Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canolar kekim pişti buyrun taze taze çektim koydum:))

ben yatıyorum siz yiyiverin daa sabah kalkacaz kahvaltı hazırlayacaz

öpüldünüz

pati çok kolaymış yapımı gereçekten ve kısa sürdü tavsiye ederim canlar

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben yapılır mı bu balımmm yaa nasıl gözüküyolar offf yemek istiyorum hem de hepsiniiiiicokacimcoook ellerine sağlıkkkboshayallersmile

Yeminle biyerim şişcek tam da tatlı krizimin orta yerinde yapılır mı bu yaalsanaalsanasmile

Arzuşum bebişim döktürmüşsün valla ay ne güzel görünüyolar sıcak sıcak sanki kokusunu bilem alıyorum şu keklerin çayla ne güzel giderdi şimdi onlar ahhh ah

Onun kulaklarını da seviyom sunum yaparken kanka
adi pislik kaydirigubbakcemile3
biytiful görül..özelden yaz canım..bakalım berabercenek..
tanrıça mecacı aldım..tamam patron,ilgileniyorum arkadaşla.
biytiful görül:)))))hastayım lan sana:))
tanrıça bu arada beyaz kille süt karışımı olan maskeni yaptım az önce yanaklarım şuan yumuşacık bi halle teşekkürler canım :
canım benim memnun kaldıysan ne güzel tatlımhihoyyyt
şaşırmış o hatunlarkendi ürünlerini bilmiyolar:umursamaz:
çalışkan basın danışmanı efferim. tanrıçayla görüşücem senin şu ikramiye hususunu
aprilim tel gelince aniden çıktım biliyosunuz,hemen çıkıyorum tel gelince unuttunuz bakıyorumaklinialirimsmile
o yüzden bişey diyemedim,patime msj attım kızlara söyle kusura bakmasınlar diye

la yelloz danrıça o kadar didin gce gel süper olar diye kendin gittin ilk günden

insan ilarzu hiç yadırgarmı geceyi utanır sıkılır mı demedin dimi kaçtın gittin heee
şimdi parti vericem kuzen bırakırmıyım seni yalnızhihoyyyt
canım ben bu ürünü kullandım ama beğenmedim ben:umursamaz:
demin ona koptuk ya zaten erzum:)))
Tanrıçam kıyamam ben sana az daha sabır gülüm bak ben de tam 15 ay saydım sabrın sonu selamet olii az daha sık dişini:teselli:
[/COLOR][/U][/I][/B]
haklısın bitanem,ama şartladık kendimizi geliceğine dair o yüzden sükutu hayal oldu
işallah bebeğim..saolun allah razı olsun hepinizden..
sen ne zaman mutlu bi şekilde aramıza geliceksin ya(

ohanzi kuzen ohanzidelikafadulden
anam harika gözüküyocokacimcoookelin kolun dert görmesin cierim:asigim:
yarında yeriz ama bi lokma at ağzına durcokacimcoook

Kaldırın şu kekleri gözümün önünden valla baa bişiiler olii:bbo:cokacimcoook

Sağ elimin orta parmağı feci ağrıyo niyeyse çok kullandım heralde bu aradelikafadulden
Sızcak gibiyim bacılarım.akannehir

miriana burdasın gördüm..o saçın ne güzel öyle.-tatlicadiarzu-.
Kız, ben ondan gelin başı yaparım ,değil uçuşa gitmek..
Ama orada sarı renkte saçın.CADIARZU.şimdi koyu...

[[/QUOTE]

sen yazdgnda orda degıldım sanırım sımdı burdayım...uyumaya calıstım olmadı..geldım bende bilmiyorumkismile canım ben işten ayrıldım ara verdım..o eylul ayı falandı sanırım..

bı ara nerdeyse 3 aya bır sac modelımı rengımı deiştrıyordum 2 yıl kafayı bozmuştum..şimdı boyatmıyorum..kendı saçımı bıraktım..ınsallah uzar..modele gelınce benım saçlar heybetlı ondan normal bıle toplasam ole duruyor..arada uçuşa yanı işe gderken oyle kokoş yapıodum sanırım o kıbrıs ucusuydu kısa yolculuk ya bozulmaz dıye yapmıştım sempatiksalakcinni şimdı varya 3aydır fon bıle cektrmıyorum..taramaktan acızım valla....

oyyyyyy karabiberimmmmmmm 7 tane =)

meleklerim , canım kankalarımmmmm uykusuzluktan geberiyorum resmen o yuzden livo kaçar sizi seviyorum canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…