Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar merhaba ebaydan ilk defa alışveriş yapıcam eğer aranızda yapan biri varsa bana adım adım ne yapmam gerektigini yada nasıl yapıcagımı anlatabilir mi?

bende şu gönülçelen dizisindeki cansele bitiyom ya çok sempatiboshayallersmile

Ayy o çok tatlı bi insancık gerçekten de sermitom. kaydirigubbakcemile5
film festivalinde konuştuyduk geçen sene, pek utangaç pek naif bir abimiz. yerimseniben
o zamanki sevgilisi de pek hoştu pek hanımdı. hala sürüyor mu bilmiyorum, magazinlik abi değil ya.
bilmiyorumkismile

Tanrıça kuzusum..Ben bu devenin hörgücünü içmaya başladığımdan beri..
ohaoldumsmileuçan balon modundayım..niçün?bilmiyorumkismileiçenlerrrr sizede öyle oluyomu?
valla bana olmuyo ama bağırsakları çalıştırıyo söyliyimaklinialirimsmile
kızlar merhaba ebaydan ilk defa alışveriş yapıcam eğer aranızda yapan biri varsa bana adım adım ne yapmam gerektigini yada nasıl yapıcagımı anlatabilir mi?

merhaba canım..tatlı gacıııııııı tilfon sağaaa

ben o abiyi hatırla sevgilide pek biyendiydim..alkisalkisalkis
hakkaten magazin adamı değil..klas bi havası var..tam artiz olacak abiii...

biytiful görül..özelden yaz canım..bakalım berabercenek..yerimseniben
tanrıça mecacı aldım..tamam patron,ilgileniyorum arkadaşla.sempatiksalakcinni.

aprim sewgilisi şu ezgi mi hani ondan küççük renkli gözlü?ya konuştun demek ay keşkem bende knuşşsamm

ben o abiyi hatırla sevgilide pek biyendiydim..alkisalkisalkis
hakkaten magazin adamı değil..klas bi havası var..tam artiz olacak abiii...

çok klas evit...çok sade pek asil maşallah kaydirigubbakcemile5

Onun kulaklarını da seviyom sunum yaparken kankaohaoldumsmileaklinialirimsmile

aklinialirimsmile kız biberik alemsin yaa kaydirigubbakcemile3

abaza olmasa töbe yareppim..kadın sitelerine kadar düşmezdi..
valla bana olmuyo ama bağırsakları çalıştırıyo söyliyimaklinialirimsmile

merhaba canım..tatlı gacıııııııı tilfon sağaaa

valla beni şişirdi canım yaaa..guclubacismile

tanrıça bu arada beyaz kille süt karışımı olan maskeni yaptım az önce yanaklarım şuan yumuşacık bi halle teşekkürler canım :asigim:

en mutlu olduğum yer filmi var ya vizyonda ordaki kız diil yani dimi?ay esmer mi sarımıydı sewgulusu ay çok merak ettimmohaoldumsmile

en mutlu olduğum yer filmi var ya vizyonda ordaki kız diil yani dimi?ay esmer mi sarımıydı sewgulusu ay çok merak ettimmohaoldumsmile

yok kuzum o değildi. :1no2:
kumraldı güzel bir kızcağızdı sermitom. zati o gelince konuşmamızı bölmek durumunda kaldık ahhaha
:roflol:

ay nekaa sosyal bi insansın aprilim yaww,bayılıyorum sana,ben de o tipsiz kız die üzülmüştüm walla nese o diilmişşşolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…