- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.101
bende şu gönülçelen dizisindeki cansele bitiyom ya çok sempatiboshayallersmile
valla bana olmuyo ama bağırsakları çalıştırıyo söyliyimaklinialirimsmileTanrıça kuzusum..Ben bu devenin hörgücünü içmaya başladığımdan beri..
ohaoldumsmileuçan balon modundayım..niçün?bilmiyorumkismileiçenlerrrr sizede öyle oluyomu?
kızlar merhaba ebaydan ilk defa alışveriş yapıcam eğer aranızda yapan biri varsa bana adım adım ne yapmam gerektigini yada nasıl yapıcagımı anlatabilir mi?
Evt kanka çirkin adamı bile dizide ki rolünden dolayı sevebiliyorum:bbo:
Ayy o çok tatlı bi insancık gerçekten de sermitom. kaydirigubbakcemile5
film festivalinde konuştuyduk geçen sene, pek utangaç pek naif bir abimiz. yerimseniben
o zamanki sevgilisi de pek hoştu pek hanımdı. hala sürüyor mu bilmiyorum, magazinlik abi değil ya. bilmiyorumkismile
giz sevgilinin kulaklarını sev:mymeka:elalemin çocuunun kulaklarını değil:umursamaz:
kızlar merhaba ebaydan ilk defa alışveriş yapıcam eğer aranızda yapan biri varsa bana adım adım ne yapmam gerektigini yada nasıl yapıcagımı anlatabilir mi?
sevmem kız bu çocuuuu :umursamaz:
rolünden etkileniyoz bazn evt aklinialirimsmile
ben o abiyi hatırla sevgilide pek biyendiydim..alkisalkisalkis
hakkaten magazin adamı değil..klas bi havası var..tam artiz olacak abiii...
Onun kulaklarını da seviyom sunum yaparken kankaohaoldumsmileaklinialirimsmile
abaza olmasa töbe yareppim..kadın sitelerine kadar düşmezdi..valla hayatında hiç bi halt yaşamamış abaza bi erkek kanımca gacı:1ninca:
giz sevgilinin kulaklarını sev:mymeka:elalemin çocuunun kulaklarını değil:umursamaz:
bide diyoki yazdıklarımız aramızda kalsın:smiley-cool:ulan tüm kk okudu hala aramızda kalsın..bana söylese derdimki..emin ol aramızda kalıcak:1ninca:kaydirigubbakcemile3
valla bana olmuyo ama bağırsakları çalıştırıyo söyliyimaklinialirimsmile
merhaba canım..tatlı gacıııııııı tilfon sağaaa
aprim sewgilisi şu ezgi mi hani ondan küççük renkli gözlü?ya konuştun demek ay keşkem bende knuşşsamm
en mutlu olduğum yer filmi var ya vizyonda ordaki kız diil yani dimi?ay esmer mi sarımıydı sewgulusu ay çok merak ettimmohaoldumsmile
sevgili aynı dizide çocuk rolndekikızdı =)) çocuk dedysem 15 16 yaşlarında..tv de görmştm =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?