- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.081
angelina ensestmiş,ağbisiyle mercimek fırın yapmışlar,sonra bi kadın angelinayla yatmak isterim demiş.önce 26 sonra 32 sonra 30 yaşındayım diyo,utanıcak bişey yok angelina suçlu diyo,ya lezbo32,yada erkek..doğrumu anladım konuyu livoaklinialirimsmile
angelina ensestmiş,ağbisiyle mercimek fırın yapmışlar,sonra bi kadın angelinayla yatmak isterim demiş.önce 26 sonra 32 sonra 30 yaşındayım diyo,utanıcak bişey yok angelina suçlu diyo,ya lezbo32,yada erkek..doğrumu anladım konuyu livoaklinialirimsmile
iyi geceler ..
hazırlanıp uyuma vakti ..
sanırım benim akşamları gelme olayım son buldu artık ..
sınavıma çalışcam ..
öpüyorum kocaman
arzum konuşuruz yarın kuzum ..
iyi geceler ..
sınavıma çalışcam ..
öpüyorum kocaman
ııh anlamadım ben :1no2: zaten garip bir resim de görmedim hepsi normal geldi bana benneyaptımkiangelina ensestmiş,ağbisiyle mercimek fırın yapmışlar,sonra bi kadın angelinayla yatmak isterim demiş.önce 26 sonra 32 sonra 30 yaşındayım diyo,utanıcak bişey yok angelina suçlu diyo,ya lezbo32,yada erkek..doğrumu anladım konuyu livoaklinialirimsmile
kukları mrs. spak gibi.... kkarabiberim
yarın kardeşim dağa gideecek
ee bizim bursamızd dağ var gidiyruk:)))
ona fincanda kek yapacağım yapınca eklerim ciğerlerim
içinizin yağları erisin
iyi geceler canım başarılar sınavdaiyi geceler ..
sınavıma çalışcam ..
öpüyorum kocaman
bende yapıcam bide z vitamini alıcam arzu gibi:)Kayfemi yaptım geldim ne kaynatıyosunuz
bide diyoki yüzüne söyliyemem kalbim sıkışır:))ulan sevişse ölücek demek:roflol:koparttın beni kanka aynen dogru anlamışsın ya erkek ya da lezo :roflol:
Bu çocuk bugün gözüme çok sempatik geldi:1rolleyes:
kukları mrs. spak gibi.... kkarabiberim
yarın kardeşim dağa gideecek
ee bizim bursamızd dağ var gidiyruk:)))
ona fincanda kek yapacağım yapınca eklerim ciğerlerim
içinizin yağları erisin
bide diyoki yüzüne söyliyemem kalbim sıkışır:))ulan sevişse ölücek demek:roflol:
:roflol: ayy arzumm bakmadım hiç kulaklarına ya dizide kulakları belli olmuyoduohaoldumsmile olsun tatlı geldi bugün gözüme kulaklarını seviim ben onunohaoldumsmile
Ba ba ba..:1shok:kek yapıyo hemide fincandasını.:1shok:.bravoa marifetli arzuşşş..bayanssulusmile
puahahah koptum kanka :roflol: :roflol: :roflol:
nirde oyniydi bu çocukceğiz bibertom? fisfisfis
aaa bu tarifi bende yapmştımmm çok lezizzz boshayallersmile
gacım uçan balon derkene?ni demek istedin
valla hayatında hiç bi halt yaşamamış abaza bi erkek kanımca gacı:1ninca:eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Kız aynen..Ben krktum topiğe girince, o jensgirl mi neyse, ya onlaynsa ,ya bize kafayı takarsa dedim.eyvahedigeldismile.Ama girmişte bulundum..kız o bizi ,ham yapmaz di mi.cokacimcoook.?eyvahedigeldismileProfiline baktım ilk mesajı istenmeyen tüylerrrr topiğineakannehirakannehir
İrkek o irkek..:1ninca:
giz sevgilinin kulaklarını sev:mymeka:elalemin çocuunun kulaklarını değil:umursamaz::roflol: ayy arzumm bakmadım hiç kulaklarına ya dizide kulakları belli olmuyoduohaoldumsmile olsun tatlı geldi bugün gözüme kulaklarını seviim ben onunohaoldumsmile
puahahah koptum kanka :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?