Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
pataentli ürün ne var anam

temem seninkülrden içerik

az amcamın reklamını yapsan ölürdün sanki:))))))))

akşam yakan top mu oynamış bu zilliler yaa:)))))))))))

ben de dokuz aylık oynardım mahallenin erkekleri ilen kız kaçıran ve kibrit oyunlarımız vardı

bi de kağıtlarda füze yapıp çeşme borularından füüüüppp letirdik kızların bacaklara:)))))))

ters giden bişey mi var dı o sıra acaba?

ayyyyyyy gunaydın kızlarrr bende olmalıyım kahvaltıda benım sevdıgım mıhlama eksık bı durun bende ponu getırım yıyelım hepbırlıkte ::))))

ayyyyyyy gunaydın kızlarrr bende olmalıyım kahvaltıda benım sevdıgım mıhlama eksık bı durun bende ponu getırım yıyelım hepbırlıkte ::))))

oohh miisss

şu mıhlamayı çok merak ediyorum ebişim hiç yemedim ama merak ediyorum bayağı

anaaam durun bırakıp gitmişim sizi çaysız
sempatiksalakcinni
ben yedim mıhlama çok yağlı pek beğenmedim :hulya:

allah ım mini ya olum gitmiş dalında çay getişrmiş

hiç bilmiyor bu kız elin bişey tutmuyor mu bal köpüğüm senin ? :)))

neyse yeşillik oldu bakarız bol bol

avene göz kremim bitti
baya bi nemlendirdi morluklarım da gitti,ırsiler hariç
şimdi başka bi tane alıcam,alıştı çünkü buna,marjinal faydan artarak azaldı sempatiksalakcinni
bi de normal nemlendirci bir de güneş kremi almak istiyorum
sizce body shop'un

ve bu
nasıldırki guclubacismile

Ben de mıhlama yemedim,ama yağlı bişey..onu biliyorum..
Gelemem çok yağlı şeylere..
Bu fit
, diri füücüüütümü,zemuszemus az yağlı yemeye borçluyumm-tatlicadiarzu-bilmiyorumkismile..

iştee anca topladım kuruttum ondan geç kaldım arzuabladelikafadulden
yoksa çok güzel çay yaparım hatta kaçak çay yaparım size sempatiksalakcinni

Bu fit
, diri füücüüütümü,zemuszemus az yağlı yemeye borçluyumm-tatlicadiarzu-bilmiyorumkismile..

cımcık yağ zaten , böle üstünde 3 4 parmak tereyağı oluor peynire ulaşmak için baya bi dalış yapmak gerekiyorsempatiksalakcinni

Tospiş, sen androhitsin...aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:

canim, guzeldir hatiralari saklamak bende de altin ve gumus kirmali bir ortusu var anneannemim annesinden kalma.. o zamanlar ne guzeldir kimbilir boshayallersmile

Livim aldiklaribi gule gule kullan canim, goremiyorum ama :çok üzgünüm:

canim 1. resimdeki hos olur, duz renk boshayallersmile

canim, fular cok hosmus rengi. bu arada ellerine saglik :hulya:

canim saglikla huzurla kavusun insallah.. peki eniste gelince sen yine girebileceksin degil mi topikine? bilmiyorumkismile

kız ekmek getirmemişiz miniiiiii

ne biçim kahvaltı hazırlıyoz leenn ben ekmeği getirdim şimdi fırından akoştum aldım geldim

sen de çayları koy ciğerimmm

anam bunlar ne guzel bir sabah kahvaltisi boyle, arzummmm, bayilirim koy kahvaltisina boshayallersmile aciktim be cokacimcoook

