- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.161
adi pislik kaydirigubbakcemile3Onun kulaklarını da seviyom sunum yaparken kanka
biytiful görül:)))))hastayım lan sana:))biytiful görül..özelden yaz canım..bakalım berabercenek..
tanrıça mecacı aldım..tamam patron,ilgileniyorum arkadaşla.
canım benim memnun kaldıysan ne güzel tatlımhihoyyyttanrıça bu arada beyaz kille süt karışımı olan maskeni yaptım az önce yanaklarım şuan yumuşacık bi halle teşekkürler canım :
şaşırmış o hatunlarkızlar selam bugün sephoraya gidip far bazı alayım dedim tanrıçanın önerdiğinden küçük kapta kremsi yapıda olan anlattım anlamadılar bana fırçalı concealer gösteriyor ya diyorum internette var türkiyede satılıyor bu ürün 3 görevli geldi hiçbiri bilmiyor dedim ya kremsi kıvamda ten rengi gibi minik kutuda falan yok neyse bende pastelde güzel bir ürün buldum çok övüyorlar
üründe şu
aprilim tel gelince aniden çıktım biliyosunuz,hemen çıkıyorum tel gelince unuttunuz bakıyorumaklinialirimsmileçalışkan basın danışmanı efferim. tanrıçayla görüşücem senin şu ikramiye hususunu
şimdi parti vericem kuzen bırakırmıyım seni yalnızhihoyyytla yelloz danrıça o kadar didin gce gel süper olar diye kendin gittin ilk günden
insan ilarzu hiç yadırgarmı geceyi utanır sıkılır mı demedin dimi kaçtın gittin heee
canım ben bu ürünü kullandım ama beğenmedim ben:umursamaz:arzucum selam ya sorma bugün sephoraya gittim far bazı almaya bana çıkardı oyle fırçalı concealer gösteriyor anlattım dedim küçük kapta kremsi şekilde falan yok çalışanların biri bile anlamadı yurtdışında olan bir ürünmü acaba falan dediler sinir oldum art decoyu zaten bulamadım macte cok pahalı bende pastelde magic touch diye bir ürün buldum çok övüyorlar sen ne dersin
demin ona koptuk ya zaten erzum:)))bak bak herşey ancelinanın başının altından çıkmış gibi sanki kadın gelmiş taa amerikalardan bunu ayartmış
Problem değil , aştık bazı şeyleri.32 yaşıma gelmişim 18 yaşlarımda değilim.
Anlayan anladı zaten.Yapacak birşey yok.Utanacak veya gurur duyalacak birşeyde yok.
Hayat böyle bir şey işte.
Ama bu işte benım bir sucum yok tek suclu Angelina Jolie dir.....
haklısın bitanem,ama şartladık kendimizi geliceğine dair o yüzden sükutu hayal olduTanrıçam kıyamam ben sana az daha sabır gülüm bak ben de tam 15 ay saydım sabrın sonu selamet olii az daha sık dişini:teselli:
[/COLOR][/U][/I][/B]
işallah bebeğim..saolun allah razı olsun hepinizden..Ben gelene kadar yine herkescikler gitmiş :bbo:
Tanrıçam balım ne olur sıkma canını çoğu gitti azı kaldı biticek İnşallah sayılı gün dediğin nedir ki hemen geçecek a.s 70 di 60 dı derken bir bakmışsın 3-2-1 ve sevgilin askerin yanına gelmiş :jeyyar: En azından gelecek bebeğim Allahın izniyle gelecek ve tekrar yanında olacak ya benim gibi hiç gelmeyeceğini bilsen ama beklesen inan o kadar acı ki hergün acımı hafifletmeye çalışıyorum ama nafile mafoldumben
Neyse çilek kokulum balım bitanem can özüm sakın üzme tatlı canını olur mu :teselli:
esmer güzelim aklinialirimsmileavatar aklinialirimsmile
esmer güzelim aklinialirimsmileavatar aklinialirimsmile
güllü dinliyorum,z vitaminide alıyorumbu gece arabeskin doruğundayım:içelim:arzum gidicekmisin :gitme:
bende özelden dedim bide avayat dedim dalga geçti benle cadı:mymeka::kedi:
nie bıraktın alsanaalsanasmilesosyetik karı:dilcikar:ne anketi kızdelikafaduldenBen arabeski bıraktım kanka bırakmasam eşlik ederdim sana:içelim: Bu arada ikinci anketi açtık kanka git bakkaklinialirimsmile
:roflol::roflol:
miriana burdasın gördüm..o saçın ne güzel öyle.-tatlicadiarzu-.
Kız, ben ondan gelin başı yaparım ,değil uçuşa gitmek..
Ama orada sarı renkte saçın.CADIARZU.şimdi koyu...
Sağ elimin orta parmağı feci ağrıyo niyeyse çok kullandım heralde bu aradelikafadulden
Sızcak gibiyim bacılarım.akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?