- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.201
fıstıkkkolumunekankayizsmile
lokummmm:1hug:hoşgeldin megomolumunekankayizsmilenasılmış benim bitanem:hulya:fıstıkkkolumunekankayizsmile
kızlar dağıldı nikobilmiyem ki sempatiksalakcinni
tostumu yedim bekliyom sanırsam boshayallersmile
efendim :roflol::roflol::roflol:
buyrunuz ben tanrıçamın sekreterya basın danışmanı delikafadulden
nerdesin kaçakklava:
bütün gün oyun oynuyon gelmiyon tanrıçam notunu kırcak senin kötükedihüso
sevmezsin sanurum :))))))ama ama ben çurba sivmem,büğğrek sivmem,bayma heç sivmem biliun mukaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinnisen baaa makarna siviun mu dii sur nikomkaydirigubbakcemile2oyunlarda
sevmezsin sanurum :))))))
oldu gülü sana torpil kaydirigubbakcemile5eh bak sanurum yasınca,anna sen,yan çiziom sevmiom diyekaydirigubbakcemile3
he sevii sanurum :))))) sempatiksalakcinnitanrıça beni sefiyo kiiiiizemuszemus
şimdi çalışmıyomusun canım?ayrıca makyaj malzemelerinin resmini bekliyorum senden:içelim:
lokummmm:1hug:hoşgeldin megomolumunekankayizsmilenasılmış benim bitanem:hulya:
kuzularında senin gibi çok tatlıdır eminim nikom:1hug:allah size bağışlasın evlatlarınısenin o üşenmeden süslü süslü sıkındığın danette(daninolarını) yiyimcokacimcoook
ben hiç meye semiyorumboshayallersmile
ama senin çilekli muzlu salatandan yapmıştım kuzularıma
Denemek istiyorumm bunuuucokacimcoook Aklıma bi fikir geldi bu tarif işime yarayabiliraklinialirimsmile Ellerine sağlık kankazemuszemus
allah iyilik versin sarı meleğimeŞeniziyiyim fıstıım çok şükür,turlıorum öölezemuszemus
sen de iyisin dimiiopuyorumnanaktan
şafaklarımıza maşallahhh
tanrıçam sen yönetmen misin diye sorcam, olmiycak fisfisfis
eee senin mesleğin ne desem izin var mı :1ninca:
şafaklardan hiç bahsetme biraz canı sıkkın kuzumun oyalayıp unutturmaya çalışıyoruz :1hug:iyiyim fıstıım çok şükür,turlıorum öölezemuszemus
sen de iyisin dimiiopuyorumnanaktan
şafaklarımıza maşallahhh
mirioş hosteslik de sana çok yakışır boshayallersmile
hıhı ev hanımısın boshayallersmile:1ninca: ı ıhhh:)))ama ev hanımıyımsempatiksalakcinni
allah iyilik versin sarı meleğimeŞeniz
tura çıktın demekgeçerken uğradın iyi ettinhihoyyytşafağımıza cidden maşallah..
senin şafak 100:lepi:
benim şafak 69 bayburta selam olsun:lepi:
rabbim askerlerimizi korusun:Saruboceq:
canım ben ucak hostsı ve makyözum ıkı işim var..arada menejerlık neyınde yapıom sarkı sözude yazıom :kedi: ama 4 ay once hosteslıgı bıraktım şu surec bıtene dek çalışmıcam..1 sy once yıne çalışıodum part tıme ama o koca musveddesı mutlu oluşumu hazmedemedı rahat vermedı..dedıklerını dnlıcemde bnm takım elbısem yanımda yok..zaten 2 yıl oldu hıc gymedım..uf ne gyecem bde trnagmda o kahve ojeler var sılıyım mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?