Bu fit

55 kiloydun de mi sen gacum, fitim boshayallersmile ulen ben 74 kiloyum nasil verecem bu kilolari.. ustum cok degil ama kalcalarimda cok var birikme :çok üzgünüm:

burcum kanald deki çay formülünü dinledin mi onu yapalım ben de bi kaç kilo vermk istiyorum 6 günlük bir diyata girdim bugün,
bugün alıcam hatta zencefil,
zencefili kaynatıosun demlenirkene 4 5 dövülmüş sarmısak atıosun demlenior
sanra sabah akşam 1 er fincan içiciz
ancelina nın çayıymış belkim dudişlerde onunki gibim olur kaydirigubbakcemile3

aa öle mi yağlı ben de pek yiyemem hazmedemiyor maalesef

kız tatlıgacı Allah bana da senin diri ficudun gibi analık nasip etsin la

böle bi kalıp tereyağını eritim içine azcık mısır unu atıosun kavuruosun sonra içine tuzsuz peynirleri var sanırım,onu atıosun erior,yemeye çalışıosun sonra peynire ulaşabilirsin,ama evde az yağlısı yapılabilir ben bikere yapmıştım kaşar peyniriyle güzel olmuştu guclubacismile
bugünde güveç yapıcim akşama annecim istedi opuyorumnanaktan resim de yoyarımaklinialirimsmile

55 kiloydun de mi sen gacum, fitim boshayallersmile ulen ben 74 kiloyum nasil verecem bu kilolari.. ustum cok degil ama kalcalarimda cok var birikme :çok üzgünüm:
a.sevet 55 canım..peki sen hep bu 70 li kilolardamıydın..yani hamilelik kilon falanmı kaldı? PEki nasıl olcak..diyetle birlikte mi bu çay içiliyor..neden 6 günlük,?5 yada 7 değil..CADIARZU
aa öle mi yağlı ben de pek yiyemem hazmedemiyor maalesef

kız tatlıgacı Allah bana da senin diri ficudun gibi analık nasip etsin la

Anam normal doğur,çatır çatır.kafamçokkarıştı. ne göbek kalıyor ne bişey..:lepi:
Benim bekarken bile hafif ,bi ayva göbüşüm vardı..o hala mevcut..
boshayallersmile

Bi de bu ancelina çayının süresi varmı? kaç gün devam edilcekmiş minim..
sarımsak ta çok yaa..4-5 diş..

canimm, keske o tip caylari icebilsem :çok üzgünüm: bagirsaklarimda odem var benim. direk cırcır yapiyor onlar..

gacım ben öle kendim için 6 gün dedim çünkü genelde 6 gün dikkatli bi gün normal yerin toplam 7 günlük bi diyet türü oluşturdum kendime ondan öle didim..kaydirigubbakcemile3
çayın süresiyle ilgili bişe demediler,sabah akşam 1 fincan içilcekmiş,o yağları eritirmiş...kaydirigubbakcemile2
diyetle birlikte daha etkili olur muhakkat , diyetsiz içilse bile rahatlatır mideyi sindirimi die düşünüormzemuszemus
ben de 52 kiloyum 50 olmak istiyorum 6 günde 2 kilo veririm die düşünüorm sempatiksalakcinni

netten bunu buldum..gerçi, löp löpcokacimcoook köy kalhvaltısının üstüne ne de güzel gider ya..:jeyyar:

METEBOLİZMAYI HIZLANDIRAN ZAYIFLATAN MUCİZE KARIŞIM

Bu karışımla metabolizmanız son hızına ulaşacak.Kişniş,karabiber,kimyon,zencefil,darülfül fül,safran köri,zerdaçal ve zahteri robottan geçirin toz haline getirin.Bu toz karışımından gün içerisinde 1 çorba kaşığı tüketin.İster yemeğinize ister çayınıza katın.Tercih sizin.

Metobolizmanızı hızlandıran,zayıflatan mucize karışım
KETEN TOHUMUYAĞI
TOZ ZENCEFİL
ÇUBUK TARÇIN
Bu 3 karışımıda sıcak sütün içerisine katıp tüketebilirsiniz
Bu kür :15-20 günlüktür..Bir hafta ara verip tekrar başlayabilirsiniz.

a.sevet 55 canım..peki sen hep bu 70 li kilolardamıydın..yani hamilelik kilon falanmı kaldı?PEki nasıl olcak..diyetle birlikte mi bu çay içiliyor..neden 6 günlük,?5 yada 7 değil..CADIARZU

yok tatlim, 55 kiloyu gordum ben emme boy uzun oldugu icin resmen iskelet gibiydim, bir deri bir kemik, dugun oncesi bayagi kilo vermistim heyecandan :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…