- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.221
yapma ya neden Türkler fisfisfis
he bacım yakışıyordu valla özledım ucmayı..o hominı gırtlak bıracı cimri ama guleryuzlu almanları o huysuz telavıvlılerı ,o soguk yuzlu avusturyalıları ,o beyaz neşeli norveclılerı,o asil ama burnu dık şarapçı franszları,habıre elma ve muz yıyen henkel içen amsterdamlıları,kabınde pırtlayıp sonra arkdslarını gulme krızıne sokan zürihlılerı,asık suratlı kokona ıngılızlerı ,guzelı tam guzel çikinı çernobıl facıası kazakları,bde napang eymin dıyen kıbrs yolcularımı çooooooooooooook ozledımmm:kedi: özlemedıgm 2 mıllet var
bırı olmaz olası rus aşiftelerı
bırıde turk yolcularsempatiksalakcinni
sekreteryası:roflol: kızım kopuyorum sana yakaydirigubbakcemile3efendim :roflol::roflol::roflol:
buyrunuz ben tanrıçamın sekreterya basın danışmanı delikafadulden
nerdesin kaçakklava:
bütün gün oyun oynuyon gelmiyon tanrıçam notunu kırcak senin kötükedihüso
çok hemdeeeehihoyyyt opuyorumnanaktantanrıça beni sefiyo kiiiiizemuszemus
tatlım konuştuğumuz gibiyerimsenibenojeleride sil,hatta tırnaklarıda kes bitanem daha iyi olur,bilirim bu işleri beni dinleyerimsenibencanım ben ucak hostsı ve makyözum ıkı işim var..arada menejerlık neyınde yapıom sarkı sözude yazıom :kedi: ama 4 ay once hosteslıgı bıraktım şu surec bıtene dek çalışmıcam..1 sy once yıne çalışıodum part tıme ama o koca musveddesı mutlu oluşumu hazmedemedı rahat vermedı..dedıklerını dnlıcemde bnm takım elbısem yanımda yok..zaten 2 yıl oldu hıc gymedım..uf ne gyecem bde trnagmda o kahve ojeler var sılıyım mi
kaydirigubbakcemile3kız gizemden falan değil,öyle biri değilimde benimkinin korkusundaneyvahedigeldismilehıhı ev hanımısın boshayallersmile
yeme beni ya ne bu gizem korkudan soru soramayak kötükedihüso
kuzularım için sözlerine çok teşekkür ettim ablası opuyorumnanaktan
biliyomki:kedi:bende ona çünküaklinialirimsmilemaşallah şafaklarımıza evet
Amin.. askerimiz Allaha emanet:Saruboceq:
sarı şekerin sana bayılıyu fıstııımmmolumunekankayizsmile
gördüm miricimkaydirigubbakcemile5gor dıye alıntıladım tanrıça
sayende bütün sosyal coğrafyayı ezberledim delikafadulden
sayende bütün sosyal coğrafyayı ezberledim delikafadulden
Tanrıca ojelerı sılımde benım kendı tırnak yapım uzun cok uzun deıl trnaklarım mafoldumben ojeyı sılınce masum kızmı olucam napmalı bılmıyorum kı gıcık bır hakım miş...onun yalancı 2 şahıdı var..elınde kı belgelerde bı bok yok..tutmus 4 yıl oncekı modellık resmlerımı gosterıo enfazlada mını etek var bişi yok resmlerde cogu evde cekılmiş..ruh hastası ya
Tanrıca ojelerı sılımde benım kendı tırnak yapım uzun cok uzun deıl trnaklarım mafoldumben ojeyı sılınce masum kızmı olucam napmalı bılmıyorum kı gıcık bır hakım miş...onun yalancı 2 şahıdı var..elınde kı belgelerde bı bok yok..tutmus 4 yıl oncekı modellık resmlerımı gosterıo enfazlada mını etek var bişi yok resmlerde cogu evde cekılmiş..ruh hastası ya
canım oyle keyfı bı modellık donemım olmustu ..kendımde ftografla ılgılenıyorum..oyle twdekıler gbı deıl yanıModel miydin sen daha önce cnm?
bu arada miriana,yerinde olsam avatar resmimi kendi resmim yapmam bu süreçte,ne olur ne olmaz,resim koyma bu ara,benden tavsiye tatlım..
