- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.821
ben
tembeltospa
ebişim (belki)
barbi
tatlıgacı (belki)
şu an kesin olan 3 kişiyiz
canlarim balli lokum talilarim ACILDI INGILIZ HAVA SAHASI:lepi: actim yatak odasinin pencerelerini gecen ucaklara bakip sukrediyorum nasil ozlemisim tepemde ucak sesini( evim hava alanina cok yakin)insallah sanirim bu sefer geliyorum ayyy yazarken agliyorummmm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ozledimmmmmmmmmmmmmmm vatanimiii valla gelince topragi opucemmm:a015:
:sm_cool::sm_cool:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ohhhhhh..gözün aydın olsun..Şeniz
VALLA DEPRSYONA NIYE GIRIYOSN BE DELI KARIII NEGUZEL FIZIGIN VAR SENIN BEN ZAYIFLIK TN OLCEM AMA OLEMEM SENELERDIR YASIYRUM BOLE INSAN ZERRE ALMAZMI KILO YAA NAPCAM BOLE KENDIMI BILDIM BILELI KURUYUM KUCUKKEN OKULDA ILK OKUL LISEDE KURU DIYOLARDI BAANA(((
KILO LMAK ISITIYORUM KILLOO SEVDIGIM HEVESLENDIGIM KIYAFETLERI GIYINEMIYORUM YKISMIYO DIYE YASAYAN BILIR BU DURUMU NE YAPTIYSAM ALAMIYORUM KILO IKI OKUZ YIYIORUM AMA YOK TIK YOK VALLA SONUNDA TEK COZUM KILO ALDIRICI IGNE YAPTRCAM OKADAR KARARSDI GOZUM TAM GENC KIZIM YASAMAM LAZIM GORMEM LAIZM SIRF ZAYIFIM DIYE ISTEDIGIMI GIYINEMIYORUM YA( çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:roflol::roflol:vecihi...He yaa ne tur atıyo adam
:mymeka:
:dilcikar:
canlarim balli lokum talilarim ACILDI INGILIZ HAVA SAHASI:lepi: actim yatak odasinin pencerelerini gecen ucaklara bakip sukrediyorum nasil ozlemisim tepemde ucak sesini( evim hava alanina cok yakin)insallah sanirim bu sefer geliyorum ayyy yazarken agliyorummmm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ozledimmmmmmmmmmmmmmm vatanimiii valla gelince topragi opucemmm:a015:
klava:
ebiş get la şurdan şincik boğazına yapışacaz
babaababa bak hala konuşiyiiiklava: klava: klava:
nispet yapıyon sanki kilo virmek isteyenlereklava:
süper herif ya :lepi:
ayy çok sevindim canım benim
bir an önce gelirsiniz imşallah
hayırlı yolculuklarrr
olmadı şimdi :roflol: kapım size açık kızlar ama gelmeyeceginizi biliyorum ki
izmirde buluşmak yapsak kaç kişi gelir parmak kaldırın bakayım yasakkelime
actim son ses muzigimi " ahh ne guzell ne guzelll seni sevmek ahhh ne guzel ne guzel" disarda piril piril gunes ve ucak sesleri :)))))
minimmm, sen adanadaydin degil mi canim. ya adana M1 in icinde inglot disinda makyaj malzemesi satan magaza var mi canim?
Benı duyun yaaaaaa hadı beee taksımde buluslımmm :)
m1 in içinde inglotu tam karşısında tekin acar var canım , ykm'nin içinde de dior,clinique,estee;lancome filan var opuyorumnanaktan istersen merkezdekileride sölerim canımbayanssulusmile
çok istiyen gelir
:roflol::roflol:vecihi...He yaa ne tur atıyo adam
:mymeka:
:dilcikar:
ben bende değilim zaten arzum balım peteğim ..beni benden alırsan seni sana bırakmam tembel
ebiş bu defalarca konuşuldu!saat bıraz daha gec olsa kızlar yaa off cok ıstıyorummmm gelmekk taksıme gelın yaaa
gel gel senide mıncıram kafamçokkarıştıtosba temem la gelmiyokk :dilcikar:
ııh bıyıklı didiniz sen beni berbere fıydır istersen alsanaalsanasmile :dilcikar:
Sabah çiçekleri size köy kahvaltısı hazırladım bahçeye koydum hava da güzel kahvaltımızı edelim de kahvel da de mini arkdaşımızdan o nu da görüyorum aşağıdan
şu güzelliğe bakın yaa bayılıyorum böle sofralara yerde yiyeceksin açık havada ahan da böle
Van a gidecem bi evlenip rahata ereyim de:))) Van kahvaltısı çok meşurdur
burcucumpericim cok sagolun canlarim insallah sag salim kavusurum dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?