruboceq:
bi yandan saçıma maske yaptım,bide bezelye maskesi yaptım:))ekliycem birazdan:kedi:
vurdu ama kanka...:mymeka:
ama sora öpti, hemen geçti. :asigim: :kedi:
canın istemiyosa çalışma didi, komşunun sümüklü kızını alırlar senin yerine bakanlıklara didi.mafoldumben
sen zaten otur evde kızan bak didi.mafoldumben
bıyıklı kadın ol didi.mafoldumben
ders çalışma sen hep gez zati didi.mafoldumben
dedi bunları kanka...:a015: sempatiksalakcinni
Kankaa gelcek mi harbiden...akannehir
Ayy inşallah pismillah...dualarım sizle balparem. hihoyyyt :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Oyy kıyamam sana aşkom, iç çayını mis gibi.:1hug:
Çok durma bu gece gari yat uyu sıcak sıcak bebekim yerimseniben
Ben yatıyorum garii arkamdan iş çevirmeyin öle foto moto aklınızı alırım böleeaklinialirimsmile
İyi geceler kuzucuklaropuyorumnanaktan
Bu fular yaklaşık 100 senelik filandır herhalde...:asigim:
Çok değerli benim için...kenarlarında ara ara yırtıklar var ama bi şekilde kullanıyorum yine katlayarak... kaydirigubbakcemile5
Canlarum Bu ikisi kendi üretimim. Elbette annemin yardımıyla... kaydirigubbakcemile3
İlki kadife ceket,
İkincisi merserize bluz. hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?