Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
oyyyyyy karabiberimmmmmmm 7 tane =)

meleklerim , canım kankalarımmmmm uykusuzluktan geberiyorum resmen o yuzden livo kaçar sizi seviyorum canlar

Aynenn kanka kaydım ben de burda çok yorulmuşum iyi geceler canolaropuyorumnanaktan

oyyyyyy karabiberimmmmmmm 7 tane =)

meleklerim , canım kankalarımmmmm uykusuzluktan geberiyorum resmen o yuzden livo kaçar sizi seviyorum canlar
tamam melom öpüyorum seniŞenizbizde seni seviyoruz pamuğumopuyorumnanaktaniyi uykular:a015:
Asom bi ara şeetcem anlatcam ben saaaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

hımm anladı bena.s sempatiksalakcinni
bekliyorum tatlımlülülülülülü

delikafaduldenohaa koptum gece gece :jeyyar::roflol:

Aşkolsun ya şurda derdimizi paylaşıoz bundan bile bişi çıkarıyonuz ayıp yananiknanik

Arzuu yaktın kız beni sebebim olcan soktun gözüme kekleri kokusu tee buraya kaa geldi bari şişcekse memişler şişse de bi işe yarasasempatiksalakcinni

island gözümden yaş geldi gülmekten yarıldım resmer oooooooof ooof :roflol: seviyorum seni cadı =) :roflol:

:kedi:kaydirigubbakcemile3 off ya her cyerde belli ediyom kendimibilmiyorumkismile
Ben de seni ve sizleri çok seviyom kuzu:asigim:

bu gün maske neyin yapmadım bari tatlı ekliyim,arzumun kekleri üstüne yersiniz:icecream:

tamamen eldekileri değerlendirmek amaçlı yaptım ve herkez bayıldı tadına...
meyveler çürümeye yüz tutmuşsa atmayın değerlendirin..
baktım muzlar şeftali falan ezilmiş dedim değerlensin..

4 şeftali
2 muz
5-6 kayısı
yarım bardak süt
bir avuç ceviz
4 tane halley
danone(süslemek için)
yarım tatlı kaşığı tereyağ
bal(üstüne dökün zevke göre)

şeftaliyi soyun ve rendeleyin

muzu soyun ve yandaki ince kılçık gibi şeyide alın..doğrayın minik minik

kuru kayısıları minik minik doğrayın

cevizleri elinizle parçalayın

halleyleride elimizle parçalıyoruz bir kaba

tereyağı eritin ve şeftaliyi atın..

ardından muz ve kayısıyı..cevizide ekleyin.biraz pişince göz kararı azcık süt katın ve lapa gibi yapın..

kulpa dökün..kulpun üstüne haleyleri dökün..üstüne bal döktüm ve süs olarak hazır muhallebi kullandım..

(danoneler olur)

afiyet olsun

senin o üşenmeden süslü süslü sıkındığın danette(daninolarını) yiyimcokacimcoook
ben hiç meye semiyorumboshayallersmile
ama senin çilekli muzlu salatandan yapmıştım kuzularıma

Denemek istiyorumm bunuuucokacimcoook Aklıma bi fikir geldi bu tarif işime yarayabiliraklinialirimsmile Ellerine sağlık kankazemuszemus

arzu kız gittibenneyaptımkiparti yapıcaktım oysakiboshayallersmile
niko kendini alıntılamana hastayım:))) kime buboshayallersmile kekemiaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…