danrıçaynan meg karuları beni sevmeyin taammıııı :dilcikar:
canım sen ojeliyken abdest almıyorsundur inşaallah bilmiyorumkismileTanrıca ojelerı sılımde benım kendı tırnak yapım uzun cok uzun deıl trnaklarım mafoldumben ojeyı sılınce masum kızmı olucam napmalı bılmıyorum kı gıcık bır hakım miş...onun yalancı 2 şahıdı var..elınde kı belgelerde bı bok yok..tutmus 4 yıl oncekı modellık resmlerımı gosterıo enfazlada mını etek var bişi yok resmlerde cogu evde cekılmiş..ruh hastası ya
minik kuşum kıskandıııııkaydirigubbakcemile3
ben çok seviom valla cancumuuuopuyorumnanaktan
fıstıkım da seviyo dimiiiiolumunekankayizsmile
canım ondan sormaya korkuyorum zati eyvahedigeldismile :1ninca:[/B]
kaydirigubbakcemile3kız gizemden falan değil,öyle biri değilimde benimkinin korkusundaneyvahedigeldismile
valla ev hanımıyımsempatiksalakcinniokuduğum bölümleri yazmıyorum o kadar:1ninca:
ahahaahaha öldüm allah tependen baksın nikosırnaşık şey sırnaşık şey
canım sen ojeliyken abdest almıyorsundur inşaallah bilmiyorumkismile
abdest olmuyor ojeliyken, namaz kuran felan bahsetmiştin fisfisfis
tanrıçama katılıyorum aynen onun dedği gibi yap ve sade makyaj giyim vs
kadın zekanı kullan
ben de sana tepeden bakayım değil bucanım ondan sormaya korkuyorum zati eyvahedigeldismile :1ninca:
ben de sana canım utandırıyorsun beni :asigim:
biz türkler farklıyızdır delikafadulden her zaman kendimizi belli ederiz sırnaşık şey
rötarda kabadayılık yaptıkları için..
dıger mılletlerden ınsanlar 10 saat rotarda ble ucaga gulerek gelıyorlar ve ucak arızalansa bıle otelde konaklayıp ertesı sabah hıc sormadan bınıyorlar ama turk yolcuysa bu kesınlıkle bıletını ıptal ettrıyor kımı dava açıyor coguda kufrederek valızlerı başımıza atacak gıbı yerleştırıyor,,
kadın erkek farketmez cok susadım su dıyorlar getırıyorz 1 euro yada 2 tl dıyınce yuzumuze okkalı bır tukuruk yıyoruz..suda mı parayla şerefszler dıye..napalım yanı artık bırcogu fırma boyle..uçtugu kılometreye bırde bılet fıyatına baksan yıne karlı cıkıyor ama yetermı hıc ...sonra turk yolcular ozelıkle alman gurbetcılerı gencler,bız demo yaparken ( guvenlık kartı ve hareketlerını) recep ıvedık taklıdı yapıp guldurmeye çalışıolarsevmıyorum işte allahtankı yurt dışıydık hep yolcularımızın yuzde 80 ı yabancıydı yoksa katlanamazdım
ya ya kıskandırrr soraaa gel seviyum deeee
anamm ay ne kadannnn talihsiz bi hatınım yarebbimmm
fıstıkmış lokummuşşşş hıhhhh :dilcikar:
bu topikteki herkezin avukatıyım biberikom:lepi:naber borak:kedi: kaydirigubbakcemile3üff yine yakaladı:kedi:Kanka yoksa sen avukat mısınzemuszemus
kim demişdanrıçaynan meg karuları beni sevmeyin taammıııı :dilcikar:
aynen megom çakkaydirigubbakcemile5minik kuşum kıskandıııııkaydirigubbakcemile3
ben çok seviom valla cancumuuuopuyorumnanaktan
fıstıkım da seviyo dimiiiiolumunekankayizsmile
kanka ben abdest alıp öyle oje sürüyorum,o zaman oluyo canoyerimsenibencanım sen ojeliyken abdest almıyorsundur inşaallah bilmiyorumkismile
abdest olmuyor ojeliyken, namaz kuran felan bahsetmiştin fisfisfis
kaydirigubbakcemile3şımarık seni gel buraa:1hug:ya ya kıskandırrr soraaa gel seviyum deeee
anamm ay ne kadannnn talihsiz bi hatınım yarebbimmm
fıstıkmış lokummuşşşş hıhhhh :dilcikar:
doğru söze ne hacetkaydirigubbakcemile5canım ıbadet konularıyla ılgılı ınanc mevzuları cok derındır..ben mealını sık sık okuyorum...ve uzun suredır arastırmasını yapıyorum dınımızı zorlaştıranların ınadına ben nezaman başım sıkışsa ne durumda olursam olayım boy abdestım varsa kuran okuyorum ..namazda abdest alıyorum ama ojem varkende alıyorum..sonucta samımıyet dınıyse bu Rabb,m gorecektırbazen hasta oluyorum gozlerımle namaz kılıyorum..bunun gunah oldugunu asla dusunmuyorum kuranda boyle bır ayet yok zaten..bıraz zaman gecsın bırcok ıspatıyla bu konuda sohbet ederız...ama dedımya herkesın ınancı ve algısı kendıne ...
anladım zatenkaydirigubbakcemile3:kedi:ben de sana tepeden bakayım değil bu
ben de sana bayılıyom :lepi:
sende fıstıklı lokumsunnŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?