Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bilemedim kim olduğunu canolarım...bilmiyorumkismile
belkim de sevgilisi değildi gelen, belkim kardeşiydi, belkim kuzeni...aklinialirimsmile
belki de sadece arkadaş...:jeyyar:
ama belini sardı gittiler filme, ben bilmem sempatiksalakcinni

ben İKSV de çalışıyordum o zamanlar
:hulya:

kızlar selam bugün sephoraya gidip far bazı alayım dedim tanrıçanın önerdiğinden küçük kapta kremsi yapıda olan anlattım anlamadılar bana fırçalı concealer gösteriyor ya diyorum internette var türkiyede satılıyor bu ürün 3 görevli geldi hiçbiri bilmiyor dedim ya kremsi kıvamda ten rengi gibi minik kutuda falan yok neyse bende pastelde güzel bir ürün buldum çok övüyorlar
üründe şu

Eklentiler

• $pastel.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 27
miriana burdasın gördüm..o saçın ne güzel öyle.-tatlicadiarzu-.
Kız, ben ondan gelin başı yaparım ,değil uçuşa gitmek..
Ama orada sarı renkte saçın.CADIARZU.şimdi koyu...

pati kız ben bu fincanları yarıya kadar doldurdum kaynadı şimdi 20 dakika bekletiyorum

olacak mı bibem bu kek yaa çok korkuyom içinde anamın benden büyük fincan takımı var la öldürür beni
paramparça eder fincan ve kalp kırıklarıylan ya

la yelloz danrıça o kadar didin gce gel süper olar diye kendin gittin ilk günden

insan ilarzu hiç yadırgarmı geceyi utanır sıkılır mı demedin dimi kaçtın gittin heee

ooooooof canlar babam bilgisayarı istedi hemen çıkmak zorunda kaldımmmmmm ben geldim siz çıkmışsınız =(((((((((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…