Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Nikoncannn..sen de androhitsin haaa..ne zaman uyuyon ne zaman kalkıyon yaaa..bi de kuzucukların varmış meee meee..nassı başediyon gııı..förmülü ne?

tanrıçam senin sayfanda standart 9 mesajmı ayarlı
ben sayfamı 40mesaj olarak ayarladım şu an 357.sayfadayım
okuyacaklarım biriktiğinde 2-3 sayfa gibi görünüyo çok çabuk bitiyo, gözümde de büyümüyo boshayallersmile

Allah razı olsun...peygamberımızın haftasının hatrına ıyı haberlerle gelecegım inşallah..

eger ıyı haber olursa makyaj topıgıme 3 ayrı makyaj koyacagım 1 gunde :kedi:
mucujjjjkkkk

Nikoncannn..sen de androhitsin haaa..ne zaman uyuyon ne zaman kalkıyon yaaa..bi de kuzucukların varmış meee meee..nassı başediyon gııı..förmülü ne?
5 e 3 yaşına geldiler
bağımlı oldum sanırsam, hemen burayı özlüyorum
zaten yatsam da uyuyamıyorum
4te yatsam 9da oğlanlar uyanıyor onları şöle bir yaru uykulu atıştırıp
ellerine danino süt verip 11e kadar yanlarında şekerleme yapıyorumboshayallersmile

bırdayım tanrıçammm piki
bağa de bakim bu c vit yıkıyismi yoğsam yıkamiyismi kokiyi çok feci :uhm:

bu arada bende üpemmm Şeniz olumunekankayizsmile

gülüm bende öptüm..allaha emanet ol..dualarım seninle tatlım..işallah yarın güzel haberlerle gelirsin,girmemezlik edip içine kapanma,burda dertleşiriz canım benimkaydirigubbakcemile5iyi uykular..
nikom ben öyle yapamam kafam karışır yakafamçokkarıştı
Allah razı olsun...peygamberımızın haftasının hatrına ıyı haberlerle gelecegım inşallah..

eger ıyı haber olursa makyaj topıgıme 3 ayrı makyaj koyacagım 1 gunde :kedi:
mucujjjjkkkk
burayada koyaklinialirimsmileamin canım allah yardımcın olsun..hepimiz dua edicez senin için:Saruboceq:
ay nası tatlı anlatmış:asigim:doğurasım geldi be:asigim:
bırdayım tanrıçammm piki
bağa de bakim bu c vit yıkıyismi yoğsam yıkamiyismi kokiyi çok feci :uhm:

bu arada bende üpemmm Şeniz olumunekankayizsmile

limon falanmı sürdün cancum?yoksa krem felanmı:))
gitme kal burdaaklinialirimsmile

niden yakıyu bu C vitaminleri yabilmiyorumkismile
benimde yüzüm cayırdıyu ne zaman sürsem,hatırlıosun dimi fıstıkaklinialirimsmile

ayyy canlarımmm..benimki de kendi uyanıyor.:ecrin_bebek:.gidip tvyi açıyor..tv ,hep yumurcak tv de..bol bol kayyu seyrediyoruz..
kaydirigubbakcemile3

Canlar ben geldim benim de uyku bu ara alt üst oldu :bbo: Gerçi yaklaşık 2 aydır böyle kafamçokkarıştı

Tanrıçam bidenem seni iyi gördüğüme çok sevindim fıstıkım hep böyle ol olurmu sakın canını sıkma şekerparem benim :asigim:

Nikonum canımcım maşallah ne güzel iki tane dünyalar dadlusu yavrun varmış Allah bağışlasın Rabbim onlara sağlıklı sıhatli hayırlı uzun ömürler versin ınşallah :Saruboceq:

Miriana canım yarın için Rabbim yardımcın olsun ınşallah güzel haberlerle gelirsin :Saruboceq:

Gacım ve Nikonum hem bebişler hemde eşler varken o yoğunlukta bizi ihmal etmiyorusunuz fıstıklar maşallah enerjinize hayranım :asigim:

inşaallah bitanem Allah gönlüne göre versin :asigim:
amin gülüm hepimizin:Saruboceq:Şeniz
niden yakıyu bu C vitaminleri yabilmiyorumkismile
benimde yüzüm cayırdıyu ne zaman sürsem,hatırlıosun dimi fıstıkaklinialirimsmile
megom ben sürüp yatıyorum limonu,yıkamıyorum,ama seninkisi maske yada serummu?serumsa sürüp yatarsın,zaten geçer yanması
yıkadımmmm misler gibin uldumm kiremde sürdümm
işte geldim burdayummmm zemuszemus bayanssulusmile
hihoyyyt :sm_cool:
sen yeni makyaj resimlerini ne zaman ekliycen ondan haber ver
ayyy canlarımmm..benimki de kendi uyanıyor.:ecrin_bebek:.gidip tvyi açıyor..tv ,hep yumurcak tv de..bol bol kayyu seyrediyoruz..
kaydirigubbakcemile3
oyyyy:asigim:
kayyukaydirigubbakcemile3bende beybi tv açıkken uyuyorum,orda bebek mizkleri varya pskopata bağlıyo beni damardankaydirigubbakcemile3
o müziklerle uyuyom bazen:asigim:

ama sende sıkma perim:gitmelmuyoki bana akıl verip kendini üzmek:gitme:hoşgeldin canikomŞenizbizde baykuş gibiyiz.hatta zombi gibiym şahsen bilakis ben:1shok:
Bende gidiyom canlar..iyi uykular..
pesmi ettinaklinialirimsmile
sanada iyi uykular bitanem allah rahatlık versinŞeniz

Aaa nazar değdirdim sanırsam bilmiyorumkismile iyi Uykular Gacım Dadlu Rüyalar opuyorumnanaktan

:))) alemsin perim ya:))iyi olur allahtan kötü olur peridenkaydirigubbakcemile3

işallah bebeğim..saolun allah razı olsun hepinizden..
sen ne zaman mutlu bi şekilde aramıza geliceksin ya(

Bunun cevabı aslında o kadar netki Tanrıçam o kişi bana döndüğü gün ben yeniden doğacağım ve dünyanın en mutlu insanı olacağım ama oda bana dönmeyeceği için bu soruya inan ben bile cevap veremiyorum inan herşeyi deniyorum ama Unutamıyorum senağlama Yapmadığım şey kalmadı deli gibi bağıra bağıra ağladım olmadı kendimi sokağa attım gezdim tozdum ama yok o benim beynimde kalbimde olduğu için ne yapsam geçmiyor bu acı mafoldumben Ya dile kolay koskoca 2 ay geçti ama ben gün be gün ona daha çok bağlanıyorum ben neşe dolu çocuk gibi biriydim şuan ki halime bakıyorumda ruh gibiyim ne hale geldim :bbo:
Neyse gece gece sizinde canınızı sıktım çok afedersiniz şekerler

kaydirigubbakcemile3
kayu da olmasa ne olurdu halimiz mirmirmirmir
arthur başladığında bana haber veriyorlar sempatiksalakcinni
öyle işte büyüdüklerinde biraz daha rahat oluyo zemuszemus

sağol canım, cümlemize opuyorumnanaktan Şeniz

danrıçam bulututum bozuk hala foto makinem de yok ondan yapamıyorum emmeee olsada yapamam cildim çok kötüü olduu moralmanım çok bozuk mafoldumben

Buarada fıstıklar bu saatte duşa girsem olur mu ki 12 den sonra girmek iyi değil diyorlar ya karar veremedim ama banyo yapıp namaz kılıp dua etmek isytiyorum :uhm:

bide canınızı sıktım demezmialsanaalsanasmile
küsreim ama deme böyle..offf seni öalsanaalsanasmileyle iyi anlıyorumki..sen gerçekten sevdin onu,ne desem boş..aşk başka bişey..
ben bile ayrıldığımızı düşününce kalbim sıkışıyo..sen sevdiğinden ayrısın..allah büyük sabır versin..ne diyimki:gitme:
bari kabullen bu durumu,kendini alıştırmaya bak..mutlu rolü yapma,içinden ne geliyosa onu yaşa,ama burda bizleri ihmal etme,aklımız kalıyo,içinden ne geliyosa yaz paylaş bizimle perim

danrıçam bulututum bozuk hala foto makinem de yok ondan yapamıyorum emmeee olsada yapamam cildim çok kötüü olduu moralmanım çok bozuk mafoldumben

bulututun olıyım anam üzülme:teselli:
cildine noldu anlat helebilmiyorumkismileseç beğen bi sürü tarifim var yapsanaboshayallersmiledimi sekreteryam nikonumŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…