Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yapma ya neden Türkler fisfisfis
sayende bütün sosyal coğrafyayı ezberledim delikafadulden

sekreteryası:roflol: kızım kopuyorum sana yakaydirigubbakcemile3
niko okulu dondurdu obayanssulusmilearada sınıfa geliyo hasret gideriyoboshayallersmile
tanrıça beni sefiyo kiiiiizemuszemus
çok hemdeeeehihoyyyt opuyorumnanaktan
tatlım konuştuğumuz gibiyerimsenibenojeleride sil,hatta tırnaklarıda kes bitanem daha iyi olur,bilirim bu işleri beni dinleyerimseniben
hıhı ev hanımısın boshayallersmile
yeme beni ya ne bu gizem korkudan soru soramayak kötükedihüso

kuzularım için sözlerine çok teşekkür ettim ablası opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kız gizemden falan değil,öyle biri değilimde benimkinin korkusundaneyvahedigeldismile
valla ev hanımıyımsempatiksalakcinniokuduğum bölümleri yazmıyorum o kadar:1ninca:

maşallah şafaklarımıza evet
Amin.. askerimiz Allaha emanet:Saruboceq:

sarı şekerin sana bayılıyu fıstııımmmolumunekankayizsmile
biliyomki:kedi:bende ona çünküaklinialirimsmile
gor dıye alıntıladım tanrıça
gördüm miricimkaydirigubbakcemile5

ahahaahaha öldüm allah tependen baksın nikosırnaşık şey sırnaşık şey

rötarda kabadayılık yaptıkları için..
dıger mılletlerden ınsanlar 10 saat rotarda ble ucaga gulerek gelıyorlar ve ucak arızalansa bıle otelde konaklayıp ertesı sabah hıc sormadan bınıyorlar ama turk yolcuysa bu kesınlıkle bıletını ıptal ettrıyor kımı dava açıyor coguda kufrederek valızlerı başımıza atacak gıbı yerleştırıyor,,
kadın erkek farketmez cok susadım su dıyorlar getırıyorz 1 euro yada 2 tl dıyınce yuzumuze okkalı bır tukuruk yıyoruz..suda mı parayla şerefszler dıye..napalım yanı artık bırcogu fırma boyle..uçtugu kılometreye bırde bılet fıyatına baksan yıne karlı cıkıyor ama yetermı hıc ...sonra turk yolcular ozelıkle alman gurbetcılerı gencler,bız demo yaparken ( guvenlık kartı ve hareketlerını) recep ıvedık taklıdı yapıp guldurmeye çalışıolar sevmıyorum işte allahtankı yurt dışıydık hep yolcularımızın yuzde 80 ı yabancıydı yoksa katlanamazdım

Tanrıca ojelerı sılımde benım kendı tırnak yapım uzun cok uzun deıl trnaklarım mafoldumben ojeyı sılınce masum kızmı olucam napmalı bılmıyorum kı gıcık bır hakım miş...onun yalancı 2 şahıdı var..elınde kı belgelerde bı bok yok..tutmus 4 yıl oncekı modellık resmlerımı gosterıo enfazlada mını etek var bişi yok resmlerde cogu evde cekılmiş..ruh hastası ya

Model miydin sen daha önce cnm?

bu arada miriana,yerinde olsam avatar resmimi kendi resmim yapmam bu süreçte,ne olur ne olmaz,resim koyma bu ara,benden tavsiye tatlım..

canım bak burda paylaşma bunları,dava bitsin rahatça konuşursun,bunlar hassas işler,ummadığın şeyler olur,sen önlemini al,resmini kaldır ve eşinle alakalı ve bu tarz yazılar yazma..kaydirigubbakcemile5sana bunun cevabını özelden vericem şimdi

Model miydin sen daha önce cnm?
canım oyle keyfı bı modellık donemım olmustu ..kendımde ftografla ılgılenıyorum..oyle twdekıler gbı deıl yanı
bu arada miriana,yerinde olsam avatar resmimi kendi resmim yapmam bu süreçte,ne olur ne olmaz,resim koyma bu ara,benden tavsiye tatlım..

deiştrecektım unutmusum gercı artıkpek bı onemı yok..yarın bosanıyorum nasılsa ama yınede deiştım sagol

danrıçaynan meg karuları beni sevmeyin taammıııı :dilcikar:

minik kuşum kıskandıııııkaydirigubbakcemile3

ben çok seviom valla cancumuuuopuyorumnanaktan

fıstıkım da seviyo dimiiiiolumunekankayizsmile

canım sen ojeliyken abdest almıyorsundur inşaallah bilmiyorumkismile
abdest olmuyor ojeliyken, namaz kuran felan bahsetmiştin fisfisfis
tanrıçama katılıyorum aynen onun dedği gibi yap ve sade makyaj giyim vs
kadın zekanı kullan

ya ya kıskandırrr soraaa gel seviyum deeee
anamm ay ne kadannnn talihsiz bi hatınım yarebbimmm
fıstıkmış lokummuşşşş hıhhhh :dilcikar:

canım ondan sormaya korkuyorum zati eyvahedigeldismile :1ninca:

ben de sana canım utandırıyorsun beni :asigim:

canım ıbadet konularıyla ılgılı ınanc mevzuları cok derındır..ben mealını sık sık okuyorum...ve uzun suredır arastırmasını yapıyorum dınımızı zorlaştıranların ınadına ben nezaman başım sıkışsa ne durumda olursam olayım boy abdestım varsa kuran okuyorum ..namazda abdest alıyorum ama ojem varkende alıyorum..sonucta samımıyet dınıyse bu Rabb,m gorecektırbazen hasta oluyorum gozlerımle namaz kılıyorum..bunun gunah oldugunu asla dusunmuyorum kuranda boyle bır ayet yok zaten..bıraz zaman gecsın bırcok ıspatıyla bu konuda sohbet ederız...ama dedımya herkesın ınancı ve algısı kendıne ...

biz türkler farklıyızdır delikafadulden her zaman kendimizi belli ederiz sırnaşık şey
yemek yerken son lokma ile son yudumu bir araya denk getiren tek milletizsempatiksalakcinni

Kanka yoksa sen avukat mısınzemuszemus
bu topikteki herkezin avukatıyım biberikom:lepi:naber borak:kedi: kaydirigubbakcemile3üff yine yakaladı:kedi:
danrıçaynan meg karuları beni sevmeyin taammıııı :dilcikar:
kim demişklava:bayılıyoz sana cierini yediğim:asigim:hoşgeldin bebekomopuyorumnanaktansenin şafak kaç oldu kız:hulya:

aynen megom çakkaydirigubbakcemile5
canım sen ojeliyken abdest almıyorsundur inşaallah bilmiyorumkismile
abdest olmuyor ojeliyken, namaz kuran felan bahsetmiştin fisfisfis
kanka ben abdest alıp öyle oje sürüyorum,o zaman oluyo canoyerimseniben
ya ya kıskandırrr soraaa gel seviyum deeee
anamm ay ne kadannnn talihsiz bi hatınım yarebbimmm
fıstıkmış lokummuşşşş hıhhhh :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3şımarık seni gel buraa:1hug:
doğru söze ne hacetkaydirigubbakcemile5
ben de sana tepeden bakayım değil bu
ben de sana bayılıyom :lepi:
anladım zatenkaydirigubbakcemile3:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…