Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Kabızlığı yenen müthiş karışım* 1 kaşık yulaf ezmesi.
* 4 adet küçük küçük doğranmış kuru kayısı.
* 1 avuç kuru siyah üzüm.
* 2 çorba kaşığı iri dövülmüş ceviz.
* 1 su bardağı süt. Yukarıdaki besinleri bir kasede karıştırıp, sabah kahvaltısı olarak tüketin. Gün içinde bol su içmeyi ve hafif fiziksel aktiviteler yapmayı da unutmayın.

yok tatlim, 55 kiloyu gordum ben emme boy uzun oldugu icin resmen iskelet gibiydim, bir deri bir kemik, dugun oncesi bayagi kilo vermistim heyecandan :kedi:
kızzz boyun uzunsa 55kilo kazulet gibi olursun..boşver sen 55 olma..
5 kilo versen iyi olur kanımca..
a.s

Niye böyle düşünüyosam artık..bilmiyorumkismile

kızlar bende evlilik öncesi koşturmadan vermiştim şimdi çalışmıyorum bir güzl kilo aldım 2 sende 10 kilo aldım ama çok kilolu durmuyorum sadece göbek var boylu oldugumdan kurtarıyorumda yinede vermek istiyorum şöyle 7-8 kilo

gacım bu keten tohumlu olan da iyiymiş,zaten keten tohumu sindirimi sağlıordu sanırım dur onuda alım bugün aktardan...

ben dün boyumu ölçtürdüm bu yaşımda ama yalnış biliomuşum ben uzunmuşum sempatiksalakcinni1.68 mişim 1.58 die biliodum,cetvelle ölçmüştümsempatiksalakcinni ozaman kilomla boyum normal dimi

barbicim opuyorumnanaktan ist.de olsaydım kesin gelirdim emmeee...
benim tatilim bugünden başladı salıya kadar delikafadulden

burcucum hediyelerini güle güle kullan yeni gördüm
asyy çok geçmişe bakamıyorem başım dönüveriyi
sayfalarca yazı okumaktan
salak oluveriyom laelaelaelaelae

günaydınn kızlar
24 nisana 3 kala nassınız bakalım
İstanbulda oturanlar kimler geliyor bakem???

:çok üzgünüm: benim yerime de bol bol eglenin ve lutfen cektiginiz fotolari gunduz koyun e mi? lmaz:

burcucum hediyelerini güle güle kullan yeni gördüm
asyy çok geçmişe bakamıyorem başım dönüveriyi
sayfalarca yazı okumaktan
salak oluveriyom laelaelaelaelae

sagol barbim :1hug:

minimmm, sen adanadaydin degil mi canim. ya adana M1 in icinde inglot disinda makyaj malzemesi satan magaza var mi canim?

ebiş sağdan geliyo bak osmanlı tokadı klava: klava:
bu yazılırmı şincik benim yazımın altına
deprsyonamı sokcan bizi
burda zayıflamak için takla atcaz nerdeyse lmaz:

VALLA DEPRSYONA NIYE GIRIYOSN BE DELI KARIII NEGUZEL FIZIGIN VAR SENIN BEN ZAYIFLIK TN OLCEM AMA OLEMEM SENELERDIR YASIYRUM BOLE INSAN ZERRE ALMAZMI KILO YAA NAPCAM BOLE KENDIMI BILDIM BILELI KURUYUM KUCUKKEN OKULDA ILK OKUL LISEDE KURU DIYOLARDI BAANA (((
KILO LMAK ISITIYORUM KILLOO SEVDIGIM HEVESLENDIGIM KIYAFETLERI GIYINEMIYORUM YKISMIYO DIYE YASAYAN BILIR BU DURUMU NE YAPTIYSAM ALAMIYORUM KILO IKI OKUZ YIYIORUM AMA YOK TIK YOK VALLA SONUNDA TEK COZUM KILO ALDIRICI IGNE YAPTRCAM OKADAR KARARSDI GOZUM TAM GENC KIZIM YASAMAM LAZIM GORMEM LAIZM SIRF ZAYIFIM DIYE ISTEDIGIMI GIYINEMIYORUM YA (çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canlarim balli lokum talilarim ACILDI INGILIZ HAVA SAHASI:lepi: actim yatak odasinin pencerelerini gecen ucaklara bakip sukrediyorum nasil ozlemisim tepemde ucak sesini( evim hava alanina cok yakin)insallah sanirim bu sefer geliyorum ayyy yazarken agliyorummmm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ozledimmmmmmmmmmmmmmm vatanimiii valla gelince topragi opucemmm:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…