- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.781
ayyyyyyy gunaydın kızlarrr bende olmalıyım kahvaltıda benım sevdıgım mıhlama eksık bı durun bende ponu getırım yıyelım hepbırlıkte ::))))
iştee anca topladım kuruttum ondan geç kaldım arzuabladelikafaduldenallah ım mini ya olum gitmiş dalında çay getişrmiş
hiç bilmiyor bu kız elin bişey tutmuyor mu bal köpüğüm senin ? :)))
neyse yeşillik oldu bakarız bol bol
Ben de mıhlama yemedim,ama yağlı bişey..onu biliyorum..
Gelemem çok yağlı şeylere..
Bu fit, diri füücüüütümü,zemuszemus az yağlı yemeye borçluyumm-tatlicadiarzu-bilmiyorumkismile..
Tospiş, sen androhitsin...aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
[Bu da içimden geldi..benim için çok önemli..a.s.paylaşmak istedim..
Babannemin rahmetlininsenağlama çeyizinden bir mendil...tabii ki elişi..
en az 85-90 yıllık..Evde aksesuar olarak kullanıyorum..
Alıntı olmasın arkadaşlar
85-90 yıllık mı ohaoldumsmile
ya kızlar aldıklarımın fot çektim ama cd okumuyor :sinifsinif: sinir oldum 2 saatir onunla ugrasıyorum =( neyse aldıklarımı soyluyorum popom için selulit yağı aldım muslu medine markası 15 tl ye
1lt lik devedikeni aldım 1tl şahdere otundan
bir de parfümün bitmişti ondan aldım digerleri ıvır zıvır toka taç küpeydi
bunlar diger aldıklarım french geçen gün almıştım ama benim tırnaklarım kısadır uzasın yapacagım inş (o zamana kadar kesmezsem tabiki )sempatiksalakcinni
artık parfümleri d&p alıyorum çünkü para dayanmıyor aldıgım n1 noa yani 22 tl fiyatı 100ml
bunlarda ıvır zıvır aldıgım taçlar
sallantılı küpelerden hoşlanmam ama elimin altında bulunsun diye aldımcokacimcoook
Şimdi bacılarım ben size 2 foto eklicem diploma töreninde kepin içine giymek için model lazım fikir verin anacım. Balo için değil onu daha sonra eklicem. Modeli seçip kumaş almam lazım anacuğum dikicek balo elbisemi de kayınannem dikicek inş.aklinialirimsmile
Bu fular yaklaşık 100 senelik filandır herhalde...:asigim:
Çok değerli benim için...kenarlarında ara ara yırtıklar var ama bi şekilde kullanıyorum yine katlayarak... kaydirigubbakcemile5
Canlarum Bu ikisi kendi üretimim. Elbette annemin yardımıyla... kaydirigubbakcemile3
İlki kadife ceket,
İkincisi merserize bluz. hihoyyyt
:roflol: :roflol:
anlatıma öldüm yalnız:))ders çalışmıyom die enseme vurdu bide:mymeka:kaydirigubbakcemile3...
beğendimi:kedi:hihoyt o zaman:smiley-cool:
bende muaynen günümdeyim,az önce çift demlediğim kuşburnu çayımı içtim,bolca bal koydum,bu gün çok iş yaptım,pestilim çıktı,bide regl olunca daha bi yoruluyo insanguclubacismile
aşkım haftaya gelebilirdelikafaduldenyarın belli olucak,beklemedeyiz kuzum:Saruboceq:
bi yandan saçıma maske yaptım,bide bezelye maskesi yaptım:))ekliycem birazdan:kedi:
Sabah çiçekleri size köy kahvaltısı hazırladım bahçeye koydum hava da güzel kahvaltımızı edelim de kahvel da de mini arkdaşımızdan o nu da görüyorum aşağıdan
şu güzelliğe bakın yaa bayılıyorum böle sofralara yerde yiyeceksin açık havada ahan da böle
Van a gidecem bi evlenip rahata ereyim de:))) Van kahvaltısı çok meşurdur
allah ım mini ya olum gitmiş dalında çay getişrmiş
hiç bilmiyor bu kız elin bişey tutmuyor mu bal köpüğüm senin ? :)))
neyse yeşillik oldu bakarız bol bol
Ben de mıhlama yemedim,ama yağlı bişey..onu biliyorum..
Gelemem çok yağlı şeylere..
Bu fit, diri füücüüütümü,zemuszemus az yağlı yemeye borçluyumm-tatlicadiarzu-bilmiyorumkismile..
a.sevet 55 canım..peki sen hep bu 70 li kilolardamıydın..yani hamilelik kilon falanmı kaldı?55 kiloydun de mi sen gacum, fitim boshayallersmile ulen ben 74 kiloyum nasil verecem bu kilolari.. ustum cok degil ama kalcalarimda cok var birikme :çok üzgünüm:
PEki nasıl olcak..diyetle birlikte mi bu çay içiliyor..neden 6 günlük,?5 yada 7 değil..CADIARZUburcum kanald deki çay formülünü dinledin mi onu yapalım ben de bi kaç kilo vermk istiyorum 6 günlük bir diyata girdim bugün,
bugün alıcam hatta zencefil,
zencefili kaynatıosun demlenirkene 4 5 dövülmüş sarmısak atıosun demlenior
sanra sabah akşam 1 er fincan içiciz
ancelina nın çayıymış belkim dudişlerde onunki gibim olur kaydirigubbakcemile3
aa öle mi yağlı ben de pek yiyemem hazmedemiyor maalesef
kız tatlıgacı Allah bana da senin diri ficudun gibi analık nasip etsin la
burcum kanald deki çay formülünü dinledin mi onu yapalım ben de bi kaç kilo vermk istiyorum 6 günlük bir diyata girdim bugün,
bugün alıcam hatta zencefil,
zencefili kaynatıosun demlenirkene 4 5 dövülmüş sarmısak atıosun demlenior
sanra sabah akşam 1 er fincan içiciz
ancelina nın çayıymış belkim dudişlerde onunki gibim olur kaydirigubbakcemile3
a.sevet 55 canım..peki sen hep bu 70 li kilolardamıydın..yani hamilelik kilon falanmı kaldı?PEki nasıl olcak..diyetle birlikte mi bu çay içiliyor..neden 6 günlük,?5 yada 7 değil..CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?