Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arzucum selam ya sorma bugün sephoraya gittim far bazı almaya bana çıkardı oyle fırçalı concealer gösteriyor anlattım dedim küçük kapta kremsi şekilde falan yok çalışanların biri bile anlamadı yurtdışında olan bir ürünmü acaba falan dediler sinir oldum art decoyu zaten bulamadım macte cok pahalı bende pastelde magic touch diye bir ürün buldum çok övüyorlar sen ne dersin

cano o ürünü tatlıgacı da kullanıyordu memnunu diyordu ben bilmem beyim bilir :))

kızlar şu yorum nedir allah aşkına ya
--------------------------------------------------------------------------------

Bazen düşünüyorum böyle güzel bir kadınla bir gece geçirmek neye benziyor acaba?

Ne bileyim öyle bir şansım olsaydı denerdim sanırım.

Alın size itiraf...

liv bitiyorum o çocuğa taaa ne zamandır hemde yaa

bakışları çok etkileyici adamın gerçekten gözünün içinden kalbine bakıyor sanki fevklade

magic touch, kapatıcı+aydınlatıcıdır yalnız ebrucum. baz değil.
pastelin baz+ışıltılı far olan ürününün adı magic diamond.

aaaaaay esmer güzelim bende son zamanda bu çocuga hastayımmmmm

Dizi de nasıl karizma di mi livim buna da hastayımboshayallersmile

Livim ne dicem ben sana dün soru sormuştum görmedin galiba:sinifsinif: neysemm biberiye yağı fayda etti mi balım bi de platese dvm ediyosun di mi popn nasıl oldu zencilerinki gibi miaklinialirimsmile

bak bak herşey ancelinanın başının altından çıkmış gibi sanki kadın gelmiş taa amerikalardan bunu ayartmış

Problem değil , aştık bazı şeyleri.32 yaşıma gelmişim 18 yaşlarımda değilim.

Anlayan anladı zaten.Yapacak birşey yok.Utanacak veya gurur duyalacak birşeyde yok.

Hayat böyle bir şey işte.

Ama bu işte benım bir sucum yok tek suclu Angelina Jolie dir.....

magic touch, kapatıcı+aydınlatıcıdır yalnız ebrucum. baz değil.
pastelin baz+ışıltılı far olan ürününün adı magic diamond.

sephoraya gittim far bazı almaya yazdım foruma çalışanlar bön bön baktılar yüzüme başka başka ürünler çıkardılar
bir arkadasım git pastelden al hem uygun hem güzel dedi tamam adını yazmışsın ona göre ararım bende iyi geceler

şaşırmış o sephoracılar...
dene bakalım Pastel'i, beğeniliyor genelde. kapatıcı istersen o Magic Touch. o da güzelmiş.

ayyyyyyy evet aslı ile nasılda yakısıyorlar senin ardanında aslıda gözü var galiba :jeyyar:
bebegimmmm görmedim vallaha :kedi: bebegim pilatesi her gün düzenli yapmamıyorum 2-3 güne bir ama eskiye göre sıkılaşma var tabiki ...biberiye yağım bitti gecen gün bir yag aldım onunla devam ediyorum daha çok yeni oldugu için herhangi bir gelişme yok ...gelişme oldugunda mutlaka yazacagım

liv bitiyorum o çocuğa taaa ne zamandır hemde yaa

bakışları çok etkileyici adamın gerçekten gözünün içinden kalbine bakıyor sanki fevklade

aynen gülümmm bende ölüyorum bitiyorum ne karizma adam aaaaah aaaaah
bu arada bu saate seni burada görmek harika cnm olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
güzellerim, ben de kaçıyorum
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
tatlı rüyalar bal geceler
yerimseniben

opuyorumnanaktan

ivet artıkın arada gelecem kardeşimden vakit bulursam hayatısı:roflol:

ben de pek sefindim

Tanrıçam kıyamam ben sana az daha sabır gülüm bak ben de tam 15 ay saydım sabrın sonu selamet olii az daha sık dişini:teselli:
güzellerim, ben de kaçıyorum
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
tatlı rüyalar bal geceler
yerimseniben
Tatlı rüyalar aprılcıkopuyorumnanaktan

Ooo misafir üğrenci var hoşgelmişin Arzummopuyorumnanaktan

Evt çok yakışıyolarboshayallersmile ayy evt yaa aşık olmuşş nasıl bakıyoboshayallersmile
Anladım balım sağollŞeniz

Ben gelene kadar yine herkescikler gitmiş :bbo:

Tanrıçam balım ne olur sıkma canını çoğu gitti azı kaldı biticek ınşallah sayılı gün dediğin nedir ki hemen geçecek a.s 70 di 60 dı derken bir bakmışsın 3-2-1 ve sevgilin askerin yanına gelmiş :jeyyar: En azından gelecek bebeğim Allahın izniyle gelecek ve tekrar yanında olacak ya benim gibi hiç gelmeyeceğini bilsen ama beklesen inan o kadar acı ki hergün acımı hafifletmeye çalışıyorum ama nafile mafoldumben
Neyse çilek kokulum balım bitanem can özüm sakın üzme tatlı canını olur mu :teselli:

Arzum çilekli pudingim oy seni akşamda burda görmek ne büyük keyif :teytey: Hamaratım benim kekler ne halde söyle bakem :jeyyar:

ıslandım aldıklarını güle güle kullan fıstıkım çantaları cidden çok uyguna almışsın çok hoşlar bayıldım valla :jeyyar: Bostanlı pazarını bende çok merak ediyorum ama daha gitmek nasip olmadı :bbo:

Teşekkür ederim tatlım çok uyguna geldi valla Git en yakın zamanda, güzel mekanhihoyyyt
23 yıldır İzmir'deyim bostanlı pazarına 2. gidişim utanıyorum kendimden:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…