Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
korkmiyim tanrıçam korur bizi megim bebem sende korkma emii olumunekankayizsmile

meg ilen tanrıça cancuyu seviyular, etiketi gördünmü la aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

gelin olana kadar geçer anam üzülme..
bak imex die bi sivilce ilacı var onu sür o dışarı atar onları..dışarı atsın uç versin kurutması kolay..devedikeni otu al iç karaciern temizlensin defolson gitsin onlar:dilcikar:içten bakım yap bebem

canım benim ya
hakkaten etkileniyorum, derdin derdim oluyo :sinifsinif:

bak sana smila hediye ediyorum kafan dağılsın
sana böyle güzel bir gelecek diliyorum

Amiin canım İnşallah Rabbim sevdiceğimi bana döndürsünde böyle kalpcikler aramızda akısın gitsin :Saruboceq:

anam onun tadı nası ben öle içemem herbişeyi yaw bilmiyorumkismile
defolup giderler deymi danruçammm işallahhh 7 ay soraya kadar bişeycik kalmas deymi esküsü gibin olur deymii :Saruboceq:

korkmiyim tanrıçam korur bizi megim bebem sende korkma emii olumunekankayizsmile

meg ilen tanrıça cancuyu seviyular, etiketi gördünmü la aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

gürdüm heee:lepi:
ama halaa tırsıklığımdan bişe kaybetmedim o kunu yüsündenbilmiyorumkismile

iş işten geçti fıstık,korkuyum artıkım bileeyvahedigeldismile
keşkemde okumasaydım hiçbilmiyorumkismile
ne o ööle konu yaaa,hııııhhhhhhhhhhlmaz:
tamam..ne biçim konu o hıhh:dilcikar:Şeniz

ahaaa okudum sen diyince delikaydirigubbakcemile3çok yakıştıaklinialirimsmilekorurum evelallah:jeyyar:
ay saol canim opuyorumnanaktan
ne konusu açıcan kız de heleaklinialirimsmile
karabibertomun derdine de bak delikafadulden
al sana da odun verim kır unutursun karnının açlığını

ahahahaha başladı similleresırnaşık şeysırnaşık şey
biber kudurma gece gece benide kudurtmaklava:cokacimcoook

açım uleynn zaten kaç saattir yukardaki bürekler çürekler mantılardan istiyum hemde hemennn cokacimcoook

megim bebem bu konuşma sitilinden derhal kurtuluyorus eskii hallarımıza geri dönüyorus duydunmu benüü -tatlicadiarzu-

he gülüm hiç belli olmadıydı halbuki değil mi sempatiksalakcinni

sen bu smilayı da istersin şimdi
korkmayın kızlar herşey kontrol altında
evet nerden bildin:lepi:zaten bunu görünce seni görmüş gibi oluyorumsırnaşık şey sırnaşık şey tipe bak ya:)))))) kızım varya msn de konuşuyo olsak 7/24 kopardım sana yeminle:))burdada kopuyorum ama msn de kimbilir nasıl olurdumboshayallersmile

Fıstıkım gece gece beni güldürdün ya Rabbimde seni güldürsün aklinialirimsmile
beni hep güldürüyosırnaşık şey
anam onun tadı nası ben öle içemem herbişeyi yaw bilmiyorumkismile
defolup giderler deymi danruçammm işallahhh 7 ay soraya kadar bişeycik kalmas deymi esküsü gibin olur deymii :Saruboceq:
giderler allahın izniyle hayatımolumunekankayizsmile
toz gibi bişey..ağzına alıp su içiyosun üstüne,tadını almıyosun bile..tavsiye ederim tatlım

:roflol: odun kırmaktan daha bitkin düşerim nikommm aç ayı oynamaz dermişim:roflol:
Kendime ayı da dedim yaaohaoldumsmile çok ayıp karabiberralsanaalsanasmile

yorulunca daha çok acıkıcak:)))çok ayıp karabiber:mymeka::smiley-cool:topiğin en ayısı tanrıça varkensempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…