- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.301
istersen 2 şey sorhihoyyytsempatiksalakcinni
tatlım ne konu açıcaksan o topiğe gel ve yeni konu die başlık var ona tıkla.başlık yaz ve aç konunubayanssulusmile
Karnım acıktı bunları istiyorumboshayallersmile
tanrıçam bak şimdi önceliklen cildim acaip hassas alercik bide güneşe karşı falan
bu aralar kırmızılıklar oluyu içleri sert ama sivilce değil başı falan yok iltihap yok bastırınca acıyu yüzüm kaşınıyu bi tuhaf işte annatabildimmi
her krem her bitki fayda da etmiyu offf mafoldumben gelin olucam ne biçim olucam anağmmm mafoldumben
canım benim ya
hakkaten etkileniyorum, derdin derdim oluyo :sinifsinif:
bak sana smila hediye ediyorum kafan dağılsın
sana böyle güzel bir gelecek diliyorum
he gülüm hiç belli olmadıydı halbuki değil mi sempatiksalakcinnihe gülüm bi zahmet
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey biliyodum bu smili yapıcağınısırnaşık şey
karabibertomun derdine de bak delikafadulden
al sana da odun verim kır unutursun karnının açlığını
gelin olana kadar geçer anam üzülme..
bak imex die bi sivilce ilacı var onu sür o dışarı atar onları..dışarı atsın uç versin kurutması kolay..devedikeni otu al iç karaciern temizlensin defolson gitsin onlar:dilcikar:içten bakım yap bebem
canım Rabbim gönlünün muradını versin :Saruboceq::Saruboceq:Amiin canım İnşallah Rabbim sevdiceğimi bana döndürsünde böyle kalpcikler aramızda akısın gitsin :Saruboceq:
korkmiyim tanrıçam korur bizi megim bebem sende korkma emii olumunekankayizsmile
meg ilen tanrıça cancuyu seviyular, etiketi gördünmü la aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
tamam..ne biçim konu o hıhh:dilcikar:Şeniziş işten geçti fıstık,korkuyum artıkım bileeyvahedigeldismile
keşkemde okumasaydım hiçbilmiyorumkismile
ne o ööle konu yaaa,hııııhhhhhhhhhhlmaz:
ahaaa okudum sen diyince delikaydirigubbakcemile3çok yakıştıaklinialirimsmilekorurum evelallahkorkmiyim tanrıçam korur bizi megim bebem sende korkma emii olumunekankayizsmile
meg ilen tanrıça cancuyu seviyular, etiketi gördünmü la aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
ne konusu açıcan kız de heleaklinialirimsmileay saol canim opuyorumnanaktan
aayy ne kadan sevindim şimdi delikafadulden
Fıstıkım gece gece beni güldürdün ya Rabbimde seni güldürsün aklinialirimsmile
ne konusu açıcan kız de heleaklinialirimsmile[/B]
ay ben yurtdisinda yasiorum burda da turk yok yabancilarla samimi dostluk arkdslik kurmak da cok zor, benle ayni durumda olan varsa onlarla tanismak icin bi topic actim kizyerimseniben
evet nerden bildin:lepi:zaten bunu görünce seni görmüş gibi oluyorumsırnaşık şey sırnaşık şey tipe bak ya:)))))) kızım varya msn de konuşuyo olsak 7/24 kopardım sana yeminle:))burdada kopuyorum ama msn de kimbilir nasıl olurdumboshayallersmilehe gülüm hiç belli olmadıydı halbuki değil mi sempatiksalakcinni
sen bu smilayı da istersin şimdi
korkmayın kızlar herşey kontrol altında
beni hep güldürüyosırnaşık şey
Fıstıkım gece gece beni güldürdün ya Rabbimde seni güldürsün aklinialirimsmile
giderler allahın izniyle hayatımolumunekankayizsmileanam onun tadı nası ben öle içemem herbişeyi yaw bilmiyorumkismile
defolup giderler deymi danruçammm işallahhh 7 ay soraya kadar bişeycik kalmas deymi esküsü gibin olur deymii :Saruboceq:
:roflol: odun kırmaktan daha bitkin düşerim nikommm aç ayı oynamaz dermişim:roflol:
Kendime ayı da dedim yaaohaoldumsmile çok ayıp karabiberralsanaalsanasmile
ne konusu açıcan kız de heleaklinialirimsmile[/B]
ay ben yurtdisinda yasiorum burda da turk yok yabancilarla samimi dostluk arkdslik kurmak da cok zor, benle ayni durumda olan varsa onlarla tanismak icin bi topic actim kizyerimseniben
becerdin demek:hooray:süpersinhihoyyyt
hadi hayırlı olsun bol müşteriler topiğine cano:teytey:
becerdin demek:hooray:süpersinhihoyyyt
hadi hayırlı olsun boş müşteriler topiğine cano:teytey:
evt saol sayende:dance:
gerci suan sinek avlio ama elbet birileri bakar heraldeboